| Μελίσσια εφορία | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pnikolas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 186
| Θέμα: Μελίσσια εφορία Πεμ Ιουλ 14, 2016 4:37 pm | |
| Από πόσα μελίσσια και πάνω υποχρεούται κανείς να κάνει φορολογική δήλωση που να τα δηλώνει? 50? 100? 200? ...? | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Μελίσσια εφορία Πεμ Ιουλ 14, 2016 8:51 pm | |
| Θεωρητικά από 1 είτε έχεις αρνητικό πρόσημο (ζημιά) είτε θετικό. Συμβουλεύσου έναν φοροτεχνικό. Πλέον στην εφορία δεν δηλώνεις αριθμό μελισσιών αλλά εισόδημα. Αυτό με των αριθμό των κυψελών και την χρέωση ανά κυψέλη (13? ήταν αν θυμάμαι καλά ήταν στο παρελθόν) δεν ισχύει πλέον. | |
|
| |
pnikolas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 186
| Θέμα: Απ: Μελίσσια εφορία Παρ Ιουλ 15, 2016 12:04 am | |
| Ok σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι θυμάμαι. | |
|
| |
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Απ: Μελίσσια εφορία Παρ Ιουλ 15, 2016 9:39 am | |
| Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Ας υποθέσουμε ότι έχω 150 μελίσσια. Με συμφέρει να δηλώσω αυτά που εισπράττω ή να δηλώσω λιγότερα (ή τίποτα) για να αποφύγω τα χαράτσια; | |
|
| |
olomelia BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 544
| Θέμα: Απ: Μελίσσια εφορία Παρ Ιουλ 15, 2016 3:57 pm | |
| - psath έγραψε:
- Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Ας υποθέσουμε ότι έχω 150 μελίσσια. Με συμφέρει να δηλώσω αυτά που εισπράττω ή να δηλώσω λιγότερα (ή τίποτα) για να αποφύγω τα χαράτσια;
μάλλον κανείς δεν μπορεί να απαντήσει ενυπόγραφα, μα η σωστή απάντηση φαίνεται προφανής... | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Μελίσσια εφορία Σαβ Ιουλ 16, 2016 12:37 am | |
| - olomelia έγραψε:
- psath έγραψε:
- Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Ας υποθέσουμε ότι έχω 150 μελίσσια. Με συμφέρει να δηλώσω αυτά που εισπράττω ή να δηλώσω λιγότερα (ή τίποτα) για να αποφύγω τα χαράτσια;
μάλλον κανείς δεν μπορεί να απαντήσει ενυπόγραφα, μα η σωστή απάντηση φαίνεται προφανής...
εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μήτσος.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Μελίσσια εφορία Σαβ Ιουλ 16, 2016 2:52 pm | |
| - psath έγραψε:
Εχω την εντυπωση πως αν δεν τα δηλωσεις , δεν εχεις το δικαιωμα να πουλησεις σε μαγαζια , αλλα μονο πορτα πορτα | |
|
| |
matteus Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 831
| Θέμα: Απ: Μελίσσια εφορία Σαβ Ιουλ 16, 2016 9:48 pm | |
| - ethnic69 έγραψε:
- psath έγραψε:
Εχω την εντυπωση πως αν δεν τα δηλωσεις , δεν εχεις το δικαιωμα να πουλησεις σε μαγαζια , αλλα μονο πορτα πορτα Μια χαρα μπορεις να πουλησεις σου κοβουν τιμολογιο αυτοι. | |
|
| |
| Μελίσσια εφορία | |
|