| Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
papadatas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 10
| Θέμα: Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου Σαβ Σεπ 27, 2014 10:12 pm | |
| Καλησπέρα σας….. Σήμερα παρέλαβα τα πρώτα μου μελίσσακια … 2 6αρες παραφυαδες… Τα τοποθέτησα σε ένα μέρος αλλά θέλω να τα μεταφέρω αλλού….. Μιλώ για μια απόσταση τουλάχιστον 30 χιλιομέτρων Το ερώτημα μου είναι το εξης…. Μπορώ να τα μεταφέρω άμεσα ? Η πρέπει να περιμένω κάποιες ημέρες? Μια μεταφορα δημιουργει απολιες στα μελισακια …μπορω να τα μεταφερω στο καπακι? | |
|
| |
Sakis G Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 605
| Θέμα: Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου Σαβ Σεπ 27, 2014 10:18 pm | |
| Καλησπέρα σας….. Σήμερα παρέλαβα τα πρώτα μου μελίσσακια … 2 6αρες παραφυαδες… Τα τοποθέτησα σε ένα μέρος αλλά θέλω να τα μεταφέρω αλλού….. Μιλώ για μια απόσταση τουλάχιστον 30 χιλιομέτρων Το ερώτημα μου είναι το εξης…. Μπορώ να τα μεταφέρω άμεσα ? Η πρέπει να περιμένω κάποιες ημέρες? Μια μεταφορα δημιουργει απολιες στα μελισακια …μπορω να τα μεταφερω στο καπακι? | |
|
| |
woolf Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 55
| Θέμα: Απ: Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου Παρ Οκτ 03, 2014 6:44 am | |
| φυσικά και μπορείς δεν υπάρχει πρόβλημα. | |
|
| |
Sakis G Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου Παρ Οκτ 03, 2014 9:02 am | |
| Xa!xa! Η ερωτηση του φιλου papadatas εμφανιζεται σαν δικη μου και χαθηκε η απαντηση που εδωσα.Ο δαιμονας του ιντερνετ? | |
|
| |
woolf Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 55
| Θέμα: Απ: Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου Παρ Οκτ 03, 2014 9:05 am | |
| | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου Παρ Οκτ 03, 2014 10:44 am | |
| Δεν ειναι τυχαιο αφου την αναρτηση την εκανε papa-datas. Κατι σαν ιερεας -δεδομενων δηλαδη. Θεος φυλαξει... | |
|
| |
papadatas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 10
| Θέμα: Απ: Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου Σαβ Οκτ 04, 2014 6:53 pm | |
| | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου Σαβ Οκτ 04, 2014 11:06 pm | |
| - thodoris981 έγραψε:
- Δεν ειναι τυχαιο αφου την αναρτηση την εκανε papa-datas.
Κατι σαν ιερεας -δεδομενων δηλαδη.
Θεος φυλαξει...
χαχαχα αφού δεν την έκανε ο παπανότας πάλι καλα .. έλα papa-datas βάλε την χαμένη του απάντηση του Σάκη στον τόπο της! | |
|
| |
Sakis G Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου Κυρ Οκτ 05, 2014 5:47 am | |
| Δεν εγραψα και τιποτα σπουδαιο .Απλα ενα <<μπορεις>> | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου Δευ Οκτ 06, 2014 1:17 am | |
| - Sakis G έγραψε:
- Δεν εγραψα και τιποτα σπουδαιο .Απλα ενα <<μπορεις>>
Τωρα ποιος απο τους δυο γραφει? Τι να πιστέψουμε? | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου Δευ Οκτ 06, 2014 8:11 am | |
| χμ Κυριακή Κυριακή έγινε το σχόλιο...μάλλον ο papadatas to έκανε είχε και λειτουργία | |
|
| |
| Μπορώ να μετακινήσω άμεσα τα μελίσσια μου | |
|