| Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; | |
|
+41Milve xristosalfisti Themis dammel63 PIT stakriv spyroseva Melissologia siiiii ή mixalhs Assitaca beespyros beezy pgkioulf gmakhs cyber2li skyh1gh geobees Throubee gmeli BASILISP Αγγελής60 Μίμης jimys ΣΠΥΡΕΤΟ Κατσαρός θεοδόσιος dim lingistis ΜΗΤΣΟΣ gemininea mafiaworld87 granazis taxidenios captain helias Αποστολος Β. john78 Μαρίνα MILIBEE Maikpigasos Aνδρεας IxNiLaTiS 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
IxNiLaTiS Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 146
| Θέμα: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Παρ Ιαν 07, 2011 6:34 pm | |
| Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Πείτε μου αρνητικά ή θετικά σχόλια για κυψέλες που αγοράσατε και μη φοβάστε να ονομάσετε τους κατασκευαστές. Σκοπεύω να αγοράσω 30 ή 50 κυψέλες και δεν ξέρω από πού. Τι με συμβουλεύετε; | |
|
| |
Aνδρεας Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 30
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Παρ Ιαν 07, 2011 7:30 pm | |
| - IxNiLaTiS έγραψε:
- Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί;
Πείτε μου αρνητικά ή θετικά σχόλια για κυψέλες που αγοράσατε και μη φοβάστε να ονομάσετε τους κατασκευαστές.
Σκοπεύω να αγοράσω 30 ή 50 κυψέλες και δεν ξέρω από πού. Τι με συμβουλεύετε; Με ενδιαφέρει και μένα η απάντηση. Έχω δοκιμάσει αγοράζοντας από πολλούς κατασκευαστές κυψέλες (αναγκαίο κακό),αλλά δε με ευχαριστούν πλέον . Παλιά το ξύλο στις κυψέλες ήταν σκληρό ,ανθεκτικό ,άντεχε τουλάχιστον 20 με 30 χρόνια στο σάπισμα ,δεν έσκαζε ... Δυστυχώς οι κατασκευαστές σήμερα και για να μειώσουν το κόστος ώστε οι τιμές τους να είναι πιο προσιτές ,βάζουν αφρόξυλα . Έτσι ό,τι προετοιμασία και να κάνει ο μελισσοκόμος ,το αποτέλεσμα μέσα σε τρία με πέντε θα φανεί και που είναι απογοητευτικό. Όλοι μας ζούμε αυτές τις καταστάσεις . Για το λόγο αυτό τα φτιάχνω όλα μόνος μου εκτός από τα πλαίσια. Να φανταστείτε κινητές βάσεις από καλό υλικό (σέλμαν ),είναι 27 χρόνια και με δυο –τρία βαψίματα δεν έχουν πάθει τίποτα με όλες τις κακουχίες που υφίστανται .Ακριβό βέβαια το υλικό αλλά αξίζει . Τελικά είναι ωραίο να είσαι μαραγκός ,έως ότου βρεθούν κυψέλες αξιόπιστες και ανθεκτικές . | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Σαβ Ιαν 08, 2011 12:31 am | |
| | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Σαβ Ιαν 08, 2011 12:58 pm | |
| Ειμαι στην φαση που και εγω θελω να αγορασω κυψελες. Τωρα αγοραζω απο Μ. Αθ. απλα και μονο για να μην μπλεξω το υλικο μου. Η ερευνα αγορας που εκανα γι 2οροφη κομπλε με σταθερο πατο απο κοντραπλακε θαλασσης ( οχι πλακαζ) εδωσε τιμες απο 30 εως 49 ευρω. Διαφορες που σε βαζουν σε σκεψη . Παντως μεχρι τελος του μηνα θα εχω κανει την αγορα και υπερισχυει η κυψελη απο Μετσοβο | |
|
| |
IxNiLaTiS Μέλος
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Σαβ Ιαν 08, 2011 1:31 pm | |
| Και εγώ από Μέτσοβο πήρα αλλά πέταξα τους μισούς πάτους μέσα σε 2 χρόνια, και πολλά από τα πατώματα είχαν φρέσκο και υγρό ξύλο με αποτέλεσμα να πάει χαμένη όλη η επεξεργασία που τους έκανα. | |
|
| |
Μαρίνα Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 94
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Σαβ Ιαν 08, 2011 1:44 pm | |
| Και εγώ από το Μέτσοβο πήρα αλλά με ξύλινο πάτωμα γιατι από αυτά που ξέρω το κοντραπλακέ θαλάσσης ότι και να το κάνεις σκεβρώνει | |
|
| |
john78 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Σαβ Ιαν 08, 2011 2:34 pm | |
| παναγιωτη κ γω απ το μετσοβο τις πηρα τα ειπαμε κ στο facebook μια μερα.προς το παρον εχω ενα θεμα με τους πατους κ γω.δεν εφαρμοζουν σωστα με τις γονοφωλιες.το καλυτερο για μενα ειναι να πας κ να διαλεξεις εσυ απο οπου κ αν παρεις
Έχει επεξεργασθεί από τον/την john78 στις Σαβ Ιαν 08, 2011 8:40 pm, 1 φορά | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Σαβ Ιαν 08, 2011 6:35 pm | |
| με αγχωσατε παιδια, εχω παραγκειλει απο το μετσοβο 25 κυψελες με πατο απο κοντρα πλακε θαλλασης. λετε να αλλαξω την παραγκελια, να παρω με ξυλινο πατο ? προλαβαινω, σημερα τις εκλεισα τηλεφωνικα | |
|
| |
john78 Μέλος
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Σαβ Ιαν 08, 2011 8:42 pm | |
| αποστολε ποσο,αν επιτρεπεται? | |
|
| |
helias Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 214
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 09, 2011 12:33 pm | |
| Για εμάς τους νότιους, έχω διαβάσει για κάποια βιοτεχνία στο Βασιλικό Ευβοίας. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με την ποιότητά τους; | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 09, 2011 1:37 pm | |
| φιλε john 78, η τιμη ειναι 33 ευρω + φπα, ο θειος μου παλιος μελισσσοκομος που μυησε και μενα λεει πως ο τυπος κανει καλη δουλεια στις κυψελες του. για την τιμη τι νομιζεις ? ειναι καλη ? | |
|
| |
john78 Μέλος
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 09, 2011 1:59 pm | |
| με 2 γονοφωλιες η καθε κυψελη? | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 09, 2011 3:11 pm | |
| 2 πατωματα, καπακι, πλαισια, πατο, πορτακι, κομπλε δηλαδη | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 09, 2011 7:04 pm | |
| καλα ειναι.αν και μπορει αν θελετε να γλιτωσετε ενα μερος του φπα....
και εγω τοσο τις ειχα παρει
| |
|
| |
john78 Μέλος
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 09, 2011 7:56 pm | |
| αυτό είναι το μονο σίγουρο κάπτεν.Απόστολε καλη τιμη.θα στα φέρει κιόλας? | |
|
| |
taxidenios Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 24
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 09, 2011 11:26 pm | |
| τον περασμενο οκτωβρη πηρα 50 κυψελες απο Ανηλιο Μετσοβου. τωρα που τις ετοιμασα μπορω να πω μετα βεβαιοτητος οτι ειναι οι καλυτερες που πηρα ποτε. τελεια δουλεια χωρις ροζους και στοκαρισμενες οι γωνιες.παραδοτεες στην πορτα μου. μενω στα Γιαννενα τιμη 32+φπα. | |
|
| |
IxNiLaTiS Μέλος
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Δευ Ιαν 10, 2011 10:30 am | |
| Μετά από 2 - 3 χρόνια να μας πείς για τις κυψέλες απ το Μέτσοβο. Εγώ λυπήθηκα για την επεξεργασία που τους έκανα. όσο για τις Κυψέλες Χαλκίδος 9 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ) που ανέφερε ο hlias, λέγεται Αλεξανδρής. Τηλεφωνήθηκα μαζί του και μου είπε οτι η ξυλεία των ορόφων είναι από φουρνιστή τσέχικη. Τιμή διπλής κυψέλης με κινητό πάτο 44,50 + ΦΠΑ. Μάλλον θα πάρω από αυτόν, αλλά κινητούς πάτους θα πάρω πλαστικούς. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
john78 Μέλος
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Δευ Ιαν 10, 2011 11:08 am | |
| η ανελ φετος εστειλε σε πολλους πελατες της απο εναν πλαστικο πατο δωρο και επειδη εχω δουλεψει επανω στο πλαστικο σε μια αλλη δουλεια που εκανα δεν με ενθουσιασε το υλικο του. | |
|
| |
taxidenios Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Δευ Ιαν 10, 2011 10:29 pm | |
| - IxNiLaTiS έγραψε:
- Μετά από 2 - 3 χρόνια να μας πείς για τις κυψέλες απ το Μέτσοβο. Εγώ λυπήθηκα για την επεξεργασία που τους έκανα.
εύχομαι απλά να μην έχεις ''δίκιο''. απ' τον Συνεταιρισμό Ηγουμενίτσας που προμηθεύονται χρόνια απ' αυτόν μου είπαν τα καλύτερα. | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 619
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 16, 2011 9:57 pm | |
| Παιδια...σχωρατεμε...αλλα θα τη πω την (κακια)!!! μου .......δεν αντεχω .......αλλο..!!! Στο εμποριο οι πατοι εχουν 11 εως 14 ευρω... Τα καπακια εχουν 10 εως 12 ευρω...... Τα πλαισια εχουν 0,65 εως 0,85.....ευρω Δλδ.......καπακι και πατος..............γυρο στα 25....ευρω ...!!!!! Συν τα εικοσι πλαισια...... αλλα .....15..ευρω.....!!!! Πιασαμε..........τα 40.......ευρω...!!!!! ΑΥΤΟΣ δηλ σου δινει και δυο οροφους ΔΩΡΟ και ολα μαζι στα 30 με 35 ευρω........!!!!!!!!! ΕΣΥ .....τωρα........τι.... ΠΟΙΟΤΗΤΑ..!!!! πιστευεις οτι θα αγορασεις...???????? | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 16, 2011 10:40 pm | |
| κοντος ψαλμος..... αλληλούια. σε μερικές μέρες θα τις έχω . οπότε σύντομα θα έχουμε φωτογραφίες και σχόλια. | |
|
| |
Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα |
mafiaworld87 αποκλεισμένος
Αριθμός μηνυμάτων : 36
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 23, 2011 9:31 pm | |
| Εγώ θα πώ για 2 άτομα και τέλος..... Γιώργος Αρβανίτης-Χαλκίδα, και κυψέλες Παπαιωάνου! Και δεν το λέω εγω αλλά 4-5 μεγάλοι μελισσοκόμοι εδώ στα Χανιά με κάποιες εκατοντάδες η και χιλιάδες μέλισσες ο καθένας... παιδιά μην κοιτάτε τα χρήματα αλλά την ποιότητα! Τι να το κάνω εγώ άν μια κυψέλη που κοστίζει 30? κομπλέ μου κρατήσει 5 χρόνια ενώ μία με 50? μου κρατήσει 10? Πιά είναι η πιό ακριβή στην τελική??? Απλά μαθηματικά...... | |
|
| |
gemininea Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 135
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 23, 2011 10:15 pm | |
| συμφωνώ μαζί σου φίλε mafiaworld87 με το ίδιο κριτήριο τις αγόρασα από "κυψέλες Χαλκίδος" Αλεξανδρής Φίλος τις έχει δέκα χρόνια (επι δραχμών) και δεν έχουν κανένα πρόβλημα!! | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Κυρ Ιαν 23, 2011 10:49 pm | |
| - granazis έγραψε:
- Παιδια...συχωρατεμε...αλλα θα τη πω την (κακια)!!! μου .......δεν αντεχω .......αλλο..!!!
ΕΣΥ .....τωρα........τι.... ΠΟΙΟΤΗΤΑ..!!!! πιστευεις οτι θα αγορασεις...???????? Πέστα Κώστα... | |
|
| |
Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα |
ΜΗΤΣΟΣ αποκλεισμένος
| Θέμα: Απ: Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; Δευ Ιαν 24, 2011 12:18 am | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Δεν ειναι διαφημιση δειτε. εχω 20 χρονια κυψελη οχι ολες αλλα τα 80 % ειναι οκ ΜΗΤΣΟΣ | |
|
| |
| Από πού αγοράζετε τις κυψέλες σας και γιατί; | |
|