| Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας | |
|
+20av kaz gio Ar_lo vasilis74 wasp13 pas-kala Milve priamos1980 Mactas Adami Drone mikesideris dammel63 ΜπαμπηςΚαστορια sonaht Throubee mpampis13 psath vassilis monarchis 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
monarchis Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1942
| Θέμα: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Παρ Μαρ 06, 2015 10:13 pm | |
| Συνεχίζουμε την κλήρωση των βιβλίων προς τα μέλη του forum, δεν σας ξεχνάμε! Κρατάμε τις υποσχέσεις μας. Κληρώσουμε σε δύο τυχερούς το βιβλίο ʽʽΜελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώριναςʽʽ του γεωπόνου, Ιωάννη Θεμ. Αναγνωστόπουλου. Το βιβλίο είναι συλλεκτικό μιας και τυπώθηκε σε 500 μόνο αντίτυπα το 1996 και όπως καταλαβαίνετε δεν θα το βρείτε να κυκλοφορεί σε βιβλιοπωλεία κλπ. Θα αποσταλούν 2 αντίτυπα σε 2 τυχερούς (ένα βιβλίο στον καθένα) με την υπογραφή του συγγραφέα. Τα αντίτυπα θα αποσταλούν απευθείας από το συγγραφέα. Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση: 1) Τα μέλη θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένα έως και την 1η Μαρτίου 2015 και με πάνω από 25 αναρτήσεις την ημέρα της κλήρωσης έως και τις 18.00. 2) Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου 2015 (Κυριακή των Βαϊων) και ώρα 19.00. 3) Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως και τις 18.00 της 5ης Απριλίου 2015. 4) Δηλώστε συμμετοχή μονάχα γράφοντας πως επιθυμήτε να λάβετε μέρος. Λίγα λόγια για το βιβλίο:Το βιβλίο ʽʽΜελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώριναςʽʽ είναι ένα μικρό εγχειρίδιο που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς έτσι ώστε να προετοιμαστούν και να προετοιμάσουν τους μαθητές τους για την επίσκεψή τους στο Λαογραφικό Μουσείο της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Όμως δεν απευθύνεται μόνο σε αυτούς. Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την μέλισσα δηλαδή σε όλους μας. Το βιβλίο τυπώθηκε μέσω του προγράμματος Μελίνα εκπαιδευτικό υλικό ΥΠ.Ε.Π.Θ-ΥΠ.ΠΟ.. Μουσείο Μπενάκη. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες
Από το Συντονιστικό ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Η βιβλιογραφική αναφορά στο βιβλίο: Αναγνωστόπουλος, Ι.Θ. 1996. Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας. Πρόγραμμα Μελίνα, εκπαιδευτικό υλικό ΥΠ.Ε.Π.Θ-ΥΠ.ΠΟ.. Μουσείο Μπενάκη, Αθήνα. ISBN:960-8452-27-9. 13 σελίδες. (Apicultural Abstracts 886/97). | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Παρ Μαρ 06, 2015 10:41 pm | |
| Επιθυμώ να λάβω μέρος Βασίλης | |
|
| |
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Παρ Μαρ 06, 2015 10:50 pm | |
| Κι εγώ επιθυμώ να πάρω μέρος. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Παρ Μαρ 06, 2015 11:27 pm | |
| και θα ηθελα να παρω μερος και παλι ενα τεραστιο μπραβο | |
|
| |
Throubee Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 808
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Σαβ Μαρ 07, 2015 3:16 pm | |
| Επιθυμώ να λάβω μέρος στην κλήρωση του βιβλίου "Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας" του Ιωάννη Θ. Αναγνωστόπουλου.
θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Αναγνωστόπουλο για την προσφορά του στο φόρουμ αλλά και την Μελισσοκομία γενικότερα. Θα ήταν ευχής έργον να ακολουθούσαν το παράδειγμα και άλλοι, και δε μιλάω μόνο για την δωρεά του βιβλίου στο φόρουμ αλλά και την επιθυμία να "ανεβάσει" τον πήχη λίγο παραπάνω, μοιράζοντας την γνώση και τις εμπειρία του, γράφοντας αυτό το βιβλίο. Κατά την γνώμη μου το βιβλίο είναι ένα ισχυρό μέσο διάδοσης γνώσης , όπως είναι και το φόρουμ αυτό, το σημαντικότερο όμως είναι πρώτα να υπάρχει η διάθεση της μετάδοσης γνώσης και πληροφορίας, στην παρέα, την γειτονιά , το χωριό, στα νέα παιδιά. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μελισσοκόμοι οφείλουμε να μοιραζόμαστε αυτή τη γνώση για ένα καλύτερο αύριο της Μελισσοκομίας και της Μέλισσας.
-και αν πράγματι η επαφή με την κοινωνία των Μελισσών μας κάνει καλύτερους ανθρώπους τότε μπορούμε να ελπίζουμε και σε μια καλύτερη κοινωνία.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! | |
|
| |
sonaht Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 62
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Σαβ Μαρ 07, 2015 4:06 pm | |
| καλησπέρα σας
Θα ήθελα και εγώ να πάρω μέρος στην κλήρωση αυτή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. | |
|
| |
ΜπαμπηςΚαστορια Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 119
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Σαβ Μαρ 07, 2015 6:50 pm | |
| Θα ηθελα να συμμετεχω και εγω. Ευχαριστω | |
|
| |
dammel63 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 13
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Σαβ Μαρ 07, 2015 6:56 pm | |
| Και εγω θα ηθελα πολυ αυτο το Βιβλιο του Παλιου Καλου Μελισσοκομου, του Εξαιρετου Επιστημονα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ και ΔΑΣΚΑΛΟΥ. | |
|
| |
mikesideris Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Σαβ Μαρ 07, 2015 7:20 pm | |
| Θα ήθελα και εγώ να λάβω μέρος, Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την κίνηση σας. | |
|
| |
Adami Drone Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 105
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Σαβ Μαρ 07, 2015 8:54 pm | |
| Είναι μια πολύ ωραία κίνηση! Το βιβλίο είναι γνώση, παρέα, φίλος! Θα συμμετέχω και εγώ για τον εμπλουτισμό της συλλογής των βιβλίων μου... | |
|
| |
Mactas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 98
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Κυρ Μαρ 08, 2015 9:36 pm | |
| Θελω κι εγω να συμμετέχω στην κληρωση. Συγχαρητήρια στον συγγραφέα για την προσφορά του. | |
|
| |
priamos1980 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 204
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Δευ Μαρ 09, 2015 12:32 am | |
| Θελω κι εγω να συμμετέχω στην κληρωση. Συγχαρητήρια στον συγγραφέα για την προσφορά του. Ειναι μεγαλος δασκαλος | |
|
| |
Milve Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 116
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Δευ Μαρ 09, 2015 12:27 pm | |
| Θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω στην κλήρωση. | |
|
| |
pas-kala Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 35
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Δευ Μαρ 09, 2015 6:28 pm | |
| Θελω κι εγω να συμμετέχω στην κληρωση | |
|
| |
wasp13 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 28
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Δευ Μαρ 09, 2015 9:30 pm | |
| Επιθυμώ να λάβω μέρος. Ευχαριστώ. | |
|
| |
vasilis74 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 60
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Σαβ Μαρ 14, 2015 10:12 pm | |
| Καλησπέρα, θα ήθελα να λάβω και εγώ μέρος στην κλήρωση. Ευχαριστώ, καλή συνέχεια! | |
|
| |
Ar_lo Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 78
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Κυρ Μαρ 15, 2015 8:05 am | |
| καλημέρα, θα ήθελα και εγώ να λάβω μέρος στην κλήρωση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Δευ Μαρ 16, 2015 10:33 pm | |
| Είμαστε σχεδόν στα μισά της κλήρωσης. Δηλώςτε συμμετοχή όσοι μέχρι τώρα δεν έχετε δηλώσει! Η τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει | |
|
| |
gio Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 105
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Πεμ Μαρ 19, 2015 4:40 pm | |
| Δηλωνω και εγω συμμετοχη και ...τα μελισσακια μου!!! | |
|
| |
kaz Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 149
| Θέμα: Δήλωση συμμετοχής Πεμ Μαρ 19, 2015 5:29 pm | |
| Παράλληλα με την δήλωση συμμετοχής μου θα κάνω και μια πρόταση για τον νικητή τις κλήρωσης. Εάν μπορεί και θέλει ας το μετατρέψει αυτό το βιβλίο σε ένα αρχείο PDF να το μοιράσει και στους υπολοίπους. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Πεμ Μαρ 19, 2015 5:45 pm | |
| - kaz έγραψε:
- Παράλληλα με την δήλωση συμμετοχής μου
θα κάνω και μια πρόταση για τον νικητή τις κλήρωσης. Εάν μπορεί και θέλει ας το μετατρέψει αυτό το βιβλίο σε ένα αρχείο PDF να το μοιράσει και στους υπολοίπους. Το βιβλίο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και μια τέτοια κίνηση καταπατά την πνευματική ιδιοκτησία. Οι νικητές αλλά και τα μέλη του forum απαγορεύεται να διακινήσουν υλικό το οποίο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διακινηθεί το παρόν υλικό αλλά και οποιοδήποτε υλικό είναι υπό την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων. Οποιαδήποτε διακίνηση υπό το καθεστώς των πνευματικών δικαιωμάτων θεωρείται κακόβουλη πράξη και εναντιώνεται με τους βασικούς κανόνες τους forum. Παρακαλώ πολύ να μην διακινηθεί.Σας ευχαριστώ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την monarchis στις Πεμ Μαρ 19, 2015 5:49 pm, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Πεμ Μαρ 19, 2015 5:47 pm | |
| Συμμετοχές:
vassilis psath mpampis13 Throubee sonaht ΜπαμπηςΚαστορια dammel63 mikesideris Adami Drone Mactas priamos1980 Milve giota pas-kala wasp13 vasilis74 Ar_lo gio kaz Στέλιος1
Έχει επεξεργασθεί από τον/την monarchis στις Κυρ Μαρ 29, 2015 3:12 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
av Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 68
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Πεμ Μαρ 19, 2015 9:52 pm | |
| μπραβο ΚΑΙ για αυτην την κίνηση. καλη επιτυχια σε ολους (εμενα μην με υπολογιζεις στην κληρωση) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Πεμ Μαρ 26, 2015 11:54 pm | |
| Σχεδόν 10 μέρες μας χωρίσουν από την κλήρωση. Δηλώστε συμμετοχή! | |
|
| |
Στέλιος1 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 282
| Θέμα: Απ: Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας Σαβ Μαρ 28, 2015 3:31 pm | |
| συγχαρητήρια για την κίνηση επιθυμώ και εγώ να λάβω μέρος | |
|
| |
| Κλήρωση βιβλίου Μελισσοκομία και μελισσοκομική παράδοση στην περιοχή της Φλώρινας | |
|