καλησπερα
μπορεις να παρεις ταινιες μετρησης ph απο το φαρμακειο κ να ριχνεις acids στο σιροπι σου οπως χυμο λεμονιου ,vit c, κτλπ μεχρι το ph να φτασει στο 4 περιου η το 3,5 σε αυτο το ph βακτηρια που σκοτωνουν τη μελισσα δυσκολευονται να αναπτυχθουν
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]The results indicated that supplementing the level of vitamin C to spring nutrition (1:1 sugar syrup) to the colonies, increase the brood area, colony population and the workers body weight and protein.
The highest average brood area was in treatment 2 with 2000 mg/L vitamin C (9049 cm2) while the lowest one was in treatment 1 (control) (4848 cm2), respectively (p<0.05).
με αυτα τα δεδομενα ειναι μονοδρομος να κανει καποιος πιο οξυνο το σιροπι,
εχω προσβαση κ σε αλλα επιστημονικα journal μελισσοκομικης επιστημης που λενε σε ερευνες για καλητερη επιβιωση το χειμωνα κατα 33%, καταπολεμιση νοζεμιασης κ μειωση βαρροα 10%
το σκορδο εχει ph 3,3 οποτε πρεπει να το λατρευουν οι μελισσες