| κυψελες πολυστερινης | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
john82 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 14
| Θέμα: κυψελες πολυστερινης Παρ Αυγ 26, 2016 11:02 pm | |
| Καλησπέρα σε όλους! Ετοιμάζομαι για αγορά της συγκεκριμένης κυψέλης να την δοκιμάσω μιας που από ότι είδα στο εξωτερικό έχει πολύ καλά και θετικά σχόλια. Την δοκιμάσει κάποιος από εδώ να πει την εμπειρία του πάνω στην πολυστερινη? Ευχαριστώ | |
|
| |
nikos37 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: κυψελες πολυστερινης Σαβ Αυγ 27, 2016 10:22 pm | |
| Καλησπέρα φίλε, έχω πάρει και εγώ δύο τέτοιες. Αν και πολλα υποσχόμενες τελικά στο μόνο που υπερέχουν είναι ή ρύθμιση της θερμοκρασίας, το οποίο το υποθέτω γιατί δεν είδα διαφορά στην ανάπτυξη από τις ξύλινες. Είναι ευθραυστοτατες σε σχέση με τις ξυλινες,ακριβοτερες,πιανουν πιο πολύ τόπο στο φορτηγό και άμα μπεί μέσα ή πεταλούδα θα στις κάνει σουρωτηρι για τα μακαρονια. Πολύ φασαρία για το τίποτα. Το μόνο καλό είναι ότι μου έμειναν δύο γαματα ψυγειακια για το κάμπινγκ! | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: κυψελες πολυστερινης Κυρ Αυγ 28, 2016 10:17 am | |
| Ευτυχώς δε κατέχω ούτε μία..πάντως.. Συμφωνώ με τον Νίκ για το ψυγείο.. να προσθέσω στα μειονεκτήματα, πανάκριβη + ότι δεν μπορείς να κάνεις απολύμνση με φωτιά όπως στις ξύλινες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Throubee στις Κυρ Αυγ 28, 2016 2:50 pm, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: κυψελες πολυστερινης Κυρ Αυγ 28, 2016 11:05 am | |
| Νίκο καλή ιδέα! Έχω μιά στην αποθήκη. Στην επόμενη μεταφορά ή τρύγο θα την γεμίσω πάγο, μπύρες, Red Bull! | |
|
| |
kir BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 602
| Θέμα: Απ: κυψελες πολυστερινης Κυρ Αυγ 28, 2016 8:30 pm | |
| Γιώργο στην επόμενη μεταφορά αν θες βοήθεια φώναξε .... ελπίζω να έχεις γεμάτη την κυψέλη ε!!! | |
|
| |
fotis lympe Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Κυψελες πολυστερινης Κυρ Αυγ 28, 2016 9:56 pm | |
| παιδια καλησπερα.εχω την εντυπωση οτι ψαχετε ψυγειο και οχι κυψελη
| |
|
| |
olomelia BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 544
| Θέμα: Απ: κυψελες πολυστερινης Δευ Αυγ 29, 2016 12:23 am | |
| - nikos37 έγραψε:
- Καλησπέρα φίλε, έχω πάρει και εγώ δύο τέτοιες. Αν και πολλα υποσχόμενες τελικά στο μόνο που υπερέχουν είναι ή ρύθμιση της θερμοκρασίας, το οποίο το υποθέτω γιατί δεν είδα διαφορά στην ανάπτυξη από τις ξύλινες.
Είναι ευθραυστοτατες σε σχέση με τις ξυλινες,ακριβοτερες,πιανουν πιο πολύ τόπο στο φορτηγό και άμα μπεί μέσα ή πεταλούδα θα στις κάνει σουρωτηρι για τα μακαρονια. Πολύ φασαρία για το τίποτα. Το μόνο καλό είναι ότι μου έμειναν δύο γαματα ψυγειακια για το κάμπινγκ! μη σου πω ότι ακόμα κ κοράκια μπορούν να τις ραμφίσουν και να τις κάνουν θρύψαλα... | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: κυψελες πολυστερινης Δευ Αυγ 29, 2016 12:28 am | |
| kir μέσα! | |
|
| |
nikos37 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: κυψελες πολυστερινης Δευ Αυγ 29, 2016 8:23 am | |
| - fotis lympe έγραψε:
- παιδια καλησπερα.εχω την εντυπωση οτι ψαχετε ψυγειο και οχι κυψελη
πλακα κάνεις?ξερεις τι βασανο ειναι να ψαχνεις για παγο στη μεση του πουθενα? | |
|
| |
| κυψελες πολυστερινης | |
|