Λικέρ με μέλι και φρέσκα καρύδια
Υλικά:
1 κιλό μέλι
9 φρέσκα καρύδια σε μέγεθος ελιάς
1 κιλό κονιάκ
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και γαρύφαλλα (εγώ δεν βάζω ποτέ στα λικέρ μου μπαχαρικά γιατί χάνεται το άρωμα και η γεύση του κυρίως υλικού)
Εκτέλεση:
Πολύ απλά βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο και το αφήνουμε - κλειστό φυσικά - για 2 μήνες ανακατεύοντας πότε πότε για να λιώσει το μέλι.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Σούρωμα-φιλτράρισμα και σε μπουκάλια.
Καλή επιτυχία και .... στην υγειά σας!