Καλησπερα μετα απο παραμονη σε φλαμουριες καστανιες πολυ λιγο ηλιοσπορο
και μεσε δοκιμασα μελι απο ενα πλαισιο και ενω μυριζε φλαμουρι στο τελος αφηνε πολυ πικραδα που διαρκει.Εκανα δοκιμη να φαω με την κεριθρα και χωρις η πικριλα ηταν εντονοτερη με την κεριθρα ενω σκετο το μελι πικριζει στο τελος.Το χρωμα του δεν ειναι σκουρο ειναι προς το πορτοκαλι.Μιλωντας με καποιον παλιο μελισσοκομο απο την χαλκιδικη μου ειπε οτι τα μελισσια μαζεψαν απο ενα λουλουδι χαμηλο με πρασινο κορμο και κιτρινο ανθος που αυτος το ξερει ως σαπουναδα.Εχει καποιος φιλος αντιστοιχη εμπειρια?Παντως πιστευω οτι ειναι απο την καστανια αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.Υπαρχει περιπτωση να πικριζει πιο πολυ με την κεριθρα επειδη χτιστηκε και αυτη στην καστανια?