Έχω την εντύπωση πως αν την κάνεις με άχνη υπάρχει η περίπτωση να πετρώςει γιατί το συγκεκριμένο μίγμα έχει ξένες ύλες που ίςως να συμμετέχουν στην "πετροποίηση" του ζυμαριού που θέλεις να φτιάξεις. Θα σου πρότεινα το συγκεκριμένο μελάκι να το δώσεις σε έναν τροφοδότη αργά το απόγευμα σε δυνατό μελισσάκι και να καθαρίσουν αυτές το μέλι όταν θα είσαι σε δυνατή ανθοφορία για να το αποθηκεύσουν . Ότι μείνει στον τροφοδότη καθάρισε το και κανε τρύγο αν έχουν σφραγίσει το μελάκι.