| Τι νέα από τα μελίσσια μας; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Themis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 335
| Θέμα: Τι νέα από τα μελίσσια μας; Πεμ Μάης 31, 2018 10:39 pm | |
| | |
|
| |
Themis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Τι νέα από τα μελίσσια μας; Δευ Ιουν 04, 2018 10:44 am | |
| Ο τρύγος στον έλατο έγινε. Μελάκι μπήκε. Φέτος ήταν η 2η χρονιά που ανεβαίνω και θα πω για τα λάθη μου. Θα έπρεπε να έχω βάλει διάφραγμα. Άφησα τα διπλά πλαίσια από αυτά που πήρα, με πολύ μέλι αλλά δυστυχώς με γόνο. Έτσι σε δύο εβδομάδες που θα ξανανέβω δύο πιθανότητες βλέπω. Αν συνεχίσει να δίνει, θα ξεγονιάσει και θα μπλοκάρει, αν δε δίνει θα έχουν φάει τα μέλια.
Τα υπόλοιπα μελίσσια, λίγα περυσινά και τα υπόλοιπα φετινές παραφυάδες είναι σε καστανιές καλλιεργήσιμες για να δυναμώσουν και αν συμβεί αυτό να δουλέψουν την βελανιδιά, αν δώσει (πολλά "αν" ε; ).
Εσείς πως πάτε από νομές; | |
|
| |
Themis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Τι νέα από τα μελίσσια μας; Δευ Ιουν 18, 2018 9:36 pm | |
| Λίγο ήσυχο το forum τελευταία Ο 2ος τρύγος στα έλατα πήγε πολύ καλά και τώρα όλα στη βελανιδιά. Την Κυριακή έκανα μετάγγιση σε ένα πουλί που πιάστηκε σε παγίδα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
BASILISP Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 407
| Θέμα: Απ: Τι νέα από τα μελίσσια μας; Δευ Ιουλ 02, 2018 11:44 am | |
| Καλημέρα, δυστυχώς ναι το φόρουμ έχει πέσει πολύ... Εβγαλα λίγο θυμαρισιο μέλι, άλλη μια κακή χρόνια! Ρωτώντας, ισχύει το ίδιο για όλους τους συναδέλφους... | |
|
| |
Themis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Τι νέα από τα μελίσσια μας; Δευ Ιουλ 02, 2018 1:51 pm | |
| - BASILISP έγραψε:
- Καλημέρα, δυστυχώς ναι το φόρουμ έχει πέσει πολύ...
Εβγαλα λίγο θυμαρισιο μέλι, άλλη μια κακή χρόνια! Ρωτώντας, ισχύει το ίδιο για όλους τους συναδέλφους... Εύχομαι να είναι δυνατά τα μελίσσια σας για την επόμενη νομή. Τι χάλασε το θυμάρι; | |
|
| |
Melissologia Διαχείριση
Αριθμός μηνυμάτων : 682
| Θέμα: Απ: Τι νέα από τα μελίσσια μας; Τρι Ιουλ 03, 2018 6:23 pm | |
| - BASILISP έγραψε:
είναι που επιτέλους έχει καλό καιρό και οι περισσότεροι είναι στα μελίσσια... ή στο FB καλά μέλια σε όλους | |
|
| |
Themis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Τι νέα από τα μελίσσια μας; Τετ Ιουλ 04, 2018 11:37 am | |
| - Melissologia έγραψε:
- BASILISP έγραψε:
είναι που επιτέλους έχει καλό καιρό και οι περισσότεροι είναι στα μελίσσια... ή στο FB
καλά μέλια σε όλους Υπάρχει ομάδα της Melissologia στο FB ; | |
|
| |
Melissologia Διαχείριση
Αριθμός μηνυμάτων : 682
| Θέμα: Απ: Τι νέα από τα μελίσσια μας; Σαβ Ιουλ 07, 2018 5:26 pm | |
| Όχι δεν υπάρχει ομάδα melissologia στο fb... απλά πολύ κόσμος μπαίνει στο fb και σε ομάδες εκεί και όχι σε φόρουμ γενικά. Πολλά φόρουμ έχουν θέμα και κλείνουν και είναι πράγματι κρίμα γιατί αποτελούν πραγματική πηγή πληροφοριών στο αντικείμενο τους. Εμείς όμως είμαστε εδώ Υ.Γ. στο fb έχουμε απλό προφίλ ενημέρωσης και είναι εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Themis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Τι νέα από τα μελίσσια μας; Σαβ Ιουλ 07, 2018 7:52 pm | |
| Ειμαι κι εγω οπως οι περισσοτεροι σε ομαδες στο fb αλλα και το forum εχει τη χαρη του. Βλεπω παλιοτερες συζητησεις απο πολλα ενεργα τοτε μελη και ειναι ωραιο το οτι υπαρχουν. Ακομη και τα δικα μου μυνηματα οταν βλεπω βρισκω διαφορα. Συνηθως γελαω | |
|
| |
| Τι νέα από τα μελίσσια μας; | |
|