Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη)
+7 ορεινός
olomelia
Στέλιος1
Throubee
mpampis13
kir
matteus
11 απαντήσεις
Συγγραφέας Μήνυμα matteus Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 831 Θέμα: Απ: Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη) Σαβ Δεκ 17, 2016 12:24 pm Throubee έγραψε: Με τέτοια ποιότητα τι τα θές τα κινέζικα δηλαδή.....χαχαχαχααχ τουλάχιστον δουλέυει ο ατμοκαθαριστής matteus ..XAXAXA matteus έγραψε: Ηρθα σε επικοινωνια με τον Ευαγγελοπουλο και φωναζε λολ .. πες μου ότι γέλαγες όταν φώναζε ! LOLOLOL!!! φαντάζεσαι στο φόρτωμα επάνω να φώναζε στα κινέζικα? χαχαχαχαχ εικόνα από το μέλλον ..ο matteus δοκιμάζει το μαχαίρι του μετά το σωστό "τρόχισμα" χαχαχαχαVIDEO LoL την Καλημέρα μου.. Θα πάρω inox ηλεκτρικό μάλλον από Αγγλία και θα σου πω εντυπώσεις. Χαχαχα απιστευτος
Θα το τροχισει λεει και ισως γινει Chinise War Sword χαχαχα
Μου ειπε οτι μπορω να το στειλω πισω και να παρω τα λεφτα μου αν σε περιπτωση που του χρονου αντιμετωπισω καποιο προβλημα στον τρυγο.
Εσεις φιλοι μου ποιο μαχαιρι χρησιμοποιειτε ? το συγκεκριμενο το εχει και καποιος αλλος ? (οχι το chinise χαχα )
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808 Θέμα: Απ: Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη) Σαβ Δεκ 17, 2016 8:07 pm Τελευταία χρονιά φέτος με πιρούνα, μεγάλη ευκολία το μαχαίρι όταν έχεις πολλά πλαίσια, το ποιό είναι ένα θέμα το ψάχνω ακόμα..Πάντως ένα παρόμοιο με το δικό σου (σα τσαρούχι σιδερένιο με χάλκινο μπόιλερ) το δούλεψα 3 μεροκάματα και πραγματικά "γαυρώνει"! άγκάθα που λένε..κορκός! ΛΟΛ Το είχε αγοράσει πριν καμιά 15αριά χρόνια από τη δεθ. Όπως σου είχα γράψει και παλαιότερα το ακόνιζε με πέτρα ακονίσματος (γκρί,ξές σαν αυτές που χρησιμοποιούν και οι γκραφιτάδες για να γράφουν τα τζάμια ΗΣΑΠ, ΟΣΕ και αστικών..) Με χαλάει το σίδερο και η ζέστη απο το μπόιλερ και το γκάζι, για αυτό σκέφτομαι το ηλεκτρικό ανοξείδωτο, άμα καταλήξω κάπου και το δοκιμάσω θα σε ενημερώσω με π.μ 晚安 Wǎn-anh; Literally "Peace at night", Good night.
nikos37 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280 Θέμα: Απ: Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη) Σαβ Δεκ 17, 2016 11:57 pm Καλησπέρα Μιχαλη, έχω δει ένα ωραίο ηλεκτρικό inox με θερμοστατη στου καλοκυρη. Νομίζω είναι του ευαγγελοπουλου. Ρίξε μία ματιά.
buried Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Θέμα: Απ: Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη) Κυρ Δεκ 18, 2016 8:05 am ..πάντος αυτό που πήρα από την μελισσοκομική αθηνών το είχα διαλέξει γιατί έχει λίγο μεγαλύτερο δοχείο από τα άλλα και το σημαντικότερο ότι αλλάζει η αντίστασή του ενώ στα περισσότερα νομίζω είναι φιξ.
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808 Θέμα: Απ: Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη) Τρι Δεκ 20, 2016 6:54 pm nikos37 έγραψε: Καλησπέρα Μιχαλη, έχω δει ένα ωραίο ηλεκτρικό inox με θερμοστατη στου καλοκυρη. Νομίζω είναι του ευαγγελοπουλου. Ρίξε μία ματιά. Θα το έχω υπόψιν, thank you Nikos!
matteus Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 831 Θέμα: Απ: Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη) Κυρ Οκτ 08, 2017 11:42 pm χαχαχα κλαιω με το βιντεακι, τα ξηλωσαν ολα. Τελικα ο Ευαγγελοπουλος το τροχισε μια χαρα και μου το εστειλε πισω. Τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα χαχα, θα αγορασω ενα λαδακονο και ο θεος βοηθος. Ανεβασε κανα tutorial ρε Throubee, αντε τι κανεις ... χαχα
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808 Θέμα: Απ: Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη) Δευ Οκτ 09, 2017 9:27 am Καλημέρα matteus, καλά, πίνω τον καφέ μου και πάω να βάλω μουσική στις μέλισσες.
matteus Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 831 Θέμα: Απ: Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη) Δευ Οκτ 09, 2017 12:08 pm Καλημερα
olomelia BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 544 Θέμα: Απ: Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη) Τετ Οκτ 11, 2017 12:39 am Θρούμπη που χάθηκες;
Μας έχεις λήψει.
Μπας κι ανέβηκες κατά τον Υμηττό;
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808 Θέμα: Απ: Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη) Παρ Οκτ 13, 2017 7:46 pm olomelia έγραψε: Θρούμπη που χάθηκες; Μας έχεις λήψει. Μπας κι ανέβηκες κατά τον Υμηττό; δεν έχω όρεξη ρε φίλε ούτε να γ..σω lfmao!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673 Θέμα: Απ: Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη) Τετ Οκτ 18, 2017 12:21 pm
Μαχαιρι απολεπισμου (προσοχη)