| ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ | |
|
+4koske Maikpigasos Dragonfox xantavis 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xantavis Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6
| Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ Τετ Οκτ 26, 2011 4:45 pm | |
| ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΤΕΚΑ ΚΥΨΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΤΩ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. | |
|
| |
Dragonfox Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 24
| Θέμα: Απ: ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ Τετ Οκτ 26, 2011 5:19 pm | |
| Υπαρχουν παρα πολλοι κατασκευαστες κυψελων,το καλο ειναι λιγο υποκειμενικο ,σε ποια περιοχη εισαι? | |
|
| |
xantavis Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ Πεμ Οκτ 27, 2011 8:55 pm | |
| - Dragonfox έγραψε:
- Υπαρχουν παρα πολλοι κατασκευαστες κυψελων,το καλο ειναι λιγο υποκειμενικο ,σε ποια περιοχη εισαι?
θεσσαλονικη | |
|
| |
Dragonfox Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 24
| Θέμα: Απ: ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ Πεμ Οκτ 27, 2011 11:02 pm | |
| Νομιζω πως καποιος "βορειος" πρεπει να σε συμβουλεψει! Ξερω τηνμελισσοκομικη Θεσσαλονικης ,ριξε μια ματια !! | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ Παρ Οκτ 28, 2011 12:06 am | |
| Μελισσοκομικη Θεσσαλονικης κάτω απτον περιφερειακό (Νικόπολη) , Γκρίτζαλης στο Ν. Ρύσιο, Συναιτερισμός στα Βασιλικά, Σουάνη στο κέντρο πόλεως κ.α. | |
|
| |
koske BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 308
| Θέμα: Απ: ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ Παρ Οκτ 28, 2011 12:38 am | |
| δεν εχω δει σε καποιον ετοιμοπαραδωτες 8ρες αρα μαλλον θα χρειαστει παραγγελια σε οποιον και αν πας.Απο οτι ξερω η μελισσοκομικη θεσσαλονικης εχει κυψελες του Λαμπρου και ο Γκριτζαλης απο καποιον απο το Μετσοβο.Για τους αλλους δεν εχω πληροφορηση.Αν θελεις και αλλες πληροφοριες στειλε πμ | |
|
| |
xantavis Νέο Μέλος
| Θέμα: ΚΥΨΕΛΕΣ Παρ Οκτ 28, 2011 3:28 pm | |
| Οι κυψελες Μετσοβου ειναι οι ποιο ακριβες. Παιδια γνωριζει καποιος να μου πει?
| |
|
| |
varsamis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 157
| Θέμα: Απ: ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ Παρ Οκτ 28, 2011 6:17 pm | |
| εαν κανεις μια βολτα στο διαδυκτιο θα δεις οτι ολοι πανω κατω τις ιδιες τιμες εχουνε. Μια γονοφολια κομπλε ξεκιναει απο τα 27 ευρω Οι κυψελες που κατασκευαζονται στο Μέτσοβο δεν εχουνε κατι παραπανω απο τις κυψελες που κατασκευαζονται στα διαφορα μερη της χωρας μας.Απλα εκει βρισκονται παρα πολλες βιοτεχνίες κυψελων | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ Παρ Οκτ 28, 2011 8:18 pm | |
| Να κανω και μια προταση. Ας μαζεψουμε ονοματα , διευθυνσεις και τηλεφωνα κατασκευαστων κυψελης απ ολη την χωρα, να ειναι ευκολο σε καποιους απο μας να παρουμε τιμες απο διαφορους πριν προχωρησουμε σε αγορες. Τι λετε αγαπητοι διαχειριστες ? | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ Δευ Οκτ 31, 2011 1:08 am | |
| των 90% αυτων διαφημιζονται στα περιοδικα. δεν ειναι δυσκολο να τους βρουμε. απο την αλλη προσωπικά το βρισκω ωραια ιδεα. αποστολη ανοιξε ενα θεμα στην κατηγορια επαγγελματιες και σιγα σιγα θα εμπλουτιζετε. | |
|
| |
Μιχάλης Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 40
| Θέμα: Απ: ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ Παρ Οκτ 05, 2012 5:47 pm | |
| Γεια και παλι στη παρεα . Αν κατεφερουμε να το κανουμε αυτο ειμαι κι εγω μεσα και πιστευω θα εχει διαφορα στην τιμη. ενας γνωστος μου αγοραζει κυψελες απο Βουλγαρια και τις παραγγελνει οπως θελει (ευρωπαικου τυπου ) αλλα δεν ειμαι και τοσο υπερ να δινουμε τα λεφτα μας εξω και να μην ενισχυουμε τον τοπο μας. | |
|
| |
| ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΩΝ | |
|