Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

Επιθετικό μελίσσι

Πήγαινε κάτω 
+34
psath
stavrost
thoma.sbees
mikele
ethnic69
xunilz
Gloriana
nikos37
NikTheGreek
Ar_lo
gio
monarchis
Throubee
mpampis13
lamaki
spithoyras
aristis
Nickapple
kostasid
beespyros
industry
dimitris22950
MILIBEE
ΣΠΥΡΕΤΟ
melissaris
captain
dim
parosbees
λοβινιωτης
Maikpigasos
john78
Dias
karharias
mrantonyk
38 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
NikTheGreek
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
NikTheGreek

Αριθμός μηνυμάτων : 336

Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουν 24, 2015 3:11 pm

αντε ν' αλλαξεις μανα σ ενα turbo διοροφο χωρις να το κοψεις..αλλα πως ?
δεν ειναι και το πιο απλο πραγμα...
ή ειναι και δεν το ξερω εγω skeftome
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
monarchis
Συντονιστική ομάδα
Συντονιστική ομάδα
monarchis

Αριθμός μηνυμάτων : 1942

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουν 24, 2015 10:09 pm

mpampis13 έγραψε:
....σημερα το απόγευμα θα παω γιανα κανω το πείραμα που έγραψε ο γιώργης....θα σας γράψω εμπειρίες και απότελέσματα....αν μπορώ να γράψω βέβαια....

Μπάμπη ζεις; scratch
xunilz
Μέλος
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 105

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουν 24, 2015 10:40 pm

Εγω πριν λιγο γυρισα απο ταισμα έκανα το λαθος να ανοιξω το πρωτο διοροφο μεσα στο βραδυ να τις δω τι κανουνε να τους πω ενα γεια ρε αδερφε ...!!! Φυσικο και επομενο να κανω κανα μισαορο να της διωξω απο πανω μου μεσα στην νυχτα και να μπω στο αμαξι μαζυ με το μπουφαν/στολη που έχω και αφου εφτασα βρήκα και μια που μπήκε μεσα απο το μπλουζακι Smile δεν το ξανα κανω το λαθος χαχααχχαχα
stavrost
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος
stavrost

Αριθμός μηνυμάτων : 7

ΔημοσίευσηΘέμα: επιθετικα μεν αλλα...τουρμπιζουν και   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 25, 2015 12:10 am

εχω 2 επιθετικα 10ρακια που εχουν συνηθως γυρω στα 7 πλαισια γονο.
εξαιρετικα χρησιμα ως μονιμοι αιμοδοτες γονου σε αλλα αδυνατα!
βεβαια καθε φορα με κερνανε και 2-3 στα γρηγορα.
χαλαλι τους!
ισως ενα μικρο ποσοστο να ειναι απαραιτητα σε καθε μελισσοκομειο.
Gloriana
Μέλος
Μέλος
Gloriana

Αριθμός μηνυμάτων : 76

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 25, 2015 10:29 am

monarchis έγραψε:
mpampis13 έγραψε:
....σημερα το απόγευμα θα παω γιανα κανω το πείραμα που έγραψε ο γιώργης....θα σας γράψω εμπειρίες και απότελέσματα....αν μπορώ να γράψω βέβαια....

Μπάμπη ζεις; scratch

ωωωχ... affraid
mpampis13
BeeForce
BeeForce
mpampis13

Αριθμός μηνυμάτων : 1393

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 25, 2015 10:39 am

Cool cool που κάνει και ο Ρονάλντο....
Όλα καλ...δυστυχως λόγο επαγγελματικών δυσκολιών και απρόβλεπτων καταστάσεων χτες δεν κατάφερα να κανω το πείραμα.
Έκανα άλλες δουλειες λόγο του ότι πήγα 20:00 το απόγευμα εκεί...αρα ασφαλή συμπεράσματα δεν θα έβγαζα.
Αυτά είναι τα προβλήματα του να μην είσαι μόνο μελισσοκόμος!
Η όλη διαδικασία μεταφέρετε για τις πρωτες πρωινές ώρες του Σαββάτου που ίσως να κανω και τον πρώτο μου τρύγο.
Χτες πήγα εκεί έκατσα απέναντι τους...ειχαν βγει παρα πολλές έξω στο προαύλιο χώρο τους για καφέ και τσιγάρο....της κοίταξα με νοιμα στα ματια...τους είπα I LL be back...και έφυγα με γοργά βηματα μια και πέντε έξι σηκώθηκαν κατα τα πάνω μου...

NikTheGreek
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
NikTheGreek

Αριθμός μηνυμάτων : 336

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 25, 2015 2:47 pm

Λες γι'αυτο ο Svantzeneker να ηταν τουμπανο ??!!!??
απο τα...ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ !!!????!!!

lol!  lol!  lol!  lol!  lol!  lol!  lol!  lol!
htipieme htipieme htipieme lol! htipieme htipieme htipieme
mpampis13
BeeForce
BeeForce
mpampis13

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουν 29, 2015 1:32 pm

Έφτασε λοιπόν η ώρα ...... Αυτό σκεφτόμουν ενώ είχα τελειώσει την επιθεώρηση σε ολα  τα μελισσια εκτός του 3οροφου επιθετικού......
Ντυμένος με διπλο παντελόνι,ένα κοντομάνικο μέσα από το μελισσοκομικό μπουφαν,τα μελισσοκομικά γαντια μέσα από τη στολή και στους ώμους μου διπλα υφάσματα χοντρά ώστε να μην την πάθω όπως την προηγούμενη φορα.
Πλέον το ρολόι δείχνει 18:00 ,το καπνιστηρι στο ένα χέρι,το ξεστρο στο άλλο χέρι,στέκομαι ακινητος απέναντι στη τριοροφη απειλεί.
Παμε και ότι βγει λοιπόν,το δεξί πόδι ξεκινά,πατάει γερά και με 5 ακομα βηματα είμαι στο πλάι...
οργασμος εργασιων,οι κυριες πανε και έρχονται με τρελές ταχυτητες,απεξω καμία πενηνταριά ....και ξεκινάω....
Καπνίζω τρελα,μεγάλες και πολλές ποσότητες καπνού γεμίζουν όλη την τριοροφη κυψέλη,άμεσα κλείνω την είσοδο,ξανά καπνίζω μπόλικα.
Άμεσα αρχιζω να κοπαναω με δυναμη το καπάκι της κυψέλης...με την παλάμη ανοιχτή σφαλιαρωνω το καπάκι....δυνατα...αρκετες φορές,υπολογίζω ότι το μισό λεπτό που μου έγραψε ο Γιώργος έχει περάσει...αλλωστε το χέρι μου πονάει πλέον από το κοπανημα.
Σταματάω,απέξω έχουν έρθει πολλές συλεκτριες που δεν μπορούν να μπούν μέσα,ξανά καπνίζω λίγο....και ανοίγω το πορτάκι.....
Βγαίνουν έξω πολλές...παρα πολλές κυριες...σκεφτομαι αυτό ήταν...τερμα τα διευρα(προσοχη μην πω διφραγκα...φτου κακά!!!)...τερμα διαδρομής κατεβητε κύριε....σκεφτομαι ότι δεν θα προλάβω να ψηφίσω και στο δημοψήφισμα τι λαλακια έκανα....
Αλλά ως δια μαγείας οι κυριες απλά πετάνε μπροστά από την κυψέλη τους,σε εμένα ακομα δεν έχει έρθει καμία...περνω θαρος...οκ θα ψηφίσω την άλλη Κυριακή,αυτό μου εδωσε θαρος και μια αισιοδοξία.
Ανοίγω το καπάκι..περιμενω το πρώτο κύμα επίθεσης που τοσο έχω συνηθησει...τιποτα..αλλωστε υπήρχε και μιμρος αριθμός μελισσών.
Αρχιζω βγάζω πλαίσια..τσεκαρω...καμια ενόχληση...
Βγάζω το πατωμα,το βάζω πάνω στο καπάκι,το σκεπαζω με άλλο καπάκι για ασφάλεια...βγαζω το διάφραγμα..ησυχια..κανενα ντού από παντού....ολα καλα λοιπόν ...
Φανταστητε ότι έκανα επιθεώρηση ακομα και στο γονοθαλαμο...μρτα από δυο μήνες πια....
Αν εξαιρεσετε 3-4 ξεροκεφαλες ...που μάλον δεν ήταν μέσα...και μια που άρπαξα στην πλάτη λόγο ιδρώτα όλα πήγαν τέλεια.....
Ένα ευχαριστώ στο Γιώργη για την συμβουλή .....το ιδιο θα κανω και την επόμενη φορα.
Ενα μόνο μείον στο γονοθαλαμο συγκεντρώθηκαν υπερβολικές μέλισσες μεαποτελεσμα βγάζοντας τα πλαίσια να ξεχειλίζουν έξω από τις κυψέλες..να πέφτουν από τα εξωτερικά τοιχώματα κατω άρα υπήρξε τεραστιο ανακάτεμα στο μελισσι
monarchis
Συντονιστική ομάδα
Συντονιστική ομάδα
monarchis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουν 29, 2015 2:18 pm

Μπάμπη δεν χρειάζεται λόγος ευχαριστιών από πλευράς σου. Εγώ πρέπει να σε ευχαριστήσω για δύο λόγους:

1ον: Γιατί εμπιστεύτηκες έναν χειρισμό που σου πρότεινα (είναι από τις λίγες φορές πούρο τείνω κάτι χωρίς ο ίδιος να έχω εμπειρία) και δεν έκλεισες τα μάτια σου σε μια τελευταία προσπάθεια,

2ον: Που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου.

Μπάμπη θα ήθελα να μας πεις στην επόμενη σου αν παραμένει ήρεμο ή επιθετικό.

Και πάλι σε ευχαριστώ.
mpampis13
BeeForce
BeeForce
mpampis13

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουν 29, 2015 5:18 pm

Τι δηλαδή....θελεις την επόμενη φορα.....να κανω επιθεώρηση χωρίς να κανω την παραπανω διαδικασία;........δηλαδη θα τους πω....γεια σας ηρθα....
Εγώ είμαι αυτος που σας κοπαναγα πριν 7 μέρες...εγω βρε αυτος που σαν αλλά ΜΑΤ σας φλομωσα στα καπνογονα-δακρυγόνα....εγω που θα σας πάρω τα μέλια.....
Χμμμμμ
Χμμμμμμμμμ scratch scratch
ΝΑΙ ΒΡΕ Γιώργη θα το κανω....αλλωστε δεν φοβαμαι και στέκομαι απέναντι στα 10 χειρότερα ακαρδα και ανθρωποφαγα τέρατα του κόσμου τις μελισουλες μου θα φοβηθώ;
αν και πιστεύω ότι απλά η όλη διαδικασία ..πολυ καπνά ...τρελος και πολύ ώρα θόρυβος...εγκλωβισμος...παλι καπνά...τις αποδιοργανωνει...τις φοβιζεισ ...διαλυει ότι ομαδικό κάνουν οπότε και δεν έχουν το μυαλό για επίθεση αλλά για επιβίωση....
Μια ακομα δοκιμή θα μας πείσει...
Gloriana
Μέλος
Μέλος
Gloriana

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 01, 2015 11:05 am

Μπάμπη, χαίρομαι που είσαι καλά και όλα πήγαν καλά!

ΚΡΕΜΟΜΑΙ ΑΠ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ!

flower
psath
BeeForce
BeeForce
psath

Αριθμός μηνυμάτων : 1223

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 01, 2015 10:32 pm

Και ο άγιος φοβέρα θέλει!!!
monarchis
Συντονιστική ομάδα
Συντονιστική ομάδα
monarchis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 01, 2015 10:37 pm

psath έγραψε:
Και ο άγιος φοβέρα θέλει!!!

χεχε ageloudi
mpampis13
BeeForce
BeeForce
mpampis13

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 06, 2015 1:27 pm

Με το ηθικό σε ψηλό επίπεδο και την ψυχή μου ηρεμη χτες πήγα επιθεώρηση στα μελισσακια μου.
Είχα μια κρυφή ελπίδα για τρύγο αλλά...μπα...
Ζεστη και πάλι δεν είχε αλλά είχε πολύ ισχυρό άνεμο βοριάς 5-6 μποφόρ ....φανταστητε ότι το καπνιστηρι πάνω σε κυψέλη δεν στεκόταν...
Την ώρα που φοραγα την ...πανοπλια...μου σκεφτόμουν ότι με τέτοιο αερα δεν θα την βγάλω καθαρή μια και θα έχουν τα νευρακια τους..επισης σκέφτηκα ότι είχα πει στο Γιωργιο να δοκιμάσω αν έπιασε σε διάρκεια το πείραμα....δυσκολα τα πράγματα...αλλα έβγαλα μια ολόκληρη βδομάδα τρομοκρατίας ότι δεν θα υπάρχω σε λιγες μέρες...τι να μου κάνουν 10-15 τσιμπιες...
Παράδοξος σε κανένα από τα υπόλοιπα μελισσια δεν είχα επιθετικότητα όλα ήρεμα,έκανα επιθεώρηση με την ανεση της άνοιξης.
Ανακατευα πλαίσια,έβγαζα πλαίσια,τους επερνα τα προς τρύγο...τιποτα όλα ήρεμα ...κατεβαζα ορόφους,τσέκαρα με την ανεση μου..τιποτα ηρεμια ...ηρεμια μέχρις παρεξηγήσεως...τι τους έκανα και δεν μου την πέφτουν...
Από μέλια ελαχιστα πράγματα και ο γόνος...πολυ καλα κρατεί.
Η ώρα του 3οροφου έφτασε,τελευταίο όπως πάντα.
Πάλι στέκομαι απέναντι του και σκέφτομαι αν θα τηρησω την υπόσχεση που εδωσα στον Γιώργη.
Σκέφτηκα ότι για το καλό της...επιστημης και της έρευνας...αλλα και τον κρητικών παντελονιων που φοράω πρέπει να τηρησω την υπόσχεση που εδωσα στο πατριωτακι μου.
Στάθηκα διπλα του,κάπνισα αρκετά στην είσοδο,κάπνισα και λίγο
στην μικρή είσοδο ορόφου και τέλος άνοιξα το καπάκι καπνίζοντας συρτά και ήρεμα πάνω από τα πλαίσια.
Σχετική ανακατωσούρα και βουιτο...της αφήνω για μερικά δευτερα.
Βγάζω το πρώτο πλαίσιο...ηρεμια σχετική βέβαια αλλά ηρεμια,περνώ θαρος και ξεκινάω να δουλεύω φυσιολογικά όπως και στα αλλά.
Όλα ήρεμα,κατεβαζω οροφο, συχνά αλλά οχι συνεχεια καπνίζω συρτά πάνω από τα οποία πλαίσια...και εδω μέλια λιγα και κάποια υποσχόμενα.
Ανακατεύω ψάχνω και ξαναβαζω τον οροφο στη θεση του φτιάχνω τα πλαίσια σωστά και κλείνω καπάκι....απιστευτο...κανενα τσίμπημα...ελαχιστη ενόχληση...πεντε ,έξι μέλισσες κοπανανε την μάσκα αλλά μολις απόμακρυνομαι μένουν 2-3 και σε κανα πεντάλεπτο καμία...φανταστητε ότι πήρα και 2 πλαίσια προς τρύγο...
Ασφαλές συμπερασμα δεν έβγαλα,δεν ξέρω αν πέτυχε το πείραμα,δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο μια και σε όλα είχα ηρεμια και ανεση.
Δεν ξέρω αν ηρέμησαν λόγο του ότι η ανθοφορία απέχει απο τα μελισσια μου 500-1000 μέτρα σε ευθεία γραμμή.
Μια ακομα επιθεώρηση θα μας πείσει....
Και παλι ευχαριστώ τον Γιώργη για την συμβουλή του
monarchis
Συντονιστική ομάδα
Συντονιστική ομάδα
monarchis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 06, 2015 2:42 pm

Μπάμπη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Efharisto
Gloriana
Μέλος
Μέλος
Gloriana

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 06, 2015 3:39 pm

ΑΞΙΟΣ!
psath
BeeForce
BeeForce
psath

Αριθμός μηνυμάτων : 1223

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 06, 2015 6:00 pm

Φαίνεται πως καταλάβανε ποιος κάνει κουμάντο.
monarchis
Συντονιστική ομάδα
Συντονιστική ομάδα
monarchis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 27, 2015 6:29 pm

Μπάμπη τι έγινε τελικά με το κορίτσι; Είναι ακόμα τα νεύρα του τσατάλια;
mpampis13
BeeForce
BeeForce
mpampis13

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 28, 2015 12:35 am

Γιώργη τι να σου πω παραμένει επίκαιρο το τελευταίο μύνημα μου.
Από τότε και έπειτα ΚΑΜΙΑ τσιμπια αλλά και καμία τρελή ενόχληση.
Βέβαια πλέον ειναι 2οροφο μια και με το διάφραγμα που είχα βάλει περιορίστηκε πολύ η γεννά,αλλά και λόγο εποχής.
Ακομα βέβαια δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν ηταν τυχαίο όλο αυτό η απλά η τεχνικη δεν παίζετε.
monarchis
Συντονιστική ομάδα
Συντονιστική ομάδα
monarchis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 29, 2015 8:51 am

Εγώ που ψάχνω Μπάμπη να βρω 2-3 επιθετικά για ένα project που έχω στο μυαλό μου... Αν το κορίτσι είναι ατίθασο στείλτο Κρήτη να το περιποιηθώ στις ρακές να ξεχάσει το όνομα του!
mpampis13
BeeForce
BeeForce
mpampis13

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 29, 2015 11:56 am

Χά αχα όχι μια χαρά ήρθε στα ίσα του....εγω προβληματίζομαι στο αν θα εμβολιασω από αυτή την βασιλισσα....σκεφτομαι...
Τρομερή γεννά,πολύ καλα χτισιματα,δεν γονάτισε και έφτασε άνετα τα 15 πλαίσια γόνο...αλλα ειναι επιθετική;
Ήταν τυχαίο;
priamos1980
Μέλος
Μέλος
priamos1980

Αριθμός μηνυμάτων : 204

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 01, 2015 12:40 am

μπαμπη πιστευ ωοτι υπαρχει ενοχληση απο το περιβαλλον κατι το ενοχλει και φερεται ετσι δοκιμαζες να ελατωσσεις το καπνισμα και να πας πιο ηρεμος να το δεις;;
εχω παρατηρησει οτι οταν εχω πηγαινω με προδιαθεση αρνητικη σε επιθετικο μελισσι γινεται χαμος και οταν πηγαινω αποφασισμενος και ηρεμος σχεδον ακαπνιστα τα δουλευω
monarchis
Συντονιστική ομάδα
Συντονιστική ομάδα
monarchis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 01, 2015 10:07 am

Το επιθετικό μελίσσι το έχουμε συνδυάσει με ευκολία στην εργασία αλλά... ας μην ξεχνάμε πως έχουν καλύτερη αμυντική συμπεριφορά έναντι των σβούρων (σκούρκων) και άλλων εχθρών.
mpampis13
BeeForce
BeeForce
mpampis13

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΚυρ Αυγ 02, 2015 4:32 am

Είχα δοκιμάσει τα πάντα ...ολες τις τεχνικες,ενδυμασίες,καπνισματα,καλοπιασματα,είχα πάει και με καλή και με κακή διάθεση...ειχα κάνει τα πάντα.....τζιφος...ολα διορθώθηκαν από τις σφαλιάρες και μετα.....αλλωστε δεν ειναι τυχαίο ....οτι και αν δεν σου δουλεύει ,παρότι δοκιμασες όλα τις τεχνικες,τραβά του μια κλωτσιά και μια σφαλιάρα και μάλον θα ξεκινήσει....
Melissologia
Διαχείριση
Melissologia

Αριθμός μηνυμάτων : 682

ΔημοσίευσηΘέμα: Ένα από τα καλύτερα του φόρουμ * A must read   Επιθετικό μελίσσι - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2016 11:11 pm

pano up  αυτό το θέμα είναι και επίσημα  10 sta 10

Ένα από τα καλύτερα του φόρουμ * A must read

melissoula

Επιθετικό μελίσσι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Νέο μελίσσι
» Αδύναμο και επιθετικό μελίσσι
» αρρενοτόκο μελίσσι
» Το πρώτο μας μελίσσι
» 2οροφο μελισσι

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Τα μελισσοκομικά :: Οι αρχάριοι... τα νέα παιδιά-
Μετάβαση σε: