Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

Καλώς σας βρήκα!!!

Πήγαινε κάτω 
+3
thanasis
Dias
Christos335
7 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Christos335
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 19

Καλώς σας βρήκα!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Καλώς σας βρήκα!!!   Καλώς σας βρήκα!!! Icon_minitimeΣαβ Ιαν 05, 2013 12:18 am

Χαίρεται,καλώς σας βρήκα και χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!!!

Το ονομά μου είναι Χρήστος και είμαι 31 χρονών, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης (Σταυρούπολη).

Εδώ και κανα 3μηνο πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την μελισσοκομία, πάντα μου άρεσε η ιδέα αλλά τώρα το αποφάσισα. Πάντα μου άρεσε η ενασχόληση με την φύση και να έχω κάποιον ζωντανό οργανισμό και να τον προσέχω και να τον μεγαλώνω, πόσο μάλλον τώρα κάποια μελίσσια. Ίσως και οφείλεται οτι τα παιδικά μου χρόνια τα περασα σε χωριό (ορεινή Χαλκιδική) και είχα σχεδόν ότι μπορεί να έχει ένα παιδί απο κατοικίδιο και μη σε ένα χωριο.

Ξέρω οτι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και πόλυ study και πράξη, αλλά πεισμώσα και λέω να το κάνω, παρά όλα τα αποτρεπτικά σχόλια που μου έχουν κάνει.

Έτσι πήρα και την απόφαση να γραφώ στο Forum για να αποκομίσω όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις ή και αν είναι δυνατόν να μιλήσω με κάποιον έμπειρο μελισσοκόμο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Dias
Μέλος
Μέλος
Dias

Αριθμός μηνυμάτων : 233

Καλώς σας βρήκα!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!!   Καλώς σας βρήκα!!! Icon_minitimeΚυρ Ιαν 06, 2013 7:34 pm

Καλώς ήρθες στην ποιο φιλόξενη παρέα μελισσοβοσκών. Τι έχεις κάνει μέχρι τώρα προς την κατεύθυνση ενασχόλησης με τα μελίσσια;
Christos335
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Καλώς σας βρήκα!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!!   Καλώς σας βρήκα!!! Icon_minitimeΚυρ Ιαν 06, 2013 8:22 pm

Ακόμη τίποτα!!!
Απ' ότι έχω διαβάσει η καλύτερη περίοδος για αγορά είναι τον Μάρτιο- Απρίλιο και λέω ότι έχω ακόμη καιρό.
Ψάχνω για βιβλία, σεμινάρια (αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει) και κυρίως να βρω κάποιον να με καθοδηγήσει πάνω στο θέμα και στην αγορά (τι, πως, πότε, από που, κλπ).
Κάτι μου είπε ένας συνάδερφος για ένα γνωστό του, αλλά φυσικά δεν ξέρω αν θα έχει την όρεξη και την διάθεση να με βοηθήσει.
Ίδωμεν!!!

Λέω να ξεκινήσω με 2 μελισσάκια για αρχή, να δω πως θα πάει και αν όλα πάνε καλά βλέπουμε.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον.
thanasis
Μέλος
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 137

Καλώς σας βρήκα!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!!   Καλώς σας βρήκα!!! Icon_minitimeΚυρ Ιαν 06, 2013 8:34 pm

καλός ήρθες και καλή συνεχεια!!
Maikpigasos
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
Maikpigasos

Αριθμός μηνυμάτων : 773

Καλώς σας βρήκα!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!!   Καλώς σας βρήκα!!! Icon_minitimeΚυρ Ιαν 06, 2013 10:09 pm

Καλός ήρθες φίλε.. καλή αρχή..
Ψάξε..και σεμινάρια θα βρεις και blog και το forum εδώ θα σε βοηθήσουν σε πολλά..
Christos335
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Καλώς σας βρήκα!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!!   Καλώς σας βρήκα!!! Icon_minitimeΤρι Ιαν 08, 2013 4:08 pm

Ευχαριστώ!!! και πάλη καλώς σας βρήκα.
Ψάχνω ψάχνω, ευτυχώς έχω κανα δύο μήνες μπροστά μου μέχρι την τελική απόφαση και αγορά.
Πάντως κάτι περίεργο ενώ μέχρι τώρα δεν έβλεπα (παρατηρούσα) πουθενά κυψέλες ξαφνικά βλέπω "παντού", για να μην πω ότι άρχισα και παρατηρώ την μορφολογία των περιοχών και τα φυτά-δέντρα που έχουν...
myrtos
Μέλος
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 224

Καλώς σας βρήκα!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!!   Καλώς σας βρήκα!!! Icon_minitimeΤρι Ιαν 08, 2013 4:15 pm

Καλως ηρθες Χρηστο και καλη αρχη με τις μελισσουλες σου. Αν θες κατι πολυ και δεν ειναι κατι προσωρινο να εισαι σιγουρος πως θα τα καταφερεις.
Maikpigasos
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
Maikpigasos

Αριθμός μηνυμάτων : 773

Καλώς σας βρήκα!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!!   Καλώς σας βρήκα!!! Icon_minitimeΤρι Ιαν 08, 2013 10:40 pm

Christos335 έγραψε:

Πάντως κάτι περίεργο ενώ μέχρι τώρα δεν έβλεπα πουθενά κυψέλες ξαφνικά βλέπω "παντού"

Αυτό το παρατήρησε κ'εγώ με τον εαυτό μου.. flower flower
sourlis1
Μέλος
Μέλος
sourlis1

Αριθμός μηνυμάτων : 93

Καλώς σας βρήκα!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!!   Καλώς σας βρήκα!!! Icon_minitimeΤετ Ιαν 09, 2013 9:05 pm

kalos irthes kalos irthes
MILIBEE
Honorary member
Honorary member
MILIBEE

Αριθμός μηνυμάτων : 1575

Καλώς σας βρήκα!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!!!   Καλώς σας βρήκα!!! Icon_minitimeΤετ Ιαν 09, 2013 11:12 pm

Καλως ορισες στην παρεα μας !!!!

Καλώς σας βρήκα!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Καλως σας βρηκα
»  καλώς σας βρήκα !!!
» Καλώς σας βρήκα!
» Καλώς σας βρήκα!!!!
» Καλώς σας βρήκα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Καλώς ήρθατε :: Καλωσορίσατε !-
Μετάβαση σε: