| Δεν με θέλουν οι μέλισσες... | |
|
+6Αποστολος Β. giota vaso9 drakos varsamis sonik_5 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sonik_5 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Τρι Σεπ 13, 2011 10:54 am | |
| Φίλοι μελισσοκόμοι κατ' αρχήν να σας χαιρετήσω. Πρόσφατα αγόρασα 4 μελίσσια ως μια εισαγωγή στη μελισσοκομία. Στις επιθεωρήσεις πηγαίνω με τον πατέρα μου που είχε και πιο παλιά και ξέρει κάποια πράγματα, κι έτσι έλεγα να μάθω κάποια πράγματα. Εκεί όμως παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα. Ενώ ο πατέρας μου τα πλησιάζει κανονικά, μόλις πλησιάσω εγώ στα πλαίσια μου αρχίζουν επιθέσεις. Πέφτουν πολλές μέλισσες πάνω μου με τσιμπάν πάνω από τα ρούχα (χτες είχα 10 τσιμπήματα που πέρασαν τα ρούχα και με βρήκαν, και γύρω στα 20 κεντριά πάνω στα ρούχα και τα γάντια), ακόμα και χωρίς να τις ενοχλήσω. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω για να αλλάξει αυτό; | |
|
| |
varsamis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 157
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Τρι Σεπ 13, 2011 12:33 pm | |
| Καλως ηρθες στο φορουμ!! Απαλες κινησεις παρα πολυ προσεκτικες στο σηκωμα των πλαισιων , τρανταγματα της κυψελης , συνθλιψεις μελισσων , κοιτα να μην φορας αρωματα οταν πηγαινεις στο μελισοκομειο σου . | |
|
| |
drakos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 190
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Τρι Σεπ 13, 2011 12:46 pm | |
| Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα είχα και γω στην αρχή. Με έκαναν κόσκινο Τώρα πηγαίνω με κοντομάνικο , χωρις γάντια, και τη μάσκα τη φοράω για το φόβο των Ιουδαίων. Μάλλον κάτι αλλάζει στη μυρωδιά μας μετά από τα πολλά τσιμπήματα, και δεν τις ερεθίζουμε πλέον. | |
|
| |
vaso9 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 374
| Θέμα: Δεν με θελουν οι μελισσες Τρι Σεπ 13, 2011 2:14 pm | |
| Καλως μας ηρθες Ηευχη μου χιλια παρα κατι να τα κανεις Τα τσιμπιματα κανουν καλο στα αθριτικα και στον προστατη χι χι χι Οτι ειπαν οι προλαλισαντες και κατι ακομα μηπως η φορμα σου μυριζει μαλακτικο??? θα συνηθισεις σιγα σιγα εξαλλου αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα ΜΕΛΙ | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Τρι Σεπ 13, 2011 6:51 pm | |
| καλως ήρθες στον μαγικο κοσμο των μελισσών. τωρα τις παρακαλάω να με τσιμπίσουν κ αυτές τίποτα!!! σημασία δεν μου δινουν. Στην αρχή όμως............ ατελείωτα τσιμπήματα. και συνειδητοποιώ ότι τους έφταιγε ακόμη κ το σαμπουάν των μαλλιών!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Τρι Σεπ 13, 2011 9:33 pm | |
| καλως ηρθες. παντως τα τσιμπηματα στους πονους της μεσης δεν κανουν τιποτα !!!! | |
|
| |
fidemporas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 104
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Τετ Σεπ 14, 2011 1:02 am | |
| Σαν να είναι παιδιά σου ...χωρίς ιδρώτα με ανάσα σε χαμηλούς ρυθμούς ... και όλα θα πάνε καλά..... | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Τετ Σεπ 14, 2011 10:27 am | |
| - Αποστολος Β. έγραψε:
- καλως ηρθες. παντως τα τσιμπηματα στους πονους της μεσης δεν κανουν τιποτα !!!!
αμα κατέβεις απο τις μηχανές θα σου περάσει η μέση..... πίστεψέ με. Εγώ την έχω διαλύσει, και έχω φάει και δύο επεμβάσεις μέση και αυχένα... Μην την προκαλείς. Το δικό της θα γίνει στο τέλος. Και όλα τα τσιμπήματα όλων των μελισσών σου δεν θα μπορούν να σε βοηθήσουν. Ούτε τα φάρμακα. Γι αυτό να προσέχεις | |
|
| |
sonik_5 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Πεμ Σεπ 15, 2011 10:13 am | |
| Παιδιά σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Τώρα για τα τσιμπήματα τι να πω... Θα κάνω υπομονή. Απλά με δυσκολεύουν πολύ στο να δουλέψω.
Fidemporas αυτό το χωρίς ιδρώτα πως το καταφέρνεις; | |
|
| |
fidemporas Μέλος
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Πεμ Σεπ 15, 2011 11:57 am | |
| - sonik_5 έγραψε:
- Παιδιά σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Τώρα για τα τσιμπήματα τι να πω... Θα κάνω υπομονή. Απλά με δυσκολεύουν πολύ στο να δουλέψω.
Fidemporas αυτό το χωρίς ιδρώτα πως το καταφέρνεις; Να σου πω εγώ πως το κατάφερα γιατί είχα και γω το ίδιο πρόβλημα... Δουλεύω σαν να χαιδεύω μωρό. Δεν βιάζομαι να τελειώσω. Καρεκλάκι για να κάθομαι. Ραδιάκι. Και η ζωή είναι ωραία.... | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Πεμ Σεπ 15, 2011 1:58 pm | |
| - fidemporas έγραψε:
Δεν βιάζομαι να τελειώσω. Καρεκλάκι για να κάθομαι. Ραδιάκι. Και η ζωή είναι ωραία....
κι εγώ το ίδιο κάνω. Αλλά το ραδιάκι δεν το είχα σκεφτεί. ευχαριστώ για την ιδέα | |
|
| |
fidemporas Μέλος
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Πεμ Σεπ 15, 2011 3:57 pm | |
| | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Παρ Σεπ 16, 2011 1:49 pm | |
| Καλως ηρθες καλη αρχη. Δες αν κανεις κατι λαθος απ οσα σου ειπαν οι προηγουμενοι και επιπλεον αν πηγαινεις με φοβο , κακη διαθεση, νευρα ή αγχωμενος σε ....................μυριζονται | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Δεν με θέλουν οι μέλισσες... Παρ Σεπ 16, 2011 10:03 pm | |
| Φαντάσου τα τσιμπήματα ότι είναι ΦΙΛΑΚΙΑ απτά κορίτσια..αχχααχαχ Καλοσήρθες φίλε ... | |
|
| |
| Δεν με θέλουν οι μέλισσες... | |
|