| Ειναι καλη η τοποθεσια ????? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stefanos1978 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Ειναι καλη η τοποθεσια ????? Κυρ Φεβ 20, 2011 1:23 pm | |
| Καλησπερα , θελω να κανω μια ερωτηση αν και πιστευω πως θα με παρετε με τις πετρες σαν αρχαριος σκεφτομαι να αγορασω 2-3 κυψελες , εχω ενα κτημα το οποιο απεχει 500 μ απο δασος με πευκα και θυμαρι , το κτημα εχει πολλες πικροδαφνες κοντα του αλλα και πολυ κοντα καλλιεργουμενα χωραφια με λαχανικα τα οποια σιγουρα θα ραντιζονται , θελω την γνωμη σας στο αν πρεπει να τοποθετησω εκει τα μελισακια μου ??? και τωρα ειμαι ετοιμος να δεχτω τις συνεπειες ........ | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Ειναι καλη η τοποθεσια ????? Κυρ Φεβ 20, 2011 1:42 pm | |
| πολλα ζαρζαβατικα,μαρουλια λαχανα πατατες ,και να ραντιζοντε δεν σε πειραζει γιατι δεν πανε οι μελισσες σε αυτα.σε αλλα οπως ντοματα κολοκύθι πανε .βεβαια τωρα βαζω μαρουλια αυριο βαζω κατι αλλο,ειναι ενα θεμα.
τι να πω ,πρεπει να το ψαξεις περισσοτερο σε πιο μεγαλη ακτινα.αν υπαρχει μερος πισω απο το δασος ισως ειναι καλλυτερα | |
|
| |
stefanos1978 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι καλη η τοποθεσια ????? Κυρ Φεβ 20, 2011 1:49 pm | |
| απο λαχανικα σπερνουν πατατες , καροτα , κρεμυδια και ραντιζουν κυριως μυκιτοκτονα ενω τα εντομοκτονα ειναι ελαχιστα και κυριως νυχτα | |
|
| |
gemininea Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 135
| Θέμα: Απ: Ειναι καλη η τοποθεσια ????? Κυρ Φεβ 20, 2011 2:04 pm | |
| Αν δεν κάνω λάθος όταν υπάρχει ανθός δεν ραντίζουνε οπότε μέλλον δεν υπάρχει και πρόβλημα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. | |
|
| |
stefanos1978 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι καλη η τοποθεσια ????? Κυρ Φεβ 20, 2011 2:19 pm | |
| λογικα τα μυκιτοκτονα δεν πρεπει να σκοτωνουν τις μελλισουλες .... αλλα οταν δεν υπαρχουν ανθη οι μελλισες δεν πηγαινουν στα φυτα ??? αν οχι τοτε δεν υπαρχει προβλημα θελω να κανω την εγκατασταση τους εκει διοτι εχω αποθηκη , νερο , και εχω σκοπο να φυτευσω και αρκετα δενδρολιβανα και λεβαντες , τα μελισακια τα θελω για να ασχολουμαι με κατι τον ελευθερο χρονο μου , | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Ειναι καλη η τοποθεσια ????? Κυρ Φεβ 20, 2011 5:25 pm | |
| βαλτα και βλεπεις | |
|
| |
dim Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 181
| Θέμα: Απ: Ειναι καλη η τοποθεσια ????? Κυρ Φεβ 20, 2011 8:24 pm | |
| Έτσι... Βάλτα και βλέπεις. Αλλά αφού έχεις και θα βάλεις διάφορα άλλα, έ. δεν νομίζω να πάνε ούτε στα μαρούλια ούτε στα κρεμίδια... | |
|
| |
stefanos1978 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Ειναι καλη η τοποθεσια ????? Κυρ Φεβ 20, 2011 11:12 pm | |
| για τις γνωμες σας | |
|
| |
| Ειναι καλη η τοποθεσια ????? | |
|