ΤΖΙΝΤΖΕΡ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Καζάνι βρασμού κυψελών σε λινέλαιο Παρ Φεβ 11, 2011 8:46 pm | |
| Εχω αγορασει κυψελες , και αφου εχω καψει με φλογιστρο τους ροζους και τις εχω στοκαρει ,εμαι αυτη την στιγμη στην διαδικασια ψαξιματος για το κουτι, καζανι , που θα βρασουν οι κυψελες , μεσα στο λινελαιο!! Θα παρακαλουσα λοιπον οποιος ξερει , και θελει φυσικα,ας γραψει τα υλικα που θα χρειαστουν , τις διαστασεις , χωρητικοτητα , και αν δεν ειναι δυσκολο , και τον τροπο κατασκευης του!! Ειμαι σιγουρη οτι πολλοι νεοι στον μελισσοκομικο χωρο , καθως και εγω , θα ωφεληθουν απο μια τετοια κατασκευη!! Προσκυνω τους πιο εμπειρους , και αναμενω , αφου προκαταβολικα σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας!! | |
|
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: Καζάνι βρασμού κυψελών σε λινέλαιο Παρ Φεβ 11, 2011 9:23 pm | |
| | |
|
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Καζάνι βρασμού κυψελών σε λινέλαιο Παρ Φεβ 11, 2011 10:20 pm | |
| θα πας σε ενα σιδερα με τις διαστασεις να στο φτιαξει εκτος και αν εχεις τα εργαλεια και πιανουν τα χερια σου.
για να φτιαξω το δικο μου απλα ειχα παρει μια κυψελη την μέτρησα και άφησα 5 ποντους στις πλευρες αερα και 15 επανω.το δε καπακι ανοιγει και βαζεις την κυψελη να σουρωνει. αυτο που ισως να αλλαζα ειναι η λαμαρινα.ειναι πολλη χοντρη και αργει να ζεσταθει. για να μην χανω ζεστη την εχω ντύσει ολη γυρω γυρω με πετροβαμβακα. νομιζω γυρω στα 70 μου στοιχισε ειναι για ενα πατωμα.παραπανω πιστευω δεν θελεις | |
|