|
| Ελληνικό Μέλι made in China, Argentina, Mexico | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673
| Θέμα: Ελληνικό Μέλι made in China, Argentina, Mexico Σαβ Οκτ 18, 2014 8:24 pm | |
| Πόσο Ελληνικό είναι το μέλι που τρώμε; Πόσο Ελληνικός είναι ο Βασιλικός πολτός που κυκλοφορεί στη χώρα και πόσο "βασιλικός πολτός" είναι; Ποιός κάνει έλεγχο αν το μέλι που πωλείται στα Super Market, τις λαϊκές, τα νησάκια μας (σαν θυμαρίσιο), είναι Ελληνικό ή Κινέζικο, Αργεντίνικο, Μεξικάνικο; Σημειωτέον ότι η παραγωγή της χώρας είναι το 1/5 της διακινούμενης ποσότητας μελιού στη χώρα και λιγότερο από το 1/10 του διακινούμενου "βασιλικού πολτού" σε άθλιες συνθήκες.
| |
| | | Gloriana Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 76
| Θέμα: Απ: Ελληνικό Μέλι made in China, Argentina, Mexico Κυρ Οκτ 19, 2014 12:11 pm | |
| Θέλω να πιστεύω ότι ο Έλληνας που αγαπά πραγματικά το μέλι, δε θα αγοράσει ΠΟΤΕ από super market. Θα αναζητήσει τους μικροπαραγωγούς. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι στο super market αναγράφεται στο κουτί του μελιού η χώρα προέλευσης. ΟΧΙ? | |
| | | vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ελληνικό Μέλι made in China, Argentina, Mexico Κυρ Οκτ 19, 2014 2:29 pm | |
| Θέλε Gloriana, θέλε να πιστεύεις... | |
| | | anetos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: Απ: Ελληνικό Μέλι made in China, Argentina, Mexico Τρι Απρ 28, 2015 10:58 am | |
| το εισαγόμενο (ξένο) μέλι είναι συνήθως φιλτραρισμενο διαυγές | |
| | | BillBee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 52
| | | | vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ελληνικό Μέλι made in China, Argentina, Mexico Τρι Απρ 28, 2015 12:01 pm | |
| Σωστός BillBee... | |
| | | alsotiris Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 80
| Θέμα: Απ: Ελληνικό Μέλι made in China, Argentina, Mexico Τρι Απρ 28, 2015 12:56 pm | |
| Δε νομίζω οτι ο μέσος καταναλωτής που ψωνίζει το σύνολο των προιοντων διατροφής του, απο super market θα ψάξει αν το μέλι ειναι ελληνικό η όχι.. Κάτι ανάλογο γινεται με ένα επίσης ποιοτικό (ελληνικό) προϊόν, το ελαιόλαδο.. Δυστυχώς.. | |
| | | | Ελληνικό Μέλι made in China, Argentina, Mexico | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
|
e-mail: melissologia@gmail.com
|
Wherever you are in the world… enjoy your bees!!! | |
|