pantel78 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 32
| Θέμα: Βάση κυψέλης Τρι Μάης 03, 2016 9:35 am | |
| Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, Σκέφτομαι να αγοράσω καμιά δεκαριά καινούργιες κυψέλες με κινητό πάτο και σίτα. Εκεί που αγοράζω όμως έχει μόνο βάση με κόντρα πλακέ θαλάσσης κι αυτό με τρομάζει αφού δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για αυτό το υλικό. Μπορείτε να μου πείτε τις γνώμες σας γιατί προβληματίζομαι αρκετά; | |
|
thoma.sbees Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 298
| Θέμα: Απ: Βάση κυψέλης Τρι Μάης 03, 2016 10:23 am | |
| καλημερα χρόνια πολλα εγω θα σου πρότεινα να αγοράσεις πλαστικούς πάτους και να βάλλεις όροφο και καπάκι
| |
|
pantel78 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Βάση κυψέλης Τρι Μάης 03, 2016 1:33 pm | |
| Όταν λες πλαστικό πάτο τι εννοείς; Των δυο γνωστών εταιρειών; | |
|
taxideytis Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Απ: Βάση κυψέλης Τρι Μάης 03, 2016 3:05 pm | |
| Ε ναι...παίρνεις 1 και 1 και βλέπεις ποιο σου κάθεται καλύτερα. Και μετά συνεχίζεις για τα υπόλοιπα. | |
|
pantel78 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Βάση κυψέλης Τρι Μάης 03, 2016 3:30 pm | |
| Σχετικα με το κοντρα πλακε εχει κανεις εμπειρια; Το θεωρειτε αξιοπιστο υλικο, γιατι δε μου γεμιζει το ματι... | |
|
olomelia BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 544
| Θέμα: Απ: Βάση κυψέλης Τρι Μάης 03, 2016 9:27 pm | |
| Παντέλ, ο παπά-Ανυπόμονος είναι;
Στο κόντρα-πλακέ τώρα... αν δεν είναι ρώσικο (πάντως όχι κινέζικο), αν δεν στοκαριστεί στις ακμές και βαφεί καλά, έχει θέμα γιατί θα απορροφήσει υγρασία κ σε 2-3 χρόνια, πάπαλα...
το κινέζικο αναγνωρίζεται εύκολα γιατί στις τομές, ποτέ δεν είναι παντού "γεμάτο" - όλο και κάποια διάκενα φαίνονται.
το κόντρα-πλακέ θαλάσσης συμπεριφέρεται σαφώς καλύτερα, μα κοστίζει και αρκετά ακριβά. | |
|
pantel78 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Βάση κυψέλης Τρι Μάης 03, 2016 10:09 pm | |
| - olomelia έγραψε:
- Παντέλ, ο παπά-Ανυπόμονος είναι;
Ναι αυτός είναι - olomelia έγραψε:
- Στο κόντρα-πλακέ τώρα...
αν δεν είναι ρώσικο (πάντως όχι κινέζικο), αν δεν στοκαριστεί στις ακμές και βαφεί καλά, έχει θέμα γιατί θα απορροφήσει υγρασία κ σε 2-3 χρόνια, πάπαλα...
το κινέζικο αναγνωρίζεται εύκολα γιατί στις τομές, ποτέ δεν είναι παντού "γεμάτο" - όλο και κάποια διάκενα φαίνονται.
το κόντρα-πλακέ θαλάσσης συμπεριφέρεται σαφώς καλύτερα, μα κοστίζει και αρκετά ακριβά. Ο άνθρωπος με ρωσική σημύδα κατασκευάζει, αλλά πάλι το ξύλο πιστεύω είναι ξύλο. Δεν έχω δουλέψει ποτέ αυτό το υλικό και το ψιλοφοβάμαι, αν όμως θέλει τόσο λίγη δουλειά πιστεύω θα το καταφέρω... | |
|