bsiap Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Καλως σας βρηκα Κυρ Οκτ 03, 2010 12:52 pm | |
| Γεια σας και χαρα σας. Ειμαι ο Βασιλης και κατοικω στην Αθηνα. Μελισσια δεν εχω αλλα σκεφτομαι να κανω την αρχη.Οχι εδω στην πολη, αλλα στη Ναξο απ'οπου και καταγομαι. Πιστευω οτι το forum εχει αρκετες πληροφοριες και θα με βοηθησει στα πρωτα μου βηματα.
Καλως σας βρηκα λοιπον. | |
|
koske BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 308
| Θέμα: Απ: Καλως σας βρηκα Κυρ Οκτ 03, 2010 12:55 pm | |
| Καλωσορισες στην παρεα μας και εγω ειμαι στην ιδια φαση υπομονη κουραγιο και ορεξη για μαθηση! | |
|
melissaris Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 147
| Θέμα: Απ: Καλως σας βρηκα Κυρ Οκτ 03, 2010 8:58 pm | |
| Καλώς όρισες Βασίλη. Βεβαίως και θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Μέχρι και επιτόπεια βοήθεια στην όμορφη Νάξο!!! (είχα έρθει το 2007 και με μάγεψε) | |
|
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Καλως σας βρηκα Κυρ Οκτ 03, 2010 9:00 pm | |
| Καλώς ήρθες και καλη αρχη. Ωραία η φωτο στο αβαταρ σου φανταζομαι απο το νησι σου. Θα μετακομισεις στη Ναξο ή σκεπτεσαι να πηγαινοερχεσαι? | |
|
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Καλως σας βρηκα Δευ Οκτ 04, 2010 12:13 pm | |
| Καλώς ήρθες | |
|
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Καλως σας βρηκα Δευ Οκτ 04, 2010 12:45 pm | |
| Καλώς ήρθες Βασίλη και με το καλό να μπεις και στην μοναρχία! ... των μελισσών!!! Αχ πολλά ακούω για νησιά τελευταία κι όσο χειμωνιάζει τόσο τρελένομαι! :face: | |
|
bsiap Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Απ: Καλως σας βρηκα Δευ Οκτ 04, 2010 1:54 pm | |
| Σας ευχαριστω θερμα για την υποδοχη. Μιας και εδω και 2.5 μηνες ειμαι ανεργος σκεφτομαι να αγορασω μια κυψελη και να αρχισω να μελετω το φαινομενο που λεγεται Μελισσα. Δεν σκεφτομαι να εγκατασταθω μονιμα προς το παρων στο νησι, οποτε και θα πηγαινοερχομαι. Βρηκα απο το forum σχετικη βιβλιογραφια και λεω να παρω κανενα βιβλιο για αρχη.
| |
|
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Καλως σας βρηκα Δευ Οκτ 04, 2010 8:10 pm | |
| Το καλυτερο ξεκινημα ειναι αυτο που θα κανεις .... με το βιβλιο Το μελισσακι και τα επομενα που θ ακολουθησουν, μεχρι να μαθεις ,προσπαθησε να τα εχεις καπου κοντα , μην τα ξενιτεψεις απο την αρχη . Αυτα χανουν την φροντιδα σου και εσυ καθυστερεις την γνωση σου . Και παλι καλη αρχη | |
|