Λικέρ κανέλας με μέλιΥλικά:1 κιλό τσικουδιά
1 φλιτζάνι του καφέ
μέλι3-4 ξυλαράκια κανέλα
20 γαρύφαλλα
Εκτέλεση:Βάζετε όλα τα υλικά σε μια γυάλα και τα αφήνεται για 40 μέρες στον ήλιο. Ανακατεύεται κάθε δυο μέρες πολύ καλά.
Αφαιρείται τα ξυλάκια κανέλας και τα γαρύφαλλα και διατηρείτε το λικέρ σε γυάλινα μπουκάλια. Μπορείτε να το βάλετε και στο ψυγείο.
Το λικέρ αυτό γίνεται πολύ δυνατό.
Αν προσθέσετε σιρόπι γίνεται πιο ελαφρύ.
Καλή επιτυχία και .... στην υγειά σας!