| Επιθετικό μελίσσι | |
|
+34psath stavrost thoma.sbees mikele ethnic69 xunilz Gloriana nikos37 NikTheGreek Ar_lo gio monarchis Throubee mpampis13 lamaki spithoyras aristis Nickapple kostasid beespyros industry dimitris22950 MILIBEE ΣΠΥΡΕΤΟ melissaris captain dim parosbees λοβινιωτης Maikpigasos john78 Dias karharias mrantonyk 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aristis Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 28
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τρι Μαρ 04, 2014 7:32 pm | |
| Εγω σε μελισσι που ειχα ανοιξει κατα λαθος χωρις καπνο δεν εγινε το παραμικρο...το εκλεισα βεβαια σιγα σιγα και πηγα πηρα καπνιστιρι.. το ιδιο το μελισσι μετα απο καμια βδομαδα μας κυνηγησε με ενα φιλο μου για 100 μετρα χωρις καν να προλαβουμε να πλησιασουμε την κυψελη...εγω πιστευω οτι ολα τα μελισσια ανεξαρτητα κληρονομικοτητας μπορει να τυχει καποιες φορες να γινουν επιθετικα..για λογους τους οποιους δεν μπορουμε να ξερουμε.πχ μπορει να μπηκε μια σαυρα μεσα στην κυψελη λιγο πριν να παμε εμεις η οτιδηποτε..οποτε αφου φαμε μερικες καλες την επομενη φορα που θα παμε να το ανοιξουμε να ειμαστε καπως χ@#@%οι! ε αυτο φυσικα περναει στις μελισσες που αντιλαμβανονται το φοβο μας και ξαναγινονται παλι επιθετικες.Οσο για το οτι τα επιθετικα μελισσια ειναι ποιο παραγωγικα. (δε λεω για συγκεκριμενες ρατσες), αυτο κατα πασα πιθανοτητα ειναι μυθος και η σχετικα αυξημενη παραγογη τους οφειλετε στους ιδιεταιρους χειρισμους..πχ λιγες επιθεωρησεις κτλ | |
|
| |
spithoyras Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 565
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τρι Μαρ 04, 2014 8:53 pm | |
| Εγω απο την μικρη μου εμπειρια καταλαβα οτι ενα επιθετικο μελισσι δεν ειναι απαραιτητα και αποδοτικοτερο. Εχει τυχει επιθετικο μελισσι να ειναι δυσκολα επιθεωρησιμο και να το εχω κανει "χρυσο" για να μην σμηνουργησει, να εχω σπαταλησει πολες ωρες και ολες τις γνωστες μεθοδους για να μη σμηνουργησει και παρ' ολα αυτα σμηνουργησε. Για να αναφερω αριθμους και να καταλαβετε. Αυτο το επιθετικο μελισσι δεν εδωσε πανω απο 6 κιλα μελι σε ολο το 2013.Αλλο μελισσι που ηταν πολυ ηρεμο και ηταν της ιδιας δυναμης με το επιθετικο στις αρχες της ανοιξης, μου εδωσε περιπου 18 κιλα μελι και μια παραφυαδα ως τελικο απολογισμο.Ετσι λοιπον αποφασισα να αντικαταστησω την βασιλισσα του με γονο απο το ηρεμο και βρηκα την υγεια μου.Εγινε ευκολοδουλευτο και ανετα διαχειρισιμο. Φετος θα δειξει αν εγινε και παραγωγικοτερο.Εδω θα ηθελα να προσθεσω οτι οταν ενα μελισσι ειναι επιθετικο, πριν να καταλογισουμε σ'αυτο οτι εχει γεννετικη προδιαθεση επιθετικοτητας να εχουμε αποκλεισει καθε αλλο εδεχομενο που το ενοχλει, οπως ελειψη τροφης, παρεισακτος εχθρος εντος της κυψελης ποντικια, αραχνες, σκαθαρια κ.α. Κακη βασιλισσα. Ολοι οι λογοι απο τους παραπανω ειναι αιτια για να κανουν ενα μελισσι επιθετικο. | |
|
| |
lamaki Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 22
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τρι Μαρ 04, 2014 9:15 pm | |
| τα ιδια και γω .εχω λιγα μελισσια αλλα σημερα που πηγα να τους βαλω τροφη γιατι ερχεται παλιοκαιρος ηταν ολα επιθετικα.σε αυτη την περιπτωση νομιζω οτι φταινε: η αλλαγη των καιρικων συνθηκων και το στριμωγμα γιατι ειχαν κατεβασει πολλους γονους | |
|
| |
spithoyras Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 565
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τρι Μαρ 04, 2014 10:14 pm | |
| Ναι φιλε lamaki ο παλιοκαιρος σιγουρα, και η ελειψη χωρου σε πιο προχωρημενη εποχη πιστευω ειναι αιτια για επιθετικοτητα, οπως επισης το οτι δεν πρεπει να φοραμε μαλλινα και σκουροχρωμα ρουχα. Να μην μυριζει καποιος εντονα ιδρωτα, να μην φοραμε αρωματα και κολονιες, να στεκομαστε στο πλαι της κυψελης κατα την επιθεωρηση και οχι μπροστα στην εισοδο, και προπαντων να μην προκαλουμε κραδασμους στην κυψελη ειτε απο το ξεστρο ειτε απο χτυπηματα πλαισιων. Οι κινησεις μας πρεπει να ειναι ολες ηρεμες και απαλες χωρις να προκαλουν αναστατωση στο σμηνος. Ενα ακομα ειναι οτι δεν πρεπει να πολτοποιουμε η να τραυματιζουμε μελισσες αθελα μας με τους χειρισμους, μα ακομη κι αν συμβει την καπνιζουμε εντονα η την απομακρυνουμε την συγκεκριμενη μελισσα. Ολα τα παραπανω ενοχλουν τις μελισσες.
Φιλε lamaki πιστευα οτι στην αττικη θα ειχατε πολυ καλυτερο καιρο απο οτι περιγραφεις αυτην την εποχη. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Κυρ Μάης 03, 2015 1:51 am | |
| Καλησπερα. Δεν ανοίγω νέο θέμα μια και υπαρχει αυτό,θα ήθελα την γνώμη σας. Ένα μελισσακι μου...δυοροφο που πάει ολοταχος για τρίτο πατωμα,ξαφνικά και εδω και περιπου μήνα έχει τρελαθε....και μάλιστα χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός. Σε σημειώσεις μου κάπου μέσα Γενάρη γράφω για αυτό....πολυ καλή γεννά και πολύ πολύ ήρεμο...να κρατήσω DNA... Πλέον θέλω να τις πλάκωσω στα χαστούκια μια μια. Πριν περιπου ένα μήνα σε επιθεώρηση κατάλαβα ότι ήταν λίγο νευρικές,είπα τυχαίο ήταν. Μετά από μια βδομάδα άρχισαν να μου την πέφτουν...πρωτη φορα έφαγα τσίμπημα μέσα από διπλή φόρμα κατω.... Την επόμενη είχαν τρελαθει...βγηκα έξω με την μια.με την παραμικρή κίνηση ξεπεταγοταν μανιασμενες πάνω στη μάσκα. Έφαγα τσιμπιες στο κουτελο(το χω και μεγάλο..) κατω από την μασκα(πλέον φοράω και καπέλο από μέσα).εφαγα τσιμπιες στις μανσετες αν καο φορα γάντια αγκώνα.... Χτες και πάλι τρελαμενες(αλλά και εγώ πλέον πιο καλα ντυμένος) κέρδισαν στα σημεία μια και έφαγα μια στο μπούτι,και πάλι διπλή κατω φόρμα,αλλά καο στο τελείωμα των γαντιών ανάμεσα στο τελείωμα του γαντιου και την μασχαλη(και ετσουξεεεεε). Όμως με ακολούθησαν για πρώτη φορα παντού...για πρώτη φορα ηρθα παρεούλα μου 30 μέτρα μακριά από την κυψέλη τους για να αλλάξω και να φύγω αναγκάστηκα να σκοτώσω τουλάχιστον 5 και μετά από υππμονη τουλάχιστον μισής ώρας. σημερα το πρωί τσιμπησαν σε σχετικά μακρινή απόσταση δικό μου άνθρωπο...θα μου πείτε που ξέρεις ότι είναι αυτές...δεν το ξέρω αλλά κάλιο να σου βγει το μάτι παρα το όνομα που λένε.... Η γεννά πάει πολύ καλα,χτίζουν πολύ γρήγορα κεριά,το θυμάρι πλησιάζει...ειναι από τα δυνατά μου....ελεγα να το κρατήσω με νύχια και με δόντια μέχρι το οποίο τρύγο κανω αλλά δεν το βλέπω....τι προτείνετε να κανω; | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Κυρ Μάης 03, 2015 7:29 am | |
| - mpampis13 έγραψε:
- Καλησπερα.
Δεν ανοίγω νέο θέμα μια και υπαρχει αυτό,θα ήθελα την γνώμη σας. Ένα μελισσακι μου...δυοροφο που πάει ολοταχος για τρίτο πατωμα,ξαφνικά και εδω και περιπου μήνα έχει τρελαθε....και μάλιστα χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός. Σε σημειώσεις μου κάπου μέσα Γενάρη γράφω για αυτό....πολυ καλή γεννά και πολύ πολύ ήρεμο...να κρατήσω DNA... Πλέον θέλω να τις πλάκωσω στα χαστούκια μια μια. Πριν περιπου ένα μήνα σε επιθεώρηση κατάλαβα ότι ήταν λίγο νευρικές,είπα τυχαίο ήταν. Μετά από μια βδομάδα άρχισαν να μου την πέφτουν...πρωτη φορα έφαγα τσίμπημα μέσα από διπλή φόρμα κατω.... Την επόμενη είχαν τρελαθει...βγηκα έξω με την μια.με την παραμικρή κίνηση ξεπεταγοταν μανιασμενες πάνω στη μάσκα. Έφαγα τσιμπιες στο κουτελο(το χω και μεγάλο..) κατω από την μασκα(πλέον φοράω και καπέλο από μέσα).εφαγα τσιμπιες στις μανσετες αν καο φορα γάντια αγκώνα.... Χτες και πάλι τρελαμενες(αλλά και εγώ πλέον πιο καλα ντυμένος) κέρδισαν στα σημεία μια και έφαγα μια στο μπούτι,και πάλι διπλή κατω φόρμα,αλλά καο στο τελείωμα των γαντιών ανάμεσα στο τελείωμα του γαντιου και την μασχαλη(και ετσουξεεεεε). Όμως με ακολούθησαν για πρώτη φορα παντού...για πρώτη φορα ηρθα παρεούλα μου 30 μέτρα μακριά από την κυψέλη τους για να αλλάξω και να φύγω αναγκάστηκα να σκοτώσω τουλάχιστον 5 και μετά από υππμονη τουλάχιστον μισής ώρας. σημερα το πρωί τσιμπησαν σε σχετικά μακρινή απόσταση δικό μου άνθρωπο...θα μου πείτε που ξέρεις ότι είναι αυτές...δεν το ξέρω αλλά κάλιο να σου βγει το μάτι παρα το όνομα που λένε.... Η γεννά πάει πολύ καλα,χτίζουν πολύ γρήγορα κεριά,το θυμάρι πλησιάζει...ειναι από τα δυνατά μου....ελεγα να το κρατήσω με νύχια και με δόντια μέχρι το οποίο τρύγο κανω αλλά δεν το βλέπω....τι προτείνετε να κανω; Καλημέρα.. ή θα το σπάσεις τώρα ή θα κάνεις υπομονή για να το τρυγίσεις, έπειτα το ξανασυζητάμε. θα επέλεγα το 2ο χωρίς όμως να το ανοίξω ξανά μιας και το θυμάρι πλησιάζει. Στο κόψιμο έχεις πάλι 2 επιλογές, είτε φτιάχνεις καινούργια μελίσσια είτε ενισχύεις ήδη υπάρχοντα με "λαό",είτε τα φετινά μικρά, είτε τα δυνατά για να πάρεις το θυμάρι που αναφέρεις. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Δευ Ιουν 22, 2015 2:04 am | |
| Σε συνεχεια...... ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ.....σημερα η επιθεώρηση στο παραπανω μελίσσι κράτησε......15 δευτερολεπτα...μεσα σε αυτά κατάφερα να ανοίξω το καπάκι να το αφήσω πλάι μου....να φάω και στους δυο ώμους από 4 δαγκανιες να πάρω το καπάκι να το βάλω πίσω και να φύγω......για τα υπόλοιπα 20 λεπτα με ακολουθούσαν παντού..εφαγα ακομα 2 τσιμπιες πάνω από το δέρμα του γαντιου....τελος πάντων κάποια στιγμη βαρέθηκαν και έφυγαν.... Το μονκ κόλπο που έχω βρει είναι επιθεώρηση πολύ νωρις το πρωί...6.30 με 7.30 μέχρι καο 10 λεπτα δουλεύεις φυσιολογικά μετά.....μια από τα ίδια... αν και μόνο μια φορα την έκανα αυτή την δοκιμή... τέλος πάντων με την επιθεώρηση την κανω η όχι την βολευω....απορω πως θα μπορέσω να κανω τρύγο σε αυτό το τριοροφο μελίσσι. Ψάχνω λοιπόν κάποιο τρόπο ντυσίματος...δεν με αφορά το αν θα ζεσταθώ η όχι...που να μπορέσω να δουλέψω σχετικά άνετα. Έχω δοκιμάσει τα παντα διπλές κατω καί πάνω φόρμες,μεσα και εξω τα γάντια η τσιμπιες τρελές..τουλαχιστον να μπορέσω να δουλέψω. Αααααα ο θυμός τους κρατάει και μια ώρα μετά,ακομα και σε απόσταση 40-50 μέτρων + μακριά χτυπάνε κόσμο χώρος κανένα λόγο. ευτυχως που είναι πολύ γνωστή μου η κύρια και με τεράστια υπομονή , διαφορετικα θα είχα τρελο πρόβλημα....μολις τελειώσει το θυμάρι θα το κοψω στα 5 με πολύ πολύ πολύ χαρά. | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Δευ Ιουν 22, 2015 9:11 am | |
| Μπάμπη στο βιβλίο του Τριβιζά αναφέρει το εξής και δεν έχεις να χάσεις και κάτι: σε επιθετικό μελίσσι πηγαίνουμε κοντά το καπνίζουμε και μετά χτυπάμε δυνατά το καπάκι. Μπάμπη καρπαζιές όχι αστεία, δυνατές καρπαζιές. Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά πρόσφατα μου το είπε και ένας παππούς μελισσοκόμος, χωρίς βέβαια να του πω πως υπάρχει σε βιβλίο. Όταν τον ρώτησα που το είχε μάθει απλά μου απάντησε: έτσι μου το έμαθαν κι εμένα... Προσπάθησε. Μόλις εντοπίσω ακριβώς πως το αναφέρει ο Τριβιζάς θα σου το γράψω. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Δευ Ιουν 22, 2015 9:30 am | |
| Γιώργη έχω δοκιμάσει τόσα...μεχρι και με ουλτρεξ λουστηκα.....να δοκιμάσω και αυτό....αλλα πιστεύω ότι θα βγουν όλες μαζί και θα με τσακίσουν....παντος τον δοκιμασμένο ρουχισμό δεν βλέπω να τον γλυτωνω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Δευ Ιουν 22, 2015 2:24 pm | |
| Μπάμπη έχουμε και λέμε: Καπνίζουμε 3-4 φορές την είσοδο της κυψέλης και την κλείνουμε. Έπειτα με τη γροθιά μας χτυπάμε την σκεπή της κυψέλης έως μισό λεπτό. Κατόπιν ανοίγουμε την πόρτα και ξανά καπνίζουμε δυνατά για μισό λεπτό. Αφήνουμε να περάσουν 3-4 λεπτά. Σηκώνουμε τη σκεπή της κυψέλης και τέλος καπνίζουμε από το πάνω μέρος. Πηγή: Οδηγός Νεωτέρας Μελισσοκομίας σελ.50, Γεώργιος Τριβιζάς, 5η έκδοση Δεν ξέρω όμως αυτό αν θα πρέπει να το κάνεις κάθε φορά στο μελισσοκομείο ή καθάρισες με τη μια εφαρμογή. Μπάμπη αν δεν πιάσει κάνε του εξορκισμό Υ.Γ: Στείλε μας εντυπώσεις σου... | |
|
| |
gio Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 105
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Δευ Ιουν 22, 2015 2:31 pm | |
| Αν και χωρις εμπειρια..... οπως μου ειπαν να κοιτας τον καιρο που το ανοιγεις. Σε ασχημο καιρ ειναι επιθετικες. Επισης κοιτα τα ρουχα που φορας...μηπως εχουν μυρωδιες. Να τα πλυνεις ξανα. | |
|
| |
Ar_lo Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 78
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Δευ Ιουν 22, 2015 5:15 pm | |
| mpampis13 δεν μπορείς να φανταστείς ποσο σε καταλαβαίνω. εχω και εγω ενα τριώροφο που ειναι <<φονιας>>. με το που ανοίξω το καπάκι βγαίνουν κατα εκατοντάδες και με μανία χτυπούν στην μάσκα μου. έφτασα σε σημείο να πω θα φέρω το φλόγιστρο να το κάψω να παει στο διάολο. τα τσιμπήματα καθε φορα που προσπαθούσα να το ανοίξω ηταν πανω απο 7-8. αποτέλεσμα.... πηγα μεσημέρι με πολυ ζέστη, φορούσα, φόρμα με μακρύ μανίκι εργασίας και απο πάνω την μελισσοκομική φόρμα. στα χερια γαντια λαστιχενια και τα μανικια και τα παντζακια κλειστα με 3-4 λαστηχα για να μην περασουν μεσα και εχουμε γλεντια. πηγα απο την αντίθετη πλευρα που φυσούσε το αεράκι, καπνισα λιγο απο τους αεραγωγούς και το άνοιξα. δεν σηκώθηκε καμια. αλλα επιδι η παροιμία λεει οτι το καλο το παλικάρι ξερει και αλλο μονοπάτι, ειχα μαζι μου και ενα καπακι. το καπακι της κυελης το ακουμπησα ανάσκελα στο έδαφος και αφου έριξα μια ματια στον τριτο τον έβγαλα και τον ακούμπησα πανω στο καπάκι. εβαλα και το εξτρα καπακι απο πανω και τις έκλεισα ολες μεσα. οταν ειδα και τον δευτερο, εβγαλα το καπακι ακούμπησα τον οροφο πανω στον αλλο και ξανα το καπακι για να μείνουν μεσα τα μιραζ..(ετσι νομιζα) γιατι ολοι οι καμικάζι ηταν στην γονοφωλια.... μόλις τράβηξα το πρώτο πλαίσιο, μου γλιστράει και κανει ενα χαρακτηριστικό τακ.... αυτο ηταν εβαλα τους οροφους στην θεση τους και οπου φυγει φυγει.... το θετικό ηταν οτι δεν εφαγα καμια τσιμπια, και με αφησαν σχετικα γρήγορα..... και κατι ακομα... οταν θελεις να κανεις επιθεώρηση στα μελίσσια απαγορεύεται την προηγούμενη η ερωτική συνεύρεση με την σύζυγο. μυρίζουν τις φερομονες απο μακριά.
| |
|
| |
NikTheGreek Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 336
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Δευ Ιουν 22, 2015 6:22 pm | |
| | |
|
| |
nikos37 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Δευ Ιουν 22, 2015 9:57 pm | |
| Έχω βαθιά την πεποίθηση ότι αυτό δεν ισχυει Ή οι δικές μου Ή είναι μύθος.. Ας μας πει κάποιος αν την έχει πατησει | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τρι Ιουν 23, 2015 4:06 am | |
| Γιώργη δηλαδή κοπαναω την κυψέλη για μισό λεπτό με δυναμη στο καπάκι συνεχόμενα; ΤΡΕΜΩ στην ιδέα τι θα πάθω αν αυτό δεν πετυχει και βγουν έξω να μου ανταποδοσουν το ....καλημερα... Θα το δοκιμάσω την Τετάρτη το πρωί. Τώρα όλα τα αλλά τα δοκίμασα.....εχω πάει με πολλά κ διαφορετικά ρουχα...με τη στολή φρεσκοπλυμενη,μπαγιατικοπλυμενη,μπιχλα. Έχω κάτσει κοντρα στον άνεμο,μαζί με τον άνεμο,δεξιά και αριστερά του ανέμου.εχω καλύψει τους ορόφους με καπάκια,με διαγραγματα,τις κατεβρεξα,τις έκανα μούσκεμα....ολα τζίφος... Τώρα όσο για το.....επιμαχο προηγούμενο βράδυ....εεεε είπαμε δεν θα μας κόψουν και το σεξ....αλλωστε κόβετε το σεξ που ελεγε και η Θεοπούλα; Αν είναι να αλλάξουμε και τα λόγια του λαού μας και να το κάνουμε.... Δεν μαμεις που δεν μαμεις δεν πας για καμία επιθεώρηση; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τρι Ιουν 23, 2015 9:10 am | |
| - mpampis13 έγραψε:
- Γιώργη δηλαδή κοπαναω την κυψέλη για μισό λεπτό με δυναμη στο καπάκι συνεχόμενα;
ΤΡΕΜΩ στην ιδέα τι θα πάθω αν αυτό δεν πετυχει και βγουν έξω να μου ανταποδοσουν το ....καλημερα... Θα το δοκιμάσω την Τετάρτη το πρωί. Μπάμπη κοπάνα το κι αν δεις τα σκούρα... κοπάνα τη | |
|
| |
Gloriana Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 76
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τρι Ιουν 23, 2015 10:25 am | |
| Το καλύτερο τόπικ ΜΑΚΡΑΝ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΛΑΙΜΕ! | |
|
| |
xunilz Μέλος
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τρι Ιουν 23, 2015 4:41 pm | |
| Αφου διάβασα το θέμα είπα να ανακοινώσω στην γυναίκα τέρμα το σεξ , μου λεει γιατί φοβάσαι μην κάνουμε 4ο παιδί , λέω όχι φοβάμαι απο τις πολλές φερομόνες που θα έχω θα με παρουνε και μένα στο τρεξε τρεξε τα μελισσακια . Φυσικά μου απάντησε τέρμα τα μελισσια .... μα λεω ακομα δεν άρχισα χχαχαχαχαχαχα. Πάντως σήμρεα που πήγα για ένα γρήγορο τσεκ στο πρώτο δυόροφο να δω τι γίνεται πανω μιας και ανέβασα δυο ψημένους γόνους και έβαλα 8 αχτίστα διότι δεν έχω κανένα χτισμένο δεν πήρα καπνηστίρι και δεν με ενόχλησαν καθόλου μερικες σηκώθηκαν για κανα λεπτο μετα τσακ μεσα μαλον με μυρίσανε "φερομονες μου " σου λεει δικόας μας αυτός | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τρι Ιουν 23, 2015 6:55 pm | |
| Παντως αν καμια μερα (νυχτα ) σας πει η γυναικα σας οτι δεν θελει να κανετε σεξ για να μην σας τσιμπανε την αλλη μερα οι μελισσες ..... να το ψαξετε χαχαχαχα Θα σας πω ενα τρικ που κανω εγω οταν κανω επιθεωρηση για να μην εχω αυτο το αγχος της τσιμπιας ( γιατι απ οτι εχω καταλαβει ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το θεμα οταν τις ακους αγριεμενες και περιμενεις ποτε θα αρπαξεις την πρωτη) Εγω οταν παω επιθεωρηση παντα φοραω τα ακουστηκα του κινητου μου και δεν ακουω τιποτα αλλο εκτος απο το ραδιο . Οχι πως δεν τρωω τσιμπιες , αλλα δεν αγχωνομαι . Υ.Γ. Μολλις φαω μια δυο , μετα αγχωνομαι | |
|
| |
mikele Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 24
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τρι Ιουν 23, 2015 8:18 pm | |
| και επειδη το σεξ δεν κοβεται πριν παμε στις μελισσες ντους με πρασινο σαπουνι και ολα οκ!!!!! | |
|
| |
thoma.sbees Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 298
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τετ Ιουν 24, 2015 8:43 am | |
| Καλημέρα σε όλους πέρυσι είχα ένα διόροφο που ξαφνικά έγινε πολύ επιθετικό ώσπου αποφάσισα και το εκοψα στα 4. για ένα διάστημα συνέχιζαν να είναι επιθετικλές οι παραφυάδες και όχι το μητρικό με τη μάνα φέτος άρχισε πάλι τα ίδια από νωρίς όμως και το έκοψα στα δύο και ηρέμησε η μόνη λύση είναι το κόψιμο έτσι πετυχαίνεις δύο πράγματα ηρεμεί το μελίσσι και αποκτάς και παραφυάδες | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τετ Ιουν 24, 2015 9:41 am | |
| Προφανος και δεν σκότωσες την μανα από το αρχικό για αυτό και σου ξαναεγινε. Σωστό το κόψιμο αλλά κοβεις και την μανα...μονο τότε ησυχάσεις.... ....σημερα το απόγευμα θα παω γιανα κανω το πείραμα που έγραψε ο γιώργης....θα σας γράψω εμπειρίες και απότελέσματα....αν μπορώ να γράψω βέβαια.... | |
|
| |
xunilz Μέλος
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τετ Ιουν 24, 2015 11:40 am | |
| Αλλαγή μάνας έχετε δοκιμάσει? | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τετ Ιουν 24, 2015 12:44 pm | |
| Αλλαγή μάνας πρέπει να γίνει αλλά και κόψιμο για να τους σπάσεις τον τσαμπουκά...που βέβαια παραμενει μέχρι τέλους....απλα αν είναι δυνατό τριοροφο σε τσακίζουν...μια παραφυάδα...τι να κάνει...απλα λόγο θυμαριού κανω τον.............λαλακοχαζο.. | |
|
| |
thoma.sbees Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 298
| Θέμα: Απ: Επιθετικό μελίσσι Τετ Ιουν 24, 2015 2:58 pm | |
| - mpampis13 έγραψε:
- Προφανος και δεν σκότωσες την μανα από το αρχικό για αυτό και σου ξαναεγινε.
Σωστό το κόψιμο αλλά κοβεις και την μανα...μονο τότε ησυχάσεις.... ....σημερα το απόγευμα θα παω γιανα κανω το πείραμα που έγραψε ο γιώργης....θα σας γράψω εμπειρίες και απότελέσματα....αν μπορώ να γράψω βέβαια.... τη μάννα δεν ήθελα να την κόψω ούτε πέρυσι ούτε φέτος και δεν ζημιώθηκα από αυτό αλλά κέρδισα γιατί απλά........δεν παίζεται στην ανάπτυξη | |
|
| |
| Επιθετικό μελίσσι | |
|