karmagos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 10
| Θέμα: Βαφή κυψέλης με νερομπογιά Τρι Ιουν 25, 2013 7:36 pm | |
| νερομπογιά εννοούμε τη ΒΑΦΗ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ? | |
|
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Βαφή κυψέλης με νερομπογιά Τρι Ιουν 25, 2013 9:53 pm | |
| νερομπογια ειναι η μπογια που τα παιδακια κανουν χειροτεχνιες... βελατουρα νερου ειναι μαλον αυτο που ζητας..η απαντηση μου δεν βασιζετε στα βασιλοκομικα αλλα στα γενικα βαψιματα | |
|
Vasilis. Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 332
| Θέμα: Απ: Βαφή κυψέλης με νερομπογιά Τετ Ιουν 26, 2013 2:01 am | |
| Η βελατουρα ειναι υπόστρωμα τελικό χέρι βάζουμε ριπουλινη νερού | |
|
karmagos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 10
| Θέμα: Απ: Βαφή κυψέλης με νερομπογιά Τετ Ιουν 26, 2013 10:22 am | |
| - Vasilis. έγραψε:
- Η βελατουρα ειναι υπόστρωμα τελικό χέρι βάζουμε ριπουλινη νερού
συνεχεια διαβάζω στους τρόπους βαφης το τελικο χέρι ότι το κάνουνε με μπογια νερου, νερομπογια, χρωμα νερου, και δεν εχω καταλαβει τι ειναι ακριβως! | |
|
Vasilis. Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 332
| Θέμα: Απ: Βαφή κυψέλης με νερομπογιά Τετ Ιουν 26, 2013 12:52 pm | |
| Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάψεις μια επιφάνεια κ συγκεκριμένα μια κυψέλη.η μια λύση ειναι τα νεροδιαλυτα Χρωματα(τα αραιωνουμε με νερο) κ η αλλη οι λαδομπογιες(τις οποίες αραιωνουμε με νεφτι).τωρα πάνω σε αυτο το κομμάτι υπαρχουν άπειρα χρώματα που μπορείς να επιλέξεις απο ασταρι Μετάλλων που ειναι πολυ πιο ανθεκτικό απο την απλή λαδομπογια Υπαρχει κ το σιλικονουχο το οποίο ειναι κ αυτο μια εξαιρετική επιλογη.σαν ελαιοχρωματιστης που είμαι έχω να πω πως αν δεν βουτας τις Κυψελες σου σε λάδι η παραφινη να μην επιλέγεις νεροδιαλυτα χρώματα γιατι δεν προσφέρουν τις δυνατότητες που έχουν τα αλλα κ ειδικά αν μιλήσουμε για σιλικονουχο ντουκοχρωμα.υπαρχουν βεβαια κ κάποιες εξαιρέσεις | |
|