| Ξεκίνημα για ανάπτυξη και όχι για μέλια | |
|
+30manosROD Pater_Familias Throubee βελουχι Vasilis. psath Sakis G Θοδωρής doctor11 qazx88 ΛΟΥΚΑΣ gio mpampis13 kostantinos26 beezy staver77 matteus stakriv akis_chatzi monarchis mel18 vedouzoskoni Michalis ΚΑΝΑΡΗΣ sotto milmos karnet mikesideris pointerst tomaskatsoufis 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
thymus Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 26
| Θέμα: Απ: Ξεκίνημα για ανάπτυξη και όχι για μέλια Πεμ Ιουλ 31, 2014 11:29 am | |
| Καλημέρα! Έκανες θεραπεία τελευταία η κάποιο χειρισμό? Αν οχι τότε παρατηρησε τις ψόφιες αν υπάρχουν κάποιες με γύρη στα πόδια, ασυνδετα φτερα και την γλωσσα εξω, αν βρεις με αυτα τα συπτωματα τοτε μαλλον ειναι δηλητηριαση. Όμως το ποιο πιθανό ειναι λεηλασία, αφου δεν υπηρχαν συμπτωματα σε αλλα μελισσια και απο τις φωτογραφιες φαινονται αρκετες μελισσες ψοφιες διαφορετικης ρατσας απο αυτη που εχει η κυψελη . Μειωσε την εισοδο και αν δεις να συνεχίζεται το φαινόμενο απομάκρυνε την απο το μελισσοκομειο (μην αλλάξεις θέση με άλλο). | |
|
| |
jimer1 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 14
| Θέμα: Απ: Ξεκίνημα για ανάπτυξη και όχι για μέλια Πεμ Ιουλ 31, 2014 5:53 pm | |
| - tomaskatsoufis έγραψε:
- Καλημέρα παιδιά. Με μια επίσκεψη χθες στα μελίσσια μου διαπίστωσα ότι υπάρχουν αρκετές νεκρές μέλισσες στην είσοδο. Τι να φταίει άραγε; Στα άλλα μελίσσια μου όλα οκ. Σε διώροφο 15άρι μου συνέβη αυτό.
Καλησπέρα σε όλους. Έλεγξε αυτά που αναφέρει ο φίλος thymus, να προσθέσω αν είναι από λεηλασία θα είναι λερωμένοι οι αεραγωγοί με πρόπολη κάτι σαν πιτσιλιές, αλλά αν τα έχεις στην Αττική μάλλον είναι από νεονικοτινοειδή δυστυχώς. | |
|
| |
tomaskatsoufis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 175
| Θέμα: πεύκος Δευ Αυγ 04, 2014 8:58 pm | |
| Παιδιά έχει ξεκινήσει το πεύκο; Πότε πρέπει να τα μεταφέρω; | |
|
| |
tomaskatsoufis Μέλος
| Θέμα: Απ: Ξεκίνημα για ανάπτυξη και όχι για μέλια Πεμ Αυγ 14, 2014 5:37 pm | |
| Παιδιά είχα τα Μελισσια μου σε πευκοδάσος κ μετα από 10 ημέρες πήγα να τα δώ κ στο πάνω όροφο βρήκα στα περισσότερα μέλι φουλ σχεδόν όλα γεμάτα (ηταν 15 άρια κ 18 άρια) αλλά καθόλου γόνο στον κάτω όροφο μόνο κ αρκετά μειωμένο πληθυσμό· τα πλαίσια του πάνω ορόφου θα τα τρυγησω αλλά επειδή δεν μπορω να το κάνω τωρα μπορω να τα αποθήκευσω κάπου; Τι βήματα να ακολουθήσω από εδω κ μετα; | |
|
| |
tomaskatsoufis Μέλος
| Θέμα: ανάπτυξη Σαβ Αυγ 16, 2014 5:56 pm | |
| | |
|
| |
tomaskatsoufis Μέλος
| Θέμα: ανάπτυξη Σαβ Αυγ 16, 2014 5:57 pm | |
| | |
|
| |
tomaskatsoufis Μέλος
| Θέμα: φουλ γύρη Πεμ Αυγ 21, 2014 1:49 pm | |
| Πήγα σήμερα στο μελισσοκομείο μου παιδιά και έπαθα τη πλάκα μου. Τέτοια συλλογή γύρης δεν έχω ξαναδεί.Ερχόντουσαν οι μέλισσες στις κυψέλες με τα πόδια τους γεμάτα γύρη. Δες τε και την φωτό. Δυναμώνουμε για πεύκο παιδιά. | |
|
| |
tomaskatsoufis Μέλος
| Θέμα: πρόπολη στους εξαερισμούς Πεμ Σεπ 25, 2014 2:44 pm | |
| | |
|
| |
tomaskatsoufis Μέλος
| Θέμα: πρόπολη στους εξαερισμούς Πεμ Σεπ 25, 2014 2:46 pm | |
| Γιατί συμβαίνει αυτό; | |
|
| |
pointerst Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 692
| Θέμα: Απ: Ξεκίνημα για ανάπτυξη και όχι για μέλια Πεμ Σεπ 25, 2014 8:15 pm | |
| Βάψε το καπάκι σου....τι συμβαίνει δηλαδή? | |
|
| |
tomaskatsoufis Μέλος
| Θέμα: Φθινοπωρινό ρείκι Κυρ Οκτ 05, 2014 8:14 pm | |
| Μάλλον η εποχή τους έφτασε. Τι λένε οι συνάδελφοι έχει δώσει τίποτα; | |
|
| |
tomaskatsoufis Μέλος
| Θέμα: παράξενος γόνος Πεμ Οκτ 09, 2014 10:01 am | |
| τι είναι αυτό ρε παιδιά; | |
|
| |
ergon Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 58
| Θέμα: Απ: Ξεκίνημα για ανάπτυξη και όχι για μέλια Σαβ Απρ 25, 2015 10:58 pm | |
| Μίας και είναι οριζόντια τα κελιά είναι κηφηνογος. | |
|
| |
| Ξεκίνημα για ανάπτυξη και όχι για μέλια | |
|