πολύ ενδιαφέρον το θέμα που βάλατε .
εγώ είμαι πολύ νέα στην μελισσοκομία, έχω 4 μελίσσια απο τον Μάιο, και μέχρι σήμερα πάνε μια χαρά.
Δεν θα τα έλεγα και τούρμπο, αλλά είναι σε πολύ υγιή κατάσταση απο όσο μπορώ να κρίνω, και όπως απεφάνθει ο μελισσοκόμος που με βοηθάει μετά απο μία επιθεώρηση που τους έκανε πρίν 1 εβδομάδα.
Αρχίζει όμως ο χειμώνας με όλα του τα καλούδια -είμαι θεωρητική σε αυτά- και επειδή συνηθίζω να προτιμώ τη πρόληψη αντί την θεραπεία, όσο γίνεται βέβαια, αρχίζω να ψάχνω.
Λοιπόν: εχω τις εξής ερωτήσεις.
Όποιος μπορεί ας βάλει τα φώτα του παρακαλώ.
Απο όσα έχω διαβάσει, καταλήγω σε επιλογή θυμόλης για την βαρρόα που όσο νάναι θα μας επισκεφθεί.
Μου καρφώθηκε μία σκέψη. Αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστή και αν ναι πως να την εφαρμόσω.
Ψηφίζω λεμόνι, φασκόμηλο ή χαμομήλι, σκόρδο, θυμόλη.
Τα τρία πρώτα ήδη τα χρησιμοποιώ μαζί με την ζάχαρι όταν ταίζω.
Επειδή τώρα δεν ταίζω, αρα δεν τα έχουν.
Λέω τώρα εγω...............
Αν βάλω νερό στον τροφοδότη, αντί να πηγαίνουν έξω να πίνουν, με φασκόμηλο και λεμόνι, (όχι ζάχαρι) ΠΕΙΡΑΖΕΙ ;;;;;;
Και αν προσθέσω, εδώ θα μου πείτε εσείς πως θυμόλη και σκόρδο, ΠΕΙΡΑΖΕΙ;;;
Ή θα τις ξετινάξω ;;;;;;;;;
Μην αρχίσετε να με βαράτε
με τα κουφά που μπορεί να γράφω.
Σας έχω κάνει δηλώσεις, ότι εγώ ρωτάω και ρωτάω και ρωτάω