| Τα πρωτα μου μελισσακια | |
|
+6Throubee priamos1980 ethnic69 thodoris981 monarchis Mactas 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mactas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 98
| Θέμα: Τα πρωτα μου μελισσακια Τρι Μαρ 10, 2015 11:15 pm | |
| Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως πηρα σημερα τα πρωτα μου μελισσακια. Ήδη εχω παραγγείλει και περιμένω 5 παραφυαδες απο γνωστό βασιλοτροφο του Ηρακλείου, αλλα σημερα πηρα και απο φίλο μελισσοκομο ενα δεκαρακι το οποίο και χώρισα αμέσως. Πηρα βασίλισσα με 4 πλαισια (γόνο μέλια γυρες) σε μια κυψελη και σε μια δεύτερη έβαλα τα υπόλοιπα 6 χωρις βασίλισσα απο την οποία περιμένω να κανει βασιλικα κελιά και να κανω απο εκει 2 ακομα παραφυαδες. Τα πήγα στο μελισσοκομειο μου, τους έβαλα και απο ενα ζυμαρακι και σιροπακι και τα έκλεισα. Έριξα και λιγο σιροπακι στο σκαφακι της ποτιστρας ώστε να βρουν πιο γρήγορα το νερό τους και τώρα περιμένω ... | |
|
| |
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Τρι Μαρ 10, 2015 11:18 pm | |
| Καλορίζικα, καλή αρχή, καλά μέλια. Οι φωτό που είναι ρε φίλε? | |
|
| |
Mactas Μέλος
| |
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Τετ Μαρ 11, 2015 7:31 am | |
| Καλοτάξιδα. Εσεις εκει χωρίζετε ε? Αυτα ειναι. Εδω ο καιρος ειναι λες και παμε για ξεχειμωνιασμα.....(Ηλεία) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Τετ Μαρ 11, 2015 8:40 am | |
| Θοδωρή εγώ ανέβασα ορόφους την προηγούμενη εβδομάδα | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Τετ Μαρ 11, 2015 2:49 pm | |
| Να τα εκατοστησεις φιλε μου !!!! | |
|
| |
priamos1980 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Τετ Μαρ 11, 2015 4:00 pm | |
| να τα εκατοστηεις αν δεν με ξεγελαει η φωτογραφια θες ακομα δυο πλαισια να βαλεις | |
|
| |
Mactas Μέλος
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Τετ Μαρ 11, 2015 5:28 pm | |
| @ thodoris981 ευχαριστώ φιλε μου. Εντάξει κι εδω ο καιρός δεν ειναι και ο καλυτερος για κοψίματα ακομα, αλλα δεν μπορούσα να κρατηθώ. @ ethnic69 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου @ priamos1980 ευχαριστω πολυ. Η φωτο πάρθηκε κατα τη διάρκεια του κοψίματος γι αυτο σου λείπουν καποια πλαισια | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Τετ Μαρ 11, 2015 10:01 pm | |
| | |
|
| |
Mactas Μέλος
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Τετ Μαρ 11, 2015 10:11 pm | |
| - Throubee έγραψε:
- Καλή αρχή φίλε Τάσο!
Να σαι καλα Μιχάλη. Ευχαριστω πολυ | |
|
| |
pierios Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 66
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Τετ Μαρ 11, 2015 10:59 pm | |
| Καλορίζικα φίλε, να ΄ναι γεμάτα υγεία και δυνατά! Εδώ στο βορά αργεί η Άνοιξη να έρθει, οπότε περιμένω με υπομονή και γω για τα δικά μου! | |
|
| |
Mactas Μέλος
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Πεμ Μαρ 12, 2015 8:39 am | |
| - pierios έγραψε:
- Καλορίζικα φίλε, να ΄ναι γεμάτα υγεία και δυνατά! Εδώ στο βορά αργεί η Άνοιξη να έρθει, οπότε περιμένω με υπομονή και γω για τα δικά μου!
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. Με το καλό να τα υποδεχτείς κι εσύ τα δικά σου | |
|
| |
gio Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 105
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Κυρ Μαρ 15, 2015 10:35 pm | |
| Οι κυψελες σου βλεπω οτι ειναι πλαστικες...σωστα? Για πες τις εντυπωσεις σου. | |
|
| |
nikolasfrag Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 26
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Κυρ Μαρ 15, 2015 11:57 pm | |
| Φιλε μακτας καλοριζικα, να ξερεις οτι τα μελισσια ματιαζοντε ευκολα. Κ οταν ανεβαζεις ομορφες φωτο ειναι επιφοβο...Για κρεμασε ενα πολυ μικρο ματακι σε κανενα συνδετηρα..Καλα μελακια να εχεις. | |
|
| |
Mactas Μέλος
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Δευ Μαρ 16, 2015 5:21 pm | |
| - gio έγραψε:
- Οι κυψελες σου βλεπω οτι ειναι πλαστικες...σωστα? Για πες τις εντυπωσεις σου.
Φιλε gio ειμαι νέος στο χώρο, αλλα μεχρι τώρα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος με τις πλαστικές. Δεν θελουν βαψιμο, στοκαρισμα, λινελαιο κτλ. Περνάς τους συνδετηρες και ειναι έτοιμες. Τα πορτακια ειναι άψογα, το ιδιο και τα καπάκια τους. Για τον διάτρητο πάτο δεν το συζητώ , ειναι κορυφαίος. Υ.Γ. Πλαισια φυσικα χρήσιμομοποιω ξύλινα. | |
|
| |
Mactas Μέλος
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Δευ Μαρ 16, 2015 5:23 pm | |
| - nikolasfrag έγραψε:
- Φιλε μακτας καλοριζικα, να ξερεις οτι τα μελισσια ματιαζοντε ευκολα. Κ οταν ανεβαζεις ομορφες φωτο ειναι επιφοβο...Για κρεμασε ενα πολυ μικρο ματακι σε κανενα συνδετηρα..Καλα μελακια να εχεις.
Νικόλα ευχαριστώ πολυ. Δεν ειμαι προληπτικός ούτε πιστεύω στα ματια, οπότε δεν εχω θέμα χαχαχα. Καλα μέλια και σε εσενα. | |
|
| |
Adami Drone Μέλος
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Δευ Μαρ 16, 2015 7:09 pm | |
| φίλε να τα χαίρεσαι.... καλά μελιά!! εύχομαι στην επόμενη φωτογραφία να έχεις γεμίσει με μελισσάκια το μελισσοκομίο σου και πρώτα- πρώτα τα δυο που βγάζεις βασίλισσες μπράβο!! καλή αρχή..... Υ.Γ Μην ξεχάσεις να βάλεις μελισσάκια στο 6αρη είναι τυχερό... | |
|
| |
Mactas Μέλος
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Δευ Μαρ 16, 2015 8:03 pm | |
| - Adami Drone έγραψε:
- φίλε να τα χαίρεσαι.... καλά μελιά!! εύχομαι στην επόμενη φωτογραφία να έχεις γεμίσει με μελισσάκια το μελισσοκομίο σου και πρώτα- πρώτα τα δυο που βγάζεις βασίλισσες μπράβο!! καλή αρχή.....
Υ.Γ Μην ξεχάσεις να βάλεις μελισσάκια στο 6αρη είναι τυχερό... Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Όντως ειναι τυχερό το 6αρακι χα χα. Μηπως να κανονίσουμε να παμε για κανενα κρασακι με Μιχάλη και Γιώργο και να κόψουμε καμία βασιλόπιτα παλι; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Δευ Μαρ 16, 2015 9:11 pm | |
| Είμαι μέσα και για αλλά και για Το ιδανικό θα ήταν και τα δύο μαζί! | |
|
| |
gio Μέλος
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Δευ Μαρ 16, 2015 9:33 pm | |
| Ωραια τελεια. θελω πολυ να δομικασω και εγω με πλαστικες. εχω ακουσει θετικα και αρνητικα (οπως γινεται σε ολα φυσικα). Εχω 10 μελισσακια αγορασμενα φετος και θα παρω δυο πλαστικες για δοκιμη. Ευχαριστω | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Δευ Μαρ 16, 2015 10:08 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα πρωτα μου μελισσακια Δευ Μαρ 16, 2015 10:11 pm | |
| Όμως η παρέα δεν είμαστε μόνο εμείς αλλά και άλλα μέλη του forum που τις προηγούμενες φορές δεν κατάφεραν να έρθουν. Οπότε προβλέπω να μαζευόμαστε πολλοί. | |
|
| |
| Τα πρωτα μου μελισσακια | |
|