| μελισσοκομικό καροτσάκι | |
|
+9spyroseva θανασης22 melinioxori ayla MILIBEE granazis pouk Κώστας parosbees 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
parosbees Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 262
| |
| |
Κώστας Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 42
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Κυρ Σεπ 27, 2009 3:37 pm | |
| Θέλει λίγη δουλειά ακόμα ή ιδέα μου? | |
|
| |
pouk Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 29
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Δευ Σεπ 28, 2009 12:03 pm | |
| θα συμφωνήσω ότι μάλλον θέλει λίγη δουλειά ακόμα.Αλλά φαίνεται γερό και να αντέχει σε κακοτράχαλα μονοπάτια και δρομους και αυτό έχει σημασία!!! Αααααχχχχχ ρε καλά μας λένε πρώτους στην πατέντα τους μελισσοκόμους!!Δίκιο έχουν!!! | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 619
| Θέμα: Μελισσοκομικο καροτσι Κυρ Ιαν 10, 2010 2:44 am | |
| Τι θα απαντουσατε αν καπιος σας ελεγε για ενα καροτσι !! Αυτοκινουμενο,4χ4,με ανυψωση της κυψελης,τουλαχιστον ως το υψος του φορτηγου και χρηση ακομη και στις επιθεωρησεις για ακουραστη μεση ????? Υπαρχει λες ενδιαφερον?? η"Τζαπα σκοτωνομαι και χαλαω τα νιατα και την ομορφια μου !!!!!! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Κυρ Ιαν 10, 2010 10:38 pm | |
| Ενας γραναζης ποτε δεν δουλευει ασκοπα, παντα εφευρισκει Δεν πιστευω να σε λενε και Κύρο Αλλα βρε γραναζη , μπες στο αναλογο θεμα και πες μας ποιος εισαι. Τι θα ξερουμε για σενα ? οτι εισαι νεος, ομορφος και γραναζης? Εισαι μελισσοκομος ή απλα φιλος του Μπομπ του μαστορα? | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Δευ Ιαν 11, 2010 10:43 am | |
| Πάνο αν και δεν ξέρω από καροτσάκια, ξέρω ότι δουλεύοντας ένα αυτοσχέδιο εργαλείο βρίσκεις τι του "λείπει" για να γίνει πιο εύχρηστο και αποδοτικό! Έχω πατέρα χρυσοχέρη που όλο και κάτι βελτιώνει στα εργαλεία μας!
Όμορφε Γρανάζι αυτό που λες ακούγετε πολύ καλό! Πολλές πλάτες και πολλές μέσες θα σε ευγνωμονούν! Πες μας δυο λόγια για τον εαυτό σου στο ανάλογο θέμα για να γνωριστούμε! Βλέπεις εδώ μέσα υπάρχει διάθεση για παρεούλα! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Δευ Ιαν 11, 2010 11:42 pm | |
| Να περιμενουμε φωτο ? Θα λυσει πολλα χερια και προβληματα μια τετοια κατασκευη. Ειδικα για οσους εχουν πολλα μελισσακια ........... | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Δευ Ιαν 11, 2010 11:51 pm | |
| Φιλοι μου ευχαριστω για το καλοσωρισμα και το ωραιο σας χιουμορ.Να ξερετε ομως οτι και ο κουασιμοδος αλλη γνωμη ειχε για τον εαυτο του!!! Το εν λογω μηχανιμα ειναι ακομη στο σταδιο της προκατασκευης και διορθωσης μελετης.Επειδη ομως οταν εδειξα στον Κο" ΣΚΑΡΕΑ τη μεταλικη βαση για κυψελες,σε πεντε μερες την εβαλε καποιος στη σελιδα του λεγοντας οτι ειναι δικη του κατασκευη και επειδη οταν εγραψα για τον υδροηλεκτρικο κηροτηκτη που γινετε και θερμοθαλαμος οι "συναδελφοι"που ηλθαν να το δουν ηταν ολοι για λογαριασμο εμπορων,κτλ,κτλ,.Εχω βαρεθει την κοροϊδια.Οταν το τελιωσω και δοκιμαστει θα τα ξαναπουμε μαλον απο κοντα.Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον. | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Τρι Ιαν 12, 2010 12:00 am | |
| Τοτε θα το δουμε οταν το τελειοποιησεις. Ασε που η μεσσηνια ειναι ενα τσιγαρο δρομος , Κανουμε μια μαζωξη προς τα κατω. Σκεφτομαι ( ναι ναι μπορω και το κανω τωρα τελευταια ) και αναρωτιεμαι αν η μεσσηνια ειναι κοντα στον Βολο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MILIBEE στις Τρι Ιαν 12, 2010 12:13 am, 1 φορά | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
| |
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Τρι Ιαν 12, 2010 12:13 am | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εσυ ξερεις πολλα. Για ενα μονο στεναχωριεμαι θα ........................ μας φτασει το τσιπουρο? | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
| |
| |
melinioxori Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 102
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Τρι Ιαν 12, 2010 12:39 am | |
| προβλεπω να μην προλαβαινουμε τις μαζωξεις, δεν το συνεχιζω εδω γιατι βγαινουμε απο το θεμα παλι. | |
|
| |
Κώστας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Δευ Φεβ 01, 2010 7:17 pm | |
| - granazis έγραψε:
- Τι θα απαντουσατε αν καπιος σας ελεγε για ενα καροτσι !! Αυτοκινουμενο,4χ4,με ανυψωση της κυψελης,τουλαχιστον ως το υψος του φορτηγου και χρηση ακομη και στις επιθεωρησεις για ακουραστη μεση ????? Υπαρχει λες ενδιαφερον?? η"Τζαπα σκοτωνομαι και χαλαω τα νιατα και την ομορφια μου !!!!!!
Προσωπικά θα απαντούσα : ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ??? . | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Δευ Φεβ 01, 2010 8:27 pm | |
| Φιλε Κωστα ! Σημερα πηρα στα χερια μου τους πρωτους τιμοκαταλογους απο καποια υλικα που χρειαζομαι, επονται και αλλοι!!!!! Αν κοστολογουσα τωρα θα εβγαινε οπως καταλαβενεις πολλυ ψηλα. Η πρωτη κατασκευη στοιχιζει παντα το δυπλασιο + !!!!!!! Εγω θελω να κατασκευασω κατι που να βοηθα και να ξεκουραζει τους μελισσοκομους και οχι να το παρει ο καθε, κατα τα αλλα συμπαθης, εμπορος για να "κονομισει" αυτος!!!!!!!! Πιστευω οτι θα ειμαι ετοιμος στις πρωτες ανθοφοριες. ΟΙ πρωτες ενδειξεις μου δειχνουν οτι το κοστος του θα ειναι αρκετα προσιτο!!! Η σκεψη μου ειναι να το παρουσιασω δοκιμαζοντας το στα μελισσοκομια σας,οποτε το πολλυ πολλυ να πιουμε τα τσιπουρα μας και να γνωριστουμε απο κοντα........... | |
|
| |
Κώστας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Δευ Φεβ 01, 2010 8:41 pm | |
| - granazis έγραψε:
- Φιλε Κωστα ! Σημερα πηρα στα χερια μου τους πρωτους τιμοκαταλογους απο καποια υλικα που χρειαζομαι, ......
Η σκεψη μου ειναι να το παρουσιασω δοκιμαζοντας το στα μελισσοκομια σας,οποτε το πολλυ πολλυ να πιουμε τα τσιπουρα μας και να γνωριστουμε απο κοντα........... Προφανώς αστειεύτηκα, όπως και στο άλλο ποστ, ελπίζω ότι δεν το παρεξήγησες. Όσα για τα τσίπουρα, χρόνος να υπάρχει και πολύ ευχαρίστως.... | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Δευ Φεβ 01, 2010 8:51 pm | |
| | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Δευ Φεβ 01, 2010 10:36 pm | |
| Χμμμμ. Να δεις που αυτοι οι δυο τα κανονιζουν μονοι τους για να γλυτωσουν το τσιπουρο | |
|
| |
Κώστας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Τρι Φεβ 02, 2010 6:41 pm | |
| - MILIBEE έγραψε:
- Χμμμμ. Να δεις που αυτοι οι δυο τα κανονιζουν μονοι τους
για να γλυτωσουν το τσιπουρο :lol: :lol: :lol: Όχι, παρεξήγησις! Η όμορφη παρέα είναι απαραίτητη για να φχαριστιόμαστε το τσιπουράκι μας! . | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Τρι Φεβ 02, 2010 8:53 pm | |
| Οταν ελθει η ωρα σιγα μην σε ξεχασω MILIBEE!!!!!!!!! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Τρι Φεβ 02, 2010 9:47 pm | |
| Ετσι μπραβο .Τωρα μιλατε σωστα | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Παρ Φεβ 05, 2010 12:48 am | |
| | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Παρ Φεβ 05, 2010 10:15 am | |
| Kωστα, μηπως ενα δραπανακι μπαταριας ρυθμιζομενο, λυσει το προβλημα? Λεω εγω τωρα........... | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
| |
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: μελισσοκομικό καροτσάκι Παρ Φεβ 05, 2010 9:33 pm | |
| - granazis έγραψε:
- Εδω μιλαμε για εργαλειο που θα φορτωνεις 200-300 μελισσια και θα εχεις και ορεξη για τσιπουρα.
Αν και σε ειχα καταλαβει απο την αρχη ,οσο περναει ο καιρος ,σε συμπαθω ολο και περισσοτερο :albino: ( βεβαιωνω πως ο Ορεστη Μακρης δεν ειναι συγγενης μου ) Το αλλο το παιδικο ηταν μεχρι 50 κυψελες, η δικη σου πατεντα θα ειναι κατασκευαστικη επανασταση Αναμενουμε εναγωνιως............... | |
|
| |
| μελισσοκομικό καροτσάκι | |
|