| Καλώς σας βρήκα!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Christos335 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 19
| Θέμα: Καλώς σας βρήκα!!! Σαβ Ιαν 05, 2013 12:18 am | |
| Χαίρεται,καλώς σας βρήκα και χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!!! Το ονομά μου είναι Χρήστος και είμαι 31 χρονών, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης (Σταυρούπολη). Εδώ και κανα 3μηνο πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την μελισσοκομία, πάντα μου άρεσε η ιδέα αλλά τώρα το αποφάσισα. Πάντα μου άρεσε η ενασχόληση με την φύση και να έχω κάποιον ζωντανό οργανισμό και να τον προσέχω και να τον μεγαλώνω, πόσο μάλλον τώρα κάποια μελίσσια. Ίσως και οφείλεται οτι τα παιδικά μου χρόνια τα περασα σε χωριό (ορεινή Χαλκιδική) και είχα σχεδόν ότι μπορεί να έχει ένα παιδί απο κατοικίδιο και μη σε ένα χωριο. Ξέρω οτι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και πόλυ και πράξη, αλλά πεισμώσα και λέω να το κάνω, παρά όλα τα αποτρεπτικά σχόλια που μου έχουν κάνει. Έτσι πήρα και την απόφαση να γραφώ στο Forum για να αποκομίσω όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις ή και αν είναι δυνατόν να μιλήσω με κάποιον έμπειρο μελισσοκόμο. | |
|
| |
Dias Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 233
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!! Κυρ Ιαν 06, 2013 7:34 pm | |
| Καλώς ήρθες στην ποιο φιλόξενη παρέα μελισσοβοσκών. Τι έχεις κάνει μέχρι τώρα προς την κατεύθυνση ενασχόλησης με τα μελίσσια; | |
|
| |
Christos335 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!! Κυρ Ιαν 06, 2013 8:22 pm | |
| Ακόμη τίποτα!!! Απ' ότι έχω διαβάσει η καλύτερη περίοδος για αγορά είναι τον Μάρτιο- Απρίλιο και λέω ότι έχω ακόμη καιρό. Ψάχνω για βιβλία, σεμινάρια (αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει) και κυρίως να βρω κάποιον να με καθοδηγήσει πάνω στο θέμα και στην αγορά (τι, πως, πότε, από που, κλπ). Κάτι μου είπε ένας συνάδερφος για ένα γνωστό του, αλλά φυσικά δεν ξέρω αν θα έχει την όρεξη και την διάθεση να με βοηθήσει. Ίδωμεν!!!
Λέω να ξεκινήσω με 2 μελισσάκια για αρχή, να δω πως θα πάει και αν όλα πάνε καλά βλέπουμε.
Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον. | |
|
| |
thanasis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 137
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!! Κυρ Ιαν 06, 2013 8:34 pm | |
| καλός ήρθες και καλή συνεχεια!! | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!! Κυρ Ιαν 06, 2013 10:09 pm | |
| Καλός ήρθες φίλε.. καλή αρχή.. Ψάξε..και σεμινάρια θα βρεις και blog και το forum εδώ θα σε βοηθήσουν σε πολλά.. | |
|
| |
Christos335 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!! Τρι Ιαν 08, 2013 4:08 pm | |
| Ευχαριστώ!!! και πάλη καλώς σας βρήκα. Ψάχνω ψάχνω, ευτυχώς έχω κανα δύο μήνες μπροστά μου μέχρι την τελική απόφαση και αγορά. Πάντως κάτι περίεργο ενώ μέχρι τώρα δεν έβλεπα (παρατηρούσα) πουθενά κυψέλες ξαφνικά βλέπω "παντού", για να μην πω ότι άρχισα και παρατηρώ την μορφολογία των περιοχών και τα φυτά-δέντρα που έχουν... | |
|
| |
myrtos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 224
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!! Τρι Ιαν 08, 2013 4:15 pm | |
| Καλως ηρθες Χρηστο και καλη αρχη με τις μελισσουλες σου. Αν θες κατι πολυ και δεν ειναι κατι προσωρινο να εισαι σιγουρος πως θα τα καταφερεις.
| |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| |
| |
sourlis1 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 93
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!! Τετ Ιαν 09, 2013 9:05 pm | |
| | |
|