| Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. | |
|
+16konan219 sonaht ευγενία κολεγκας ethnic69 psath Ar_lo priobolos Melissologia ntriant mpampis13 Μίμης aetos79 2nios thodoris981 monarchis 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τρι Ιαν 20, 2015 11:35 pm | |
| Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα, Ο συγγραφέας μελισσοκομικών βιβλίων Δημήτρης Καρακούσης διαθέτει προς τα μέλη του Melissologia δυο αντίτυπα από το νέο του βιβλίο με τίτλο "Ο Πέτρος, η Κατερίνα και η Μελισσοπαρέα τους". Πρόκειται για ένα παραμύθι με θεματολογία τη μέλισσα και τα προβλήματα που αυτή βιώνει στο σύγχρονο περιβάλλον. Τα δύο αντίτυπα θα κληρωθούν την 31/01 και ώρα 7.00 απόγευμα μέσω ηλεκτρονικού προγράμματος κλήρωσης. Οι δυο πρώτοι τυχεροί θα παραλάβουν μέσω ταχυδρομείου το βιβλίο τους από τον ίδιο το συγγραφέα. Δικαίωμα έχουν όσοι εγράφησαν στο forum έως καιτην 31/12/2014. Προτείνουμε λοιπόν να σπεύσουν όσοι έχουν μικρά παιδιά και να τους δώσουμε μια μικρή προτεραιότητα εμείς οι υπόλοιποι χωρίς βέβαια να αποκλειστούν τα μέλη που δεν έχουν παιδιά και θα ήθελαν να το δωρίζουν σε κάποιο μικρό λάτρης της μέλισσας. Δεν έχουμε παρα να ευχαριστήσουμε όλοι την κίνηση του συγγραφέα να δωρίσει δυο αντίτυπα στα μέλη του forum. Όσοι ενδιαφέρονται να μπουν στην κλήρωση παρακαλώ να γράψουν στο συγκεκριμένο θέμα πως απλά ενδιαφέρονται να μπουν στην κλήρωση. Καλή επιτυχία σε όλους!!! | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 21, 2015 12:03 am | |
| Ναι συμφωνω απολυτα ας κανουμε χωρο στους γονεις. | |
|
| |
2nios Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 61
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 21, 2015 12:17 am | |
| | |
|
| |
aetos79 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 42
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 21, 2015 10:03 am | |
| συγχαρητηρια στον συγγραφεα....σπανιζουν αυτοι οι ανθρωποι στην σημερινη κοινωνια...ευχαριστουμε πολυ.....εγω ενδιαφερομαι να μπω στην κληρωση..ευχαριστω..
| |
|
| |
Μίμης Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 113
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 21, 2015 12:33 pm | |
| Συγχαρητήρια και από εμένα. θα ήθελα να μπω και εγώ στην κλήρωση για να το διαβάζω στην 4 μηνών βασίλισσα μου. Αλλά και εάν δεν είμαι τυχερός θα ήθελα τον εκδοτικό οίκο ή το βιβλιοπωλείο από το οποίο διατίθεται στην Αθήνα για να της το αγοράσω. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 21, 2015 2:13 pm | |
| Πρώτα από όλα ένα τεραστιο μπράβο για την χειρονομία του συγγραφέα....καλο είναι να αναφέρουμε και κανα δυο αλλά μελισσοκομικά του βιβλία εδω ώστε να τα ξέρουμε. Έπειτα ενδιαφέρομαι και για τον πιτσιρικά διάδοχο μου,8 μηνών, και μελοντικο μελισσοκόμο αλλά και για να ρο διαβάσει ο ανηψιός μου που πάει Δευτέρα δημοτικού. Μπράβο και στην διαχείριση για την σκέψη καο την οργανωση | |
|
| |
ntriant Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 81
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 21, 2015 2:20 pm | |
| ενδιαφερομαι | |
|
| |
Melissologia Διαχείριση
Αριθμός μηνυμάτων : 682
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 21, 2015 2:44 pm | |
| | |
|
| |
priobolos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 121
| Θέμα: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση Τετ Ιαν 21, 2015 6:38 pm | |
| συγχαριτίρια στον κύριο καρακούση για την προσφορά του.θέλω να μπο και εγώ στην κλήρωση. | |
|
| |
Ar_lo Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 78
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 21, 2015 6:53 pm | |
| με ενδιαφέρει και εμένα η κλήρωση και ειδικά την μικρή μου <<μελισσουλα>> . τα συγχαρητήριά μου στον συγγραφέα. | |
|
| |
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 21, 2015 7:57 pm | |
| Ευχαριστούμε το συγγραφέα και θέλουμε να συμμετέχουμε στην κλήρωση! Γονιός δεν είμαι αλλά έχω παιδιά. | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 21, 2015 9:52 pm | |
| Συγχαρητηρια στον συγγραφεα ενδιαφερομαι και γω για το | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 21, 2015 10:27 pm | |
| ο Δημητρης Καρακουσης ειναι καταπληκτικος ανθρωπος και πολυ πολυ απλος...τον γνωρισα απο κοντα στην εκθεση. | |
|
| |
κολεγκας Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 246
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Πεμ Ιαν 22, 2015 8:36 am | |
| Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να επιβραβεύονται!Ευχαριστουμε πολύ τον κυριο Καρακουση. | |
|
| |
ευγενία Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Πεμ Ιαν 22, 2015 9:37 am | |
| ευχαριστούμε πολύ ο συγγραφέα !!!!!! θέλω κι εγώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό!!!! | |
|
| |
sonaht Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 62
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Παρ Ιαν 23, 2015 2:43 pm | |
| Συγχαρητηρια λοιπόν στον συγγραφεα, ενδιαφέρομαι και εγω για το βιβλίο.!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Παρ Ιαν 23, 2015 4:38 pm | |
| - Μίμης έγραψε:
- Συγχαρητήρια και από εμένα. θα ήθελα να μπω και εγώ στην κλήρωση για να το διαβάζω στην 4 μηνών βασίλισσα μου. Αλλά και εάν δεν είμαι τυχερός θα ήθελα τον εκδοτικό οίκο ή το βιβλιοπωλείο από το οποίο διατίθεται στην Αθήνα για να της το αγοράσω.
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. https://siderisbooks.gr/product/melissoparea/ | |
|
| |
konan219 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: kλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Δευ Ιαν 26, 2015 9:47 pm | |
| Ενδιαφερομαι για το βιβλιο.Ευχαριστουμε πολυ | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Δευ Ιαν 26, 2015 10:53 pm | |
| Ευχαριστούμε τον συγγραφέα του βιβλίου Καρακούση Δημήτρη για την προσφορά του. Θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ στην κλήρωση.
| |
|
| |
Milve Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 116
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τρι Ιαν 27, 2015 8:48 am | |
| Μπράβο στον κ. Καρακούση. Είναι πολύ όμορφο να ακούς στις μέρες μας τέτοιες κινήσεις. Ελπίζω ο νικητής και κυρίως το παιδάκι του, να το χιλιοχαρεί. Αφήνω προτεραιότητα στους γονείς! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 28, 2015 2:58 pm | |
| Λίγες μέρες μέχρι την κλήρωση φίλοι μου, δηλώσατε συμμετοχή! | |
|
| |
ισαακ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Τετ Ιαν 28, 2015 6:32 pm | |
| Καλησπερα! ενδιαφερομαι για την κληρωση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Παρ Ιαν 30, 2015 4:43 pm | |
| Αύριο είναι η μεγάλη κλήρωση. Δηλώςτε συμμετοχή έως και τις 6.00 αύριο το απόγευμα. | |
|
| |
koske BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 308
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Παρ Ιαν 30, 2015 6:32 pm | |
| Μπραβο στον κυριο Καρακουση!Και ως πατερας λεω να παρω μερος στην κληρωση και εγω ευχαριστω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. Σαβ Ιαν 31, 2015 7:06 pm | |
| Αγαπητοί μόλις έκανα την κλήρωση μέσω του συστήματος RANDOM.ORG τα αποτελέσματα της κλήρωσης είναι τα παρακάτω: Τα δύο πρώτα μέλη του Forum ( Throubee και psath) είναι οι νικητές με τους οποίους θα μιλήσω μέσω π.μ. σε λίγες ώρες μαζί τους για το πως θα παραλάβουν τα βιβλία τους. Θα δείτε πως υπάρχει μια διαφορά ώρας. Αυτό συμβαίνει γιατί το σύστημα λαμβάνει την τοπική ώρα του κατασκευαστή του προγράμματος και όχι την τοπική δική μας. Συγχαρητήρια στους δύο νικητές! Σας ευχαριστώ όλους που λάβατε μέρος στη διαδικασία, ευχαριστώ επίσης και τα μέλη που παραχώρησαν τη θέση τους στους γονείς καθώς επίσης και τον κύριο Καρακούση Δημήτρη για τα βιβλία. Ελπίζω στο μέλλον και θα είναι επιδίωξη μας να έχουμε παρόμοιες κληρώσεις. | |
|
| |
| Κλήρωση βιβλίων Δημήτρη Καρακούση. | |
|