| τι τιμη αγοράζετε την ζαχαρη; | |
|
+28nikosf13 vaso9 maroussw myrtos giota varsamis NIKOS79 Maikpigasos MILIBEE NINAS cyber2li jpan milmos takis72 nikoskerkyra Νίκος Ερύμανθος mafiaworld87 toadstul melissaris pouk περης granazis parosbees lingistis melinioxori captain spyroseva gillas 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: τι τιμη αγοράζετε την ζαχαρη; Σαβ Σεπ 10, 2011 1:06 pm | |
| | |
|
| |
LOBE Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 133
| Θέμα: Απ: τι τιμη αγοράζετε την ζαχαρη; Σαβ Σεπ 10, 2011 1:49 pm | |
| - NINAS έγραψε:
Θα μου πεις το χειμώνα τι θα γίνει;;;; Τους έχω αφήσει το μέλι τους, και ε,,, θα ξοδευτώ και λίγο με την ζάχαρι.
Τώρα αν η επιλογή είναι να παίρνουμε όλο το μέλι τους και να πληρώνουμε ζάχαρι, ας κάνει κάποιος τον υπολογισμό. Συμφέρει;;; Εγώ δεν έχω άποψη σε αυτό, γιατί δεν έχω παραγωγή ακόμα.
Τον χειμωνα δεν χρειαζονται πολυ ταισμα.Θα το δεις και μονη σου. Σε πρωτη φαση θα ξυσεις με το ξυστρο σου τα σφραγισμενα μελια που εχουν για να μπορουν να τα παρουν πιο ευκολα. Κατοπιν η θα φτιαξεις η θα αγορασεις ζυμαρι.Ποτε σιροπια το χειμωνα. Και οχι υπερβολες στο ταισμα. | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: τι τιμη αγοράζετε την ζαχαρη; Δευ Σεπ 12, 2011 11:04 pm | |
| πηγα σημερα να δω μπας και εχουν. τελικα ειχαν απο 0,99-1,3 το κιλο τα σουπερ. -ζηταω απο την κοπελα να φερει κανενα σβωλο(γιατι ειχε αδειασει) και αυτη φερνει 10 κιλα. -της λεω μην σκισεις την ζελατινα θα το παρω ολο. -δεν μπορειτε κυριε,μεχρι 2 κιλα να παρουν και οι αλλοι. ακομα μουρμουραω | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: τι τιμη αγοράζετε την ζαχαρη; Τρι Σεπ 13, 2011 12:09 am | |
| πηρα το Σαββατο 20 κιλα προς 0,99. παω στο ταμειο και μου λεει η κοπελα, μονο 10 κιλα μπορεις να παρεις !!!!!!!!!! πηγα και πηρα αλλα 10 κιλα και πηγα στο ταμειο με 30 κιλα ζαχαρη και τα χρηματα ακριβως. αφηνω τα χρηματα και της δινω και την ταυτοτητα να παρει τα στοιχεια μου για να μου κανει μηνυση. αντε γιατι πολυ μας πρηξανε ολοι τους | |
|
| |
vaso9 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 374
| Θέμα: Τι τιμη αγοραζετε την ζαχαρι Τρι Σεπ 13, 2011 7:44 am | |
| Χοντρικη την προηγουμενη βδομαδα 0,95 προχθες ο ιδιος 1.03 και Βελγιου παρακαλω | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: τι τιμη αγοράζετε την ζαχαρη; Τρι Σεπ 13, 2011 7:45 am | |
| Να δειτε που θα μας απαγορεψουν να κανουμε και μαρμελαδες | |
|
| |
priamos1980 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
| Θέμα: Απ: τι τιμη αγοράζετε την ζαχαρη; Παρ Οκτ 21, 2016 2:00 am | |
| τι τιμη παιρνουμε φετος ζαχαρη | |