| Καλώς σας βρήκα. | |
|
+5lingistis xrisfiss MILIBEE captain Σώτος_Δ 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Σώτος_Δ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 32
| Θέμα: Καλώς σας βρήκα. Δευ Ιουν 28, 2010 12:35 am | |
| Γεια σας και από μένα.Να συστηθώ. Ονομάζομαι Σωτήρης είμαι 26 χρονών και κατάγομαι από την Αλιστράτη Σερρών. Η πρώτη μου επαφή με τις μέλισσες ήταν πριν 8 χρόνια σε έναν ερασιτέχνη φίλο μελισσοκόμο.Γοητεύτηκα!Τον ακολουθούσα σε κάθε ευκαιρία. Η επόμενη επαφή ήταν στο πανεπιστήμιο (Γεωπονική ΑΠΘ τμήμα ζωικής παραγωγής) όπου κάναμε κάποια μαθήματα μελισσοκομίας.Έμαθα αρκετά πράγματα.Τα βιβλία...τα ξέσκισα στο διάβασμα όσο κανένα άλλο.Όσο περισσότερα μάθαινα τόσο περισσότερο γοητευόμουν.Βέβαια καλά τα βιβλία και η θεωρία αλλά άμα δεν τα δεις στην πράξη...Φυσικά επέλεξα και έκανα την πρακτική μου όπως και την πτυχιακή μου πάνω στις μέλισσες,μέσα στο πανεπιστήμιο.Τότε ήταν που πήρα πρώτη φορά 5 μελισσάκια για να αρχίσω να αποκτώ κάποια εμπειρία.Δυστυχώς όμως δεν τα είχα καιρό στην κατοχή μου γιατί ένα βράδυ εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.Φυσικά βρήκα τον κλέφτη αλλά άντε να αποδείξεις... Τρίτη επαφή πριν δύο μήνες όπου αποφασίζω και παίρνω 25 μελίσσια από έναν παππού με απώτερο σκοπό να το ασχοληθώ επαγγελματικά. Αυτά τα λίγα από μένα.Χαίρομαι που σας βρήκα.Είμαι σίγουρος ότι έχω πολλά να πάρω από δω μέσα,ελπίζω να μπορέσω και να δώσω. | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα. Δευ Ιουν 28, 2010 1:23 am | |
| γεια σου Σωτηρη, απο βιογραφικο σκιζεις | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα. Δευ Ιουν 28, 2010 7:09 am | |
| Καλη επιτυχια Σωτηρη σε ολους τους στοχους σου Καλωσορισες | |
|
| |
xrisfiss Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 29
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα. Τρι Ιουν 29, 2010 11:31 am | |
| Καλώς όρισες Σωτήρη στην παρέα. Σου εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία με τα μελισσια σου.!! | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα. Τρι Ιουν 29, 2010 11:44 am | |
| Καλώς ήρθες Σωτήρη στην παρέα μας Αν θες πες μας λίγα λόγια για την πτυχιακή σου σε σχετική με το θέμα της ενότητα | |
|
| |
LOBE Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 133
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα. Τρι Ιουν 29, 2010 7:01 pm | |
| Σωτο γεια σου και απο εμενα.
Οχι μονο σκιζεις απο βιογαφικο οπως λεει ο καπετανιος αλλα εχεις και πολυ πεισμα. ΠΡΟΧΩΡΑ
Γιαννης
| |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα. Τετ Ιουν 30, 2010 10:01 am | |
| Καλώς μας ήρθες γείτονα!!!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνεις αν κι αυτό είναι σίγουρο γιατί σε βλέπω πολύ παθιασμένο με τις μέλισσες!
Καλή διαμονή στο φόρουμ! | |
|
| |
Σώτος_Δ Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα. Σαβ Ιουλ 03, 2010 3:11 pm | |
| Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Κύριε Γιάννη μόλις βρω λίγο χρόνο θα γράψω κάποια πράγματα για την πτυχιακή. Εν συντομία μόνο θα πω ότι ήταν πειραματική εργασία με θέμα τον αριθμό των κηφηνοκελιών στις φυσικές κηρήθρες της Apis mellifera macedonica | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα. Τρι Ιουλ 06, 2010 12:46 am | |
| | |
|
| |
Σώτος_Δ Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα. Πεμ Ιουλ 08, 2010 10:27 pm | |
| Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. | |