- nikmak έγραψε:
Μήπως ξέρει κάποιος ποιο φάρμακο μπορεί να έβαλε ο τύπος, που περιέχει τετρακυκλίνες;
Σιγά μην είναι το μόνο μέλι που κυκλοφορεί με τοξικό φορτίο....!
Από την άλλη μπορεί και να μην έχει σχέση ο μελισσοκόμος γιατί είναι πολλοί άλλοι οι πιθανοί παράγοντες.
Δώστε προσοχή στα παρακάτω στοιχεία.
Η διατροφή των ζώων, ψαριών ή πτηνών (κοτόπουλα, γουρουνάκια, ψάρια, κλπ) που παράγονται μαζικά για ανθρώπινη κατανάλωση
σε οργανωμένες μονάδες (πτηνοτροφεία, βουστάσια, ιχθυοτροφεία, κλπ.), αποτελείται σε γενικές γραμμές από τις ίδιες πρώτες ύλες.
Αυτό που αλλάζει είναι η "συνταγή", δηλ. οι ποσότητες που μπαίνει το κάθε συστατικό.
Οι χοίροι τρέφονται με συμπληρώματα τετρακυκλίνης ώστε να σκοτωθούν τα μικρόβια του εντέρου που διεκδικούν μέρος της προσλαμβανόμενης τροφής.
Η τετρακυκλίνη όμως ανήκει στην τάξη των αντιβιωτικών που προκαλούν δραματική ενδοκυτταρική αύξηση των ελευθέρων ριζών,
η οποία αύξηση με την σειρά της προκαλεί απρόβλεπτης κατεύθυνσης μεταλλάξεις στα μικρόβια και στους ενδοκυττάριους ιούς.
Είναι θέμα χρόνου το να γίνει μια πραγματικά επικίνδυνη μετάλλαξη.
Tετρακυκλίνες και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας μπορούμε να βρούμε σχεδόν σε όλα τα νερά της Ελλάδας εξ' αιτίας της
-άγνωστης?- τερατώδους μόλυνσης που μας έχει επιβάλλει ο "σύγχρονος" τρόπος ανάπτυξης και μπίζνας.
Όλες οι αγροτικές δραστηριότητες και οι κτηνοτροφικές μονάδες είναι χωρίς κανένα έλεγχο, άρα όλα αυτά τα καλούδια
απορρέουν στις όχθες των ποταμών. Να μην το αναλύσω παραπέρα, νομίζω πως ήμουν κατανοητός.
Από το ίδιο νερό πίνουν όλες οι μέλισσες και φυσικά συλλέγουν μολυσμένο νέκταρ και γύρη.
Έχω αναρτήσει στο blog μου σχετική μελέτη που έκανα πέρυσι για την περιοχή μου επάνω στο νερό
και είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο! Όποιος δεν το καταλαβαίνει ζει σε άλλον πλανήτη!
Πρέπει -πάσει θυσία- να εξασφαλίζουμε καθαρό νερό με ποτίστρες για τα μελίσσια μας...είναι μονόδρομος η κατάσταση.
Bγάλτε συμπέρασμα!
«Σούπερ» μικρόβια σε ποτάμια και ακτές.....και να φανταστείτε ότι η Ήπειρος είναι παρθένο μέρος σε σύγκριση με τα υπόλοιπα διαμερίσματα!!!