Γεια σας,
Από το προηγούμενο καλοκαίρι έχω ξεκινήσει τη μετατροπή του μελισσοκομείου μου σε βιολογικό και την πιστοποίηση απο σχετικό φορέα πιστοποίησης.
Μία από τις βασικές δεσμεύσεις είναι η τροφοδότηση των μελισσιών μόνο με δικό τους μέλι και σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις με ζαχαροζύμαρο/σιρόπι βιολογικής ζάχαρης.
Γνωρίζει κανείς παραγωγούς βιολογικής ζάχαρης στην Ελλάδα? Από σχετική έρευνα στο διαδίκτυο βρήκα μόνο στο εξωτερικό (Βραζιλία, Ν. Ζηλανδία, κλπ)