κολεγκας Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 246
| Θέμα: Ποτε και τι Σαβ Απρ 21, 2012 8:56 pm | |
| Καλησπερα και παλι.καθε ποτε πρεπει αυτη την εποχη να κοιταμε το μελισση μας και τι ειναι αυτο που πρεπει να προσεχουμε πιο πολυ? θα ηθελα επισης να ρωτησω μεχρι ποτε ταιζουμε αυτη την περιοδο? | |
|
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Ποτε και τι Σαβ Απρ 21, 2012 10:40 pm | |
| - κολεγκας έγραψε:
- Καλησπερα και παλι.καθε ποτε πρεπει αυτη την εποχη να κοιταμε το μελισση μας και τι ειναι αυτο που πρεπει να προσεχουμε πιο πολυ? θα ηθελα επισης να ρωτησω μεχρι ποτε ταιζουμε αυτη την περιοδο?
προσεχεις τα παντα,και ταισμα αναλογα την περιοχη σου. ειναι πολλή γενικο αυτο που λες | |
|
κολεγκας Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποτε και τι Κυρ Απρ 22, 2012 9:57 pm | |
| τωρα ταιζω καθε μερα περιπου 1 λτ σιροπι 1/1 αλλα τωρα ανοιγουν σιγα σιγα τα ξυνα που λεμε εμεις πορτοκαλιες και τετοια που εχει αφθονα για 4 μελισια δυοροφα 20αρια που εχω εγω,να συνεχισω και το φαι η να το σταματησω? | |
|
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: Απ: Ποτε και τι Κυρ Απρ 22, 2012 10:06 pm | |
| - κολεγκας έγραψε:
- τωρα ταιζω καθε μερα περιπου 1 λτ σιροπι 1/1 αλλα τωρα ανοιγουν σιγα σιγα τα ξυνα που λεμε εμεις πορτοκαλιες και τετοια που εχει αφθονα για 4 μελισια δυοροφα 20αρια που εχω εγω,να συνεχισω και το φαι η να το σταματησω?
στοοοοοοοπ | |
|
milmos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 572
| Θέμα: Απ: Ποτε και τι Κυρ Απρ 22, 2012 11:11 pm | |
| - κολεγκας έγραψε:
- τωρα ταιζω καθε μερα περιπου 1 λτ σιροπι 1/1 αλλα τωρα ανοιγουν σιγα σιγα τα ξυνα που λεμε εμεις πορτοκαλιες και τετοια που εχει αφθονα για 4 μελισια δυοροφα 20αρια που εχω εγω,να συνεχισω και το φαι η να το σταματησω?
φαντάζομαι ότι θα θέλεις να τρυγήσεις μέλι, έτσι δεν είναι? τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την έναρξη της ανθοφορίας που λες ότι έχεις, το τάισμα δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί. Τι μέλι θα πάρεις? | |
|
κολεγκας Μέλος
| Θέμα: Απ: Ποτε και τι Δευ Απρ 23, 2012 11:18 pm | |
| ενταξει παιδια το ελαβα το μυν τερμα το φαι μεχρι νεοτερας ,οσο για μελι ναι θα ηθελα να παρω αλλα οκ αν δεν πρεπει γιατι το χρειαζεται το μελισσι δεν τρεχει και τιποτα.και παλι ευχαριστω και θα σας κραταω ενημερους για τις κινησεις μου. | |
|