Σήμερα ανέβηκα να καθαρισω τον χώρο που βάζω τα μελίσσια και διαπίστωσα ότι τελικά από κοριό τα έλατα ούτε έχουν ,αλλά ούτε και θα έχουν, μιας και μόλις ξανά έριξε την δυνατότερη νεροποντή για φέτος, κανονικότατη καταιγίδα
desfina χτες ανέβηκα και εγώ μέχρι εκεί που τα βάζω συνήθως (Παρνασσό) και η κατάσταση είναι... για κλάματα. Ούτε κοριός ούτε τίποτα.. Να απελπιστώ? Θα φάνε και αυτά που έχουν.. Περιμένω. Θυμάμαι ότι κάποια χρονιά είχε δώσει τον Αύγουστο. Αλλιώς πάμε για λουλουδάκια στο "σπανό".
Εγω το Σάββατο έβαλα μέσα από ένα δίκιλο βανίλια γιατί τα βρήκα νηστικά. Απογοητευση. Μόνο έξοδα. Μέχρι πότε πρέπει να τον περιμένουμε τον έλατο; Περπάτησα και στα έλατα αλλά δεν είδα τίποτα. Κάποιοι εδω λένε έως της 20 Ιουνίου. Το μόνο που κάνω είναι να μαζέυω αφεσμούς. Έλεος. Τα χάπια μου
Απο τηλέφωνα σε γνωστούς και φίλους μελισσοκόμους μου είπαν: -Βυτίνα έχουν πάει ελάχιστοι μελίσσια kai δεν έχει δώσει ακόμα τίποτα. -Βλασσία έδωσε λίγα πράγματα -Ερύμανθο που είμαι εγώ τίποτα ακόμα -Ο Χελμός άρχισε πολύ καλά όμως τα χάλασε η βροχή αλλά τώρα έχουν ξαναγυρίσει και δίνει το έλατο.
καλημερα εχθες πηρα τα μελισσακια απο το ελατο ορεινη αιτωλ/νια. απολύτως τιποτα. ενα μηνα και εχουν μαζεψει απο μισο τελαρο 2οροφα. τα μετεφερα αλλου σε καστανιες μηπως και, εαν και εφοσον, αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος. απογοητευση σκετη