| Νέος..ξεκίνημα | |
|
+3GREEN Throubee andreaspap78 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andreaspap78 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 95
| Θέμα: Νέος..ξεκίνημα Σαβ Σεπ 15, 2012 11:27 pm | |
| Γειά σας, παρόλο που γνωρίζω πως το σωστό για να ξεκινήσεις είναι την άνοιξη αποφάσισα να αγοράσω το μελισσάκι τώρα τον Σεπτέβριο.....θέλω να αγοράσω ένα μελίσσι, με πόσα πλαίσια να το αγοράσω; εάν πχ το αγοράσω με 10 πλαίσια απο αυτά πόσα πρέπει να έχουν γόνο; ή εάν αγοράσω με 5 πλαίσα πόσα πρέπει να έχουν γόνο; να πω πως στην περιοχή μου έχουμε ανθοφορία ρείκι και κουμαριά(εάν το επιτρέψει ο καιρός). Επίσης το site είναι πολύ καλό
ευχαριστώ πολύ Ανδρέας | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Νέος..ξεκίνημα Κυρ Σεπ 16, 2012 9:32 am | |
| Καλημέρα! Η γνώμη μου είναι να έχουν τουλάχιστον 3 πλαίσια γόνο! | |
|
| |
GREEN Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 301
| Θέμα: Απ: Νέος..ξεκίνημα Κυρ Σεπ 16, 2012 3:55 pm | |
| πατριωτακι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την GREEN στις Κυρ Σεπ 16, 2012 10:53 pm, 1 φορά | |
|
| |
andreaspap78 Μέλος
| Θέμα: Απ: Νέος..ξεκίνημα Κυρ Σεπ 16, 2012 5:33 pm | |
| καλώς ήλθα στην παρέα σας, θα τα λέμε συχνά πλέον....άρα παίρνω μελισσάκι με τρεία πλαίσια γόνο και πάνω, ευχαριστώ για την απάντηση | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Νέος..ξεκίνημα Κυρ Σεπ 16, 2012 5:37 pm | |
| Καλο ξεκηνιμα ,, και καλη συναιχεια | |
|
| |
newbee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Νέος..ξεκίνημα Κυρ Σεπ 16, 2012 6:41 pm | |
| Καλώς ήρθες γείτονα!
Καλύτερα πάρε δύο παραφυάδες και αφού επιλέξεις καλά το σημείο που θα τα βάλεις να έχει ανθοφορίες και με τροφοδότηση(άν χρειαστεί) θα καταφέρεις να τα δυναμώσεις μέχρι να μπεί για τα καλά ο χειμώνας | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Νέος..ξεκίνημα Κυρ Σεπ 16, 2012 11:32 pm | |
| Καλώς ήρθες φίλε.. Αν σηκώνουν τα οικονομικά σου βέβαια πάρεα περισσότερα από ένα μελισσάκια.. μην πάει κάτι στραβά και μήνεις με την όρεξη... | |
|
| |
andreaspap78 Μέλος
| Θέμα: Απ: Νέος..ξεκίνημα Δευ Σεπ 17, 2012 3:15 pm | |
| - newbee έγραψε:
- Καλώς ήρθες γείτονα!
Καλύτερα πάρε δύο παραφυάδες και αφού επιλέξεις καλά το σημείο που θα τα βάλεις να έχει ανθοφορίες και με τροφοδότηση(άν χρειαστεί) θα καταφέρεις να τα δυναμώσεις μέχρι να μπεί για τα καλά ο χειμώνας Το είχα σκεφθεί και για παραφυάδες απλά βασίστηκα στο βιβλίο του Νικολαίδη που είχε ως πρώτη επιλογή για αρχάριο ενα δυνατό μελίσσι επίσης Maikpigasos το σκεφτικό μου που παίρνω μόνο ένα μελίσσι είναι πως σαν αρχάριος θα το ταλαιπωρήσω οπότε καλύτερα να ταλαιπωρώ ένα παρά πολλά, βέβαια έχεις και δίκιο ότι μπορείς να μείνεις με την χαρά, ίσως να πάρω καμιά παραφυάδα την άνοιξη όπως προτείνει ο newbee. | |
|
| |
gmeli Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 9
| Θέμα: Απ: Νέος..ξεκίνημα Παρ Σεπ 28, 2012 4:55 pm | |
| | |
|
| |
| Νέος..ξεκίνημα | |
|