| Καλώς σας βρήκα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Γιάννης316 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Καλώς σας βρήκα Κυρ Δεκ 04, 2011 9:45 pm | |
| Χαιρετώ όλους τους μελισσοκόμους και μελισσόφιλους.
Εγώ ανοίκω στη δεύτερη κατηγορία. Ονομάζομαι Γίαννης και είμαι 23 χρονών. Ανακάλυψα αυτό το φόρουμ καθώς τελευταία ψάχνω στο ίντερνετ πληροφορίες για τις μέλισσες και για το πως, πότε και που θα στήσω το πρώτο μου μελίσσι. Είμαι σίγουρος πως εδώ θα μάθω πολλά πράγματα. Ευελπιστώ να αποκτήσω τα δικά μου μελίσσια και να μοιραστώ μαζί σας τις απορίες μου. | |
|
| |
Dias Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 233
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Κυρ Δεκ 04, 2011 10:24 pm | |
| Καλώς ήρθες. | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Δευ Δεκ 05, 2011 8:53 am | |
| Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιάννη!!! Καλή μελέτη, και καλή ...έρευνα στις αναζητήσεις σου! Ελπίζω να σου φανεί πολύ χρήσιμο το φόρουμ και να βρεις όλες τις απαντήσεις που θέλεις! Με το καλό να περάσεις και στην πρώτη κατηγορία και να μπεις και στην μοναρχία των μελισσών! | |
|
| |
GREEN Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 301
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Δευ Δεκ 05, 2011 9:04 am | |
| Καλοσηρθες στην παρεα μας | |
|
| |
varsamis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 157
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Δευ Δεκ 05, 2011 9:42 am | |
| Καλως ηρθες στην παρεα μας ! | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Δευ Δεκ 05, 2011 10:12 am | |
| Καλώς ηρθες. σε βλεπω σιγουρο κ ορεξατο. έχεις σχέση με την κοινωνια των μελισσών ή για πρωτη φορα θα βρεθεις με την πρωτη σου κυψελη;(όπως εγω) Όπως κ να ειναι θα πανε όλα καλα, αρκει να το θελεις πραγματικά. Εδω η βοήθεια θα ειναι σιγουρη. | |
|
| |
Γιάννης316 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Δευ Δεκ 05, 2011 3:08 pm | |
| Δεν έχω καμία σχέση με την κοινωνία των μελισσών. Θα είναι η πρώτη μου φορά. Βέβαια δεν εχω σκοπό να βιαστώ. Σε δύο χρόνια που θα ξαναγυρίσω στην βόρεια Ελλάδα θέλω να έχω όλη τη γνώση και να έχω επισκεφτεί μερικά μελίσσια. Ως τότε δυστυχώς θα πέσει πολύ θεωρία.. | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Τρι Δεκ 06, 2011 10:19 am | |
| - Γιάννης316 έγραψε:
- ... Ως τότε δυστυχώς θα πέσει πολύ θεωρία..
ΕΥΤΥΧΩΣ κι όχι δυστυχώς!!! Θα κάνεις την καλύτερη προετοιμασία για να περάσεις στο πρακτικό μέρος πανέτοιμος! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Τετ Δεκ 07, 2011 8:42 pm | |
| - Γιάννης316 έγραψε:
- Βέβαια δεν εχω σκοπό να βιαστώ. Σε δύο χρόνια που θα ξαναγυρίσω στην βόρεια Ελλάδα θέλω να έχω όλη τη γνώση και να έχω επισκεφτεί μερικά μελίσσια..
Ολοσωστος. Καλη σου αρχη ,καλως μας ηρθες και ολα να πανε οπως σχεδιαζεις | |
|
| |
varsamis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 157
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Τετ Δεκ 07, 2011 11:52 pm | |
| Ηρθες στο σωστο φορουμ !! Μελισσοκολημενοι , Μελισοερωτευμενοι , Μελισσοκλαβωμενοι , Μελισσοαρπαγμενοι , ολοι εδω μεσα βρισκονται . | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Πεμ Δεκ 08, 2011 9:02 pm | |
| Αμ δεν τα ξερεις ολα, εχουμε επισης ,ψαροκολλημενους, καναρινοτσιου τσιου, φυτο-πρασινοπαρμενους, τρενοβλαβεις(αυλα το πετυχα?) και ποιος ξερεις αραγε τι αλλο................ | |
|
| |
eldorado Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 28
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Πεμ Δεκ 08, 2011 10:26 pm | |
| Καλώς ήρθες φίλε Γιάννη έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου να τα καταφέρεις και παράλληλα θα απολαμβάνεις και την φύση! | |
|
| |
| Καλώς σας βρήκα | |
|