Γαρίδες με μέλι
Υλικά:
• 15 μεγάλες γαρίδες κομμένες κατά μήκος
• 2 κουτ σουπ. μέλι
• 3 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
• 3 σκελίδες σκόρδο
• 1 κουτ γλυκ. θυμάρι ή μελαθρούμπι
• 20 γραμ.Βούτυρο
• 1 κουτ. σούπας άνηθο
• 1/2 λεμόνι κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέτουμε το σκόρδο,τον άνηθο, το θυμάρι, το λεμόνι και το μέλι.
Ψήνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά, και γαρνίρουμε με ρύζι και λαχανικά.
Από το:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]