Χαίρεται, και καλώς βρήκα τα παιδιά!!!
Μόλις πριν λίγο, μελετούσα το: Μελισσα και Μελισσοκομικη τεχνικη του Πασχαλη Χαριζανη και σκέφτηκα να ψάξω για κάποιο φορουμ. Έτσι λοιπόν σας βρήκα!
Το όνομα μου είναι Ιωάννης κατάγομαι απο την Βέροια και είμαι φοιτητής Μηχανολογίας στο ΤΕΙ Ηρακλείου, έιμαι 23 χρονών και είμαι ερασιτέχνης μελισσοκόμος . Από πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τα μελίσσια και επιτέλους τα κατάφερα. Είναι το χόμπι μου και κάνει την ζωή μου χαρούμενη. Συγκεκριμένα έχω ένα μελισσάκι από τον Μάιο, 5 πλασίων το πήρα.
Μάλιστα σήμερα έβγαλα το διάφραγμα πρόπολης που είχα τοποθετήσει τέλη Σεπτεμβρίου, γεμάτο κατά 3/4, το μόνο που κατάφερα φέτος είναι η πρόπολη και 1 πίτα θυμάρι και 1 πίτα πεύκο. Με πολλά ταϊσματα μετά το θυμάρι το έκανα 10ράκι (+2 πίτες που πήρα, 12πλαίσια) και νιώθω πολύ περίφανος για αυτό!!!
Έχω κάνει πολλές γκάφες και έχω πειραματιστεί και λιγάκι. Είμαι σχεδόν μοναχός μου και θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν γνώρια κάποιον από Ηράκλειο. Ο στόχος μου είναι φέτος να κάνω άλλα 3-4 μελίσσια, ενώ αυτό που επιδιώκω μακροπρόθεσμα είναι να παράγω το μέλι μου, την γύρη μου, την πρόπολη μου και τον βασιλικό μου πολτό!!!
Όσο το δυνατόν πιο φυσικά!!!
Χαίρομαι που βρήκα την παρέα σας και σας ΕυχαριστΏ πολύ,
ΜΠΡΑΒΟ και στα παιδιά για το στήσιμο του φορουμ!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!