Γεια σας παιδιά. Με πιάσανε πάλι οι ανησυχίες μου και είπα να κάνω μια δοκιμή να ταΐσω τα κορίτσια μου με αγνό σπιτικό φαγητό!!! Έκανα λοιπόν την πρώτη μου δοκιμή και από ότι φαίνεται το αποτέλεσμα τους άρεσε πολύ. Αυτό βέβαια που θα σας δείξω παρακάτω είναι εντελώς ερασιτεχνικό εγχείρημα και μπορεί να το κάνει μόνο όποιος έχει λίγα μελισσάκια και αυτό γιατί τα εργαλεία είναι μικρά και δεν υπάρχει η δυνατότητα μεγάλης παραγωγής. Ακολουθούν φωτογραφίες από το μαγείρεμα!!
Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν μέχρι να είμαι σε θέση να τις ταΐζω εξολοκλήρου με τροφές τις οποίες θα έχω παρασκευάσει εγώ. Το κόστος του συγκεκριμένου ζυμαριού είναι 0,62 λεπτά το κιλό. Αν είχα μέλι να βάλω αντί σιροπιού το κόστος θα ήταν ακόμη χαμηλότερο.
Θέμα: Απ: Σπιτικό ζαχαροζύμαρο Πεμ Νοε 03, 2016 8:54 am
[quote="vtoutoun"] Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν μέχρι να είμαι σε θέση να τις ταΐζω εξολοκλήρου με τροφές τις οποίες θα έχω παρασκευάσει εγώ.
και να μπορω να δινω και στον κολλητο μου για τις δικες του. Αυτο δεν ηθελες να γραψεις πραγματικα βασιλη;
vtoutoun Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 150
Θέμα: Απ: Σπιτικό ζαχαροζύμαρο Πεμ Νοε 03, 2016 9:38 am
nikos37 έγραψε:
vtoutoun έγραψε:
Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν μέχρι να είμαι σε θέση να τις ταΐζω εξολοκλήρου με τροφές τις οποίες θα έχω παρασκευάσει εγώ.
και να μπορω να δινω και στον κολλητο μου για τις δικες του. Αυτο δεν ηθελες να γραψεις πραγματικα βασιλη;
Φίλε το μυαλό μου διαβάζεις;;;
priobolos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 121
Θέμα: Σπιτικό ζαχαροζύμαρο Πεμ Νοε 03, 2016 9:45 am
σιρόπι απλό βάζεις? ενα νερό ενα ζαχαρη ?
vtoutoun Μέλος
Θέμα: Απ: Σπιτικό ζαχαροζύμαρο Πεμ Νοε 03, 2016 9:53 am
Το σιρόπι αντικαθιστά το μέλι οπότε βάζω 2:1 ζάχαρη νερό.
priamos1980 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
Θέμα: Απ: Σπιτικό ζαχαροζύμαρο Πεμ Νοε 03, 2016 11:42 am
την ζαχαρη σε αχνη πως την εκοψες
vtoutoun Μέλος
Θέμα: Απ: Σπιτικό ζαχαροζύμαρο Πεμ Νοε 03, 2016 11:58 am
priamos1980 έγραψε:
την ζαχαρη σε αχνη πως την εκοψες
Με έναν σπιτικό κόφτη καφέ. Ο συγκεκριμένος είναι μικρός και είναι λίγο ταλαιπωρία. Υπάρχουν και μεγαλύτεροι αλλά ακόμη και αυτού είναι για μικρές ποσότητες και πολύ υπομονή!!!