Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

Τι γίνεται με τον Ελατο;

Πήγαινε κάτω 
+17
mikesideris
cyber2li
thodoris981
ΓΕΡΟΝΤΑΣ
ΚΑΝΑΡΗΣ
skyh1gh
psath
Vasilis.
teoxen
Γιώργος-Κόρινθος
spyroseva
beesbikos
beezy
ethnic69
mpampis13
drakos
mpampis
21 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
drakos
Μέλος
Μέλος
drakos

Αριθμός μηνυμάτων : 190

Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 06, 2014 12:43 pm

Βλέπω για διάφορες περιοχές που γράφουν οι συνάδελφοι ότι το έλατο δεν δίνει. Εδώ δεν δίνει , εκεί δεν δίνει, παραπέρα δεν δίνει, παρακάτω δεν δίνει.
Για τις περιοχές που είναι από τις βασικές, και δεν υπάρχει καμμιά αναφορά, άραγε τι παίζει? ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙ???? Ηηηηηηηη, μούγκα στη στρούγκα???? Σαν καλό μου φαίνεται αυτό το κριτήριο για να βγάλουμε συμπέρασμα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mikesideris
Μέλος
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 87

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 06, 2014 12:54 pm

Οι δικές μου πηγές λένε ότι στα Βαρδούσια δίνει ο Έλατος από 25/5 αλλά λόγο καιρού (αέρας και κρύο )δεν βγαίνουν οι συλλέκτριες μόλις όμως κάνει καλόκαιρό βουίζει όλο το χωρίο . Από την Δίρφη δεν έχουμε νέα? Το Σάββατο θα ανέβω να δώ και θα σας πώ νέα.
Vasilis.
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 332

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 06, 2014 1:09 pm

Στο μαιναλο υπαρχει μικρόβιο κ απο σημάδι φίλου τα Μελίσσια δουλεύουν.
ΓΕΡΟΝΤΑΣ
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 34

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 06, 2014 2:27 pm

ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΥΟΚ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ.
ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΝΑΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ skeftome 
Vasilis.
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 06, 2014 2:40 pm

Γέροντα σε ποια περιοχή τα έχεις;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 07, 2014 2:38 pm

200 ston ELIKVNA ΣΕ 3 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΡΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΒΛΙ trizo dontis 
ΓΕΡΟΝΤΑΣ
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 07, 2014 2:41 pm

Υ.Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑΙΣΑ ΤΑ 80 ΔΙΠΛΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΦΑΓΑΝΕ ta xapia mou 
Vasilis.
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 07, 2014 2:48 pm

Τι να πω.οπως σου έγραψα παραπάνω του φίλου στην βυτινα δουλεύουν.ανθομελα βάζουν βεβαια οχι ελατο.ξεχασα να το γράψω αυτο πιο πάνω
ΓΕΡΟΝΤΑΣ
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 07, 2014 2:55 pm

ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣ/ΜΩΝ ΤΑΙΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΙΙΣΣΙΑ ΜΕΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΒΟΣΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΕΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ. ta xapia mou 
Vasilis.
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 07, 2014 3:02 pm

Κ για εμένα καμένο ήταν φιλε μου.φαντασου ακομα πατρα το εχω δεν τα είχα διώξει καν για ορεινά λόγω καιρού.αλλα τα σημάδια απο το μέρος που πηγαίνουμε ειναι αρκετά ενθαρρυντικά.τωρα θα δούμε
Γιώργος-Κόρινθος
Μέλος
Μέλος
Γιώργος-Κόρινθος

Αριθμός μηνυμάτων : 107

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 07, 2014 4:41 pm

Υπάρχουν συνάδερφοι οι οποίοι σε διάφορα μέσα δικτύωσης γράφουν τα δικά τους...

"Στην Βυτίνα δίνει", "Βάζουν 1,5κιλό την ημέρα" και διάφορες τέτοιες μ@λ@κίες...

Εγώ με τον φίλο που συνεργάζομαι χαλάσαμε 70 ευρώ καύσιμα για να δούμε και να ξαναδούμε

διάφορες περιοχές που δίνει ο έλατος.Ψάξαμε σε αρκετά σημεία στα βουνά για να δούμε τον κόμπο

ή την βανίλια αλλα μάταια. Μελίσσια φυσικά πολλά και κάθε φορά που πηγαίναμε βλέπαμε και

περισσότερα.Ευτυχώς η χορτονομή που υπάρχει στα ορεινά απλά συντηρεί τα μελίσσια α μην πέσουν.

Τώρα γιατί γράφουν τέτοια δεν ξέρω τον λόγο πραγματικά. Τι θέλουν αν αποδείξουν,ότι το μέλι

που θα πουλήσουν είναι αγνό και όχι απο τροφοδοσίες;
Vasilis.
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 07, 2014 6:26 pm

Φιλε μου δεν γίνεται τα Μελίσσια να δουλεύουν ελατο με τέτοιες θερμοκρασίες.οποια το λέει αυτο λέει ψέματα η δεν ξέρει τον ελατο.οτι υπαρχει μικρόβιο στο βουνό(κ μιλάω για την περιοχή της Καρκαλους δεν εχω εικόνα για άλλο μέρος) υπαρχει αν δεν κανει ζέστη 30+ δεν πρόκειται να γίνει κατι.το θέμα ειναι οτι αφού υπαρχει χορτονομη στην βυτινα κ οι μπορες που πέφτουν δεν αφήνουν τον τόπο να κόψει αξίζει το ρίσκο.
psath
BeeForce
BeeForce
psath

Αριθμός μηνυμάτων : 1223

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 08, 2014 7:30 pm

Τελικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, σήμερα γνωστός έμπειρος μελισσοκόμος μου είπε ότι στη Μεσσηνιακή Μάνη το έλατο έδινε πριν χαλάσει ο καιρός. Άλλος στην ίδια περιοχή είχε πει ότι τα τάισε...Άλλα λέει ο ένας κι άλλα ο άλλος... Μου είπε επίσης ότι το μέλι καστανιάς μυρίζει και είναι σα νερό...Τι να πω...
ΓΕΡΟΝΤΑΣ
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 08, 2014 11:36 pm

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΧΩΡΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥΦΕΣ ,ΕΛΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΥΟΚ,ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΒΟΣΚΕΣ  Η....ta xapia mou 
drakos
Μέλος
Μέλος
drakos

Αριθμός μηνυμάτων : 190

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουν 09, 2014 8:54 am

Εχθές το πρωί στις 7,30 στα Βαρδούσια, τα μελίσσια << μούγκριζαν>> από το πήγαινε έλα. Σε κάθε έλατο θα υπήρχαν και 1000 μέλισσες που κάθονταν κάμποσα δευτερόλεπτα στην βάση της καινούργιας φούντας , στον περασμένο κόμπο. Αυτό κράτησε μέχρι της 9. Τότε έπιασε βροχή μέχρι τις 10 υπό μορφή διακοπτόμενων μικρών ντους. Μόλις σταμάτησαν οι μπορίτσες, τα μελίσσια έπεσαν στο αγριοτρίφυλλο μέχρι τις 1,30 που ξανάπιασε βροχή και στις 3,30 καταιγίδα μέχρι τις 4,30. Από κει και μετά τριγύριζαν σαν χαμένα.
Τα μελίσσια που άνοιξα , είχαν διπλασιάσει σχεδόν, πληθυσμό και γόνους σε σχέση με τις 12 Μαίου που τα ανέβασα , και είχαν πολλά τελλάρα γεμάτα με νέκταρ ασφράγιστο, ούτε ένα σφραγισμένο.
Πιστεύω πως αν ζεστάνει επιτέλους ο καιρός και σταματήσει αυτό το χάλι της καθημερινής βροχής, θα σφραγίσουν και θα δουλέψουν καλά.
beezy
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
beezy

Αριθμός μηνυμάτων : 340

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουν 09, 2014 12:13 pm

Επιβεβαιώνω τις δυσοίωνες προβλέψεις. Εχθές ήμουν όλη μέρα στην ορεινή Κορινθία, ο κ*λόκαιρος και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν αφήνουν περιθώρια για καμία ελπίδα. Τα μελίσσια μαζεύουν ότι μπορούν από ανθό και αυτό είναι όλο. Δεδομένου του ότι πλησιάζουμε στα μέσα Ιούνη, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ και μάλλον θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι και φέτος "ΔΕΝ".

υ.γ. Π@π@ρολόγους έχει ένα σωρό, μην τους ακούτε, τα πράγματα είναι φως φανάρι... από σοβαρούς και έμπιστους ανθρώπους δεν έχω πάρει ούτε μια θετική πληροφρόρηση για το έλατο σε Μαίναλο, Στερέα και Έυβοια.
Γιώργος-Κόρινθος
Μέλος
Μέλος
Γιώργος-Κόρινθος

Αριθμός μηνυμάτων : 107

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 10, 2014 7:20 am

sostos 
mpampis
Μέλος
Μέλος
mpampis

Αριθμός μηνυμάτων : 91

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 10, 2014 2:58 pm

Απ' ότι βλέπω σε όλη την χώρα το έλατο δεν έδωσε ΤΙΠΟΤΑ. Τα ίδια και στην περιοχή της Δίρφυς στην Εύβοια. Όλοι ταίζουν είναι μιά απο τις χειρότερες χρονιές φέτος. Κάτι κάνει το θυμάρι, αλλά στην περιοχή μου δεν είναι αρκετό.Άντε να δούμε.!!!!
ΓΕΡΟΝΤΑΣ
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 12, 2014 11:34 pm

ΓΙΑ ΘΥΜΑΡΙ ΜΟΝΟ ΦΩΚΙΔΑ skeftome 
beezy
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
beezy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 22, 2014 10:46 pm

Λοιπόν όσο και αν σας φαινεται περίεργο το έλατο στην Ζήρεια κάτι ψιλά δίνει. Για να μην παρεξηγηθώ μην φανταστείτε ότι πλυμμυρίζουμε στα μέλια αλλά τα πολύ δυνατά μελίσσια μαζεύουν από τον κόμπο ο οποίος παρ΄ότι ξεπλένεται από τις συνεχείς βροχές, επιμένει. Τονίζω το πολύ δυνατά μελίσσια γιατί συνάδελφος με μέτριας δυναμικότητας μελίσσια στα 500 μέτρα απόσταση από τα δικά μου, δεν έχει πάρει τίποτα απολύτως. Επειδή δεν θέλω να διασπείρω ψευδές εισήσεις, ξαναφγράφω όχι σπουδαία πράγματα αλλά από το ολότελα κάτι έιναι και αυτό.

Προσωπικά είχα ανεβάσει κάποια πάνω, τα άφησα γιατί μου δούλευαν ανθό και σήμερα διαπίστωσα ότι έχουν βάλει έλατο. Αξιολογείστε το όπως θέλετε, το παρουσιάζω στην πραγματική του διάσταση, ούτε τραβηγμένο, ούτε μίζερα. Δεν συνιστώ σε κανέναν να ανεβάσει τα μελίσσια του στο βουνό, δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσει και αν τελικά αξίζει να μπει κάποις στον κόπο για 3-4 πλαίσια από κάθε κυψέλη (που πρέπει να είναι τούμπανο, το επαναλλαμβάνω αυτό! ), απλά το αναφέρω για αρχειακούς λόγους. Πάντως αυτα που έχω στα πεδινά για το θυμάρι δεν τα πειράζω με τίποτα.

Παρόμοια ανάρτηση έχει κάνει σήμερα και ο melissocosmos για άλλη περιοχή και νομίζω ότι συμπλέουμε σε εντυπώσεις. Ούτε κλαίει, ούτε γελάει. Θα δείξει.
βελουχι
Μέλος
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 144

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουν 23, 2014 7:55 pm

Kαλησπερα,,τα νεα απο τον ελατο φετος δεν ειναι καλα,,το καταλαβαμε απο νορις οτι δεν θα δωση φετος λογο καιρου,αλλα τι να κανουμε,αυτα εχει το χομπι μας,,απο 4 τετραοροφα μελισσια στην φωκιδα πηραμε 45 πλαισια,τα οποια ειχαν μεσα λιγο μελι ελατου,και το υπολοιπο ηταν ανθομελο απο ενα λουλουδακι που βοσκουνε εκει περα,και ειχε αρκετο απο αυτο,,τωρα θα τα αφησουμε για την καστανια και εχει ο θεος,η καστανια θα δωση γιατι ο καιρος εφτιαξε.και στην πατριδα μου την ευρυτανια δεν εδωσε το ελατο,,και προσωπικα πιστευω οτι με τον καιρο που εκανε δεν εδωσε πουθενα ο ελατος
beezy
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
beezy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 24, 2014 1:03 pm

βελουχι έγραψε:
Kαλησπερα,,τα νεα απο τον ελατο φετος δεν ειναι καλα,,το καταλαβαμε απο νορις οτι δεν θα δωση φετος λογο καιρου,αλλα τι να κανουμε,αυτα εχει το χομπι μας,,απο 4 τετραοροφα μελισσια στην φωκιδα πηραμε 45 πλαισια,τα οποια ειχαν μεσα λιγο μελι ελατου,και το υπολοιπο ηταν ανθομελο απο ενα λουλουδακι που βοσκουνε εκει περα,και ειχε αρκετο απο αυτο,,τωρα θα τα αφησουμε για την καστανια και εχει ο θεος,η καστανια θα δωση γιατι ο καιρος εφτιαξε.και στην πατριδα μου την ευρυτανια δεν εδωσε το ελατο,,και προσωπικα πιστευω οτι με τον καιρο που εκανε δεν εδωσε πουθενα ο ελατος

Εγώ μιλάω για κόκκινο έλατο και όχι για λουλουδάκι. Στο Βελούχι μπορέι να μην δίνει, κατέθεσα την άποψη μου για το μέρος μου και αυτό είναι όλο.
βελουχι
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 24, 2014 4:40 pm

Φιλε beezy και εγω για ελατο μιλησα,απλα τονισα τι ειχαν μαζεψη τα κοριτσια,και οτι δεν ηταν ολο το μελι ελατου,αλλα περιπου το μισο απο αυτο,γιατι ειχε μεσα και ενα λουλουδακι που μαζεουν εκει,δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εκανες παραθεση στο ποστ μου,,ειπα κατι για εσενα,η σε εθιξα καπου στο ποστ που εκανα,γιατι απλα και εγω την γμωμη μου ειπα,για την περιοχη μου,,και επιδη μιλαω με πολους μελισοκομους μπορω να ξερω οτι δεν εδωσε πουθενα το ελατο φετος,,και παρολα αυτα δεν εγραψα κατι τετοιο στο ποστ μου,γιατι υπαρχουν τοποι με μικροκλιματικες συνθηκες τετοιες που μπορει να δωσουν καποια ποσοτητα,,για αυτο και δεν καταλαβαινω τον λογο τις παραθεσης
beezy
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
beezy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 24, 2014 9:33 pm

βελουχι έγραψε:
Φιλε beezy και εγω για ελατο μιλησα,απλα τονισα τι ειχαν μαζεψη τα κοριτσια,και οτι δεν ηταν ολο το μελι ελατου,αλλα περιπου το μισο απο αυτο,γιατι ειχε μεσα και ενα λουλουδακι που μαζεουν εκει,δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εκανες παραθεση στο ποστ μου,,ειπα κατι για εσενα,η σε εθιξα καπου στο ποστ που εκανα,γιατι απλα και εγω την γμωμη μου ειπα,για την περιοχη μου,,και επιδη μιλαω με πολους μελισοκομους μπορω να ξερω οτι δεν εδωσε πουθενα το ελατο φετος,,και παρολα αυτα δεν εγραψα κατι τετοιο στο ποστ μου,γιατι υπαρχουν τοποι με μικροκλιματικες συνθηκες τετοιες που μπορει να δωσουν καποια ποσοτητα,,για αυτο και δεν καταλαβαινω τον λογο τις παραθεσης

Απλά έγραψες ότι κατα τη γνώμη σου δε δίνει πουθενά το έλατο. Εδώ δίνει.
βελουχι
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι γίνεται με τον Ελατο;   Τι γίνεται με τον Ελατο; - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 24, 2014 11:36 pm

Οταν λεμε δινει το ελατο φιλε μου, λεμε να δινει,και οχι σημερα χαρα και αυριο λυπη,οπως ηταν παντου φετος,εκει που εισαι εσυ μπορη να δινει,και μακαρι να μαζεψεις πολλα μελια, αλλα σου λεω και παλι, αυτο που ειπα δεν στοχευσα το ποστ σου,οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα φιλε μου,καλους τρυγους

Τι γίνεται με τον Ελατο;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Πώς πάτε στον Έλατο;
» Έλατο και μπόλιασμα
» Κόψιμο Βασιλοκελιών και παραφυάδες
» Δεν βγαίνει το μέλι - έλατο
» Γόνος στον έλατο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Τα μελισσοκομικά :: Τι νέα από τα μελίσσια σας;-
Μετάβαση σε: