Με φίλο κατασκευαστή ποδηλάτων τοποθέτησε φρένο. ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμο το φρένο παιδιά. Μετακίνηση τριώροφων-διωρόφων πολύ εύκολη. Πολύ καλό και η ταινία ποδηλατιστών στα χερούλια για να μην γλιστράνε τα χέρια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καλησπερα στην παρεα,επειδη θελω να φτιαξω ενα παρομοιο καροτσι αν μπορει καποιος να βοηθησει και να μου στειλει καποιεσ διαστασεις θα του ειμαι ευγνωμων!!!!
tsolero7 το μπροστά μέρος είναι ανάλογα τον τροχό που θα χρησιμοποιήσεις , η μέση έχει λίγο μεγαλύτερη διάσταση από μια κυψέλη ώστε να χωράνε όλοι οι κατασκευαστές και τα χερούλια μπαίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να σε βολεύει όταν θα αγκαλιάσει μια κυψέλη ο τροχός και μια κυψέλη θα σε οδηγήσουν , μην το φοβάσαι αν θέλεις να το κατασκευάσεις
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] To καρότσι που βασίζεται στην αρχή των μοχλών έχει κάποιο θεματάκι στην μεταφορά ελαφρών κυψελών. Όσο πιό βαριά η κυψέλη τόσο καλύτeρη συγκράτηση έχει.Το έχω χρησιμοποιήσει κατά το παρελθόν και κατέληξα στον τύπο των ανοιγόμενων βραχιόνων που πιάνει την κυψέλη από κάτω. Και στους δύο τύπους μάλον και σε όλους τους τύπους των καροτσιών η ακτίνα της ρόδας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 cm. Το ιδανικό είναι 18 cm.