Φίλε μου καλε,ένταξη..βρήκα το χρόνο,έχοντας θέληση και ονειροπόλο ταπεραμέντο και ΝΑΙ υπέγραψα..τι είχα να χάσω;; Ε λοιπόν θα σου πω τι έχασα ήδη.. Έχασα περίπου 5 λεπτά...και όταν θα φτάσω με το καλό στα τελευταία μου,εκείνη την ύστατη ώρα,θα δίνω ότι έχω και δεν έχω για 5 παραπάνω λεπτά ζωής.. Με μπόλικη ηττοπάθεια λοιπόν και καθόλου ελπίδα για το μέλλον,ξέρω πλέον ότι θα γίνει αυτο που ήδη ειναι προγραμματισμένο να γίνει,εις το όνομα του κέρδους και με την βοήθεια των προδοτων που με κυβερνούν, πιόνια του κεφαλαίου και των πολυεθνικών που με απομυζουν.Γνωριζω το ότι σύντομα ούτε μελισσοκομία θα υπάρχει, ούτε αγροτιά και αργά η γρήγορα ούτε τα βασικά αγαθά για να ζήσουμε δεν θα μπορούμε να προμηθευτούμε..απλά θα βρίσκουμε διαθεσιμα αυτά τα εκφυλισμενα,που αυτοί με βία θέλουν να μας πασάρουν ..απλά ειναι η αρχή του τέλους και δυστυχώς θα τα προλάβω να τα ζήσω κ αυτά .. Προς το παρών είπα λίγο να γέλαςω και έβαλα Πρετεντέρη ..βλέπω και την Μπακογιάννη,που έχει καλεσμένη, να μιλά και κανά δυο ακόμα θραςηδειλα λαμόγια (παγκαλοι κτλ)και συνεχίζω να ζω βουβά και πεζοντας κιθάρα,ενώ αυτοί πιέζουν το ;?&·:&@"/:- #%^*** τους