ΧΡΗΣΤΟΣ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 25
| Θέμα: Τροφοδοσία γύρης Δευ Σεπ 22, 2014 7:46 pm | |
| Κύριοι (ες) θα ήθελα να μάθω αν μπορούμε να βάλουμε σκέτη γύρη στο μελίσσι (πουδρα εμπορίου ) θα εχει αποτέλεσμα η θα διμιουργησει πρόβλημα ; Ευχαρηστω εκ των προτέρων | |
|
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Τροφοδοσία γύρης Δευ Σεπ 22, 2014 8:16 pm | |
| πρεπει να ειναι ενας απο τους τροπους να προμηθευσεις γυρη τα μελισσια , αλλα δεν ειμαι και σιγουρος , να μην σε παρω στον λαιμο μου..... | |
|
pointerst Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 692
| Θέμα: Απ: Τροφοδοσία γύρης Δευ Σεπ 22, 2014 8:29 pm | |
| έτσι όπως είναι σε πιατάκι.Αλλιώς ρίξε σε σιρόπι. | |
|
ΧΡΗΣΤΟΣ Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 25
| Θέμα: Απ: Τροφοδοσία γύρης Δευ Σεπ 22, 2014 8:55 pm | |
| Ευχάριστο κύριοι . Για να εχω καλητερα αποτελέσματα να το συνδιασω με κάτι άλλο ; | |
|
pointerst Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 692
| Θέμα: Απ: Τροφοδοσία γύρης Δευ Σεπ 22, 2014 10:39 pm | |
| καλύτερο αποτέλεσμα από το να δώσεις κανονική γύρη(όχι αντικαταστατα κτλ) δεν υπάρχει.Απο εκεί και πέρα εσύ θα κρίνεις αν θα χρειαστεί λίγο τροφοδότηση σιρόπι κτλ. | |
|
vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673
| Θέμα: Απ: Τροφοδοσία γύρης Τρι Σεπ 23, 2014 6:38 pm | |
| Η γύρη του εμπορίου όπως και το μέλι, είναι ο υπ' αριθμ. 1 κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών. Αν δεν γνωρίζεις ποιός και από που σου δίνει τη γύρη, τότε καλλίτερα να πας σε αντικατάστατο ή υποκατάστατο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vassilis στις Τρι Σεπ 23, 2014 6:53 pm, 1 φορά | |
|
vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673
| Θέμα: Απ: Τροφοδοσία γύρης Τρι Σεπ 23, 2014 6:50 pm | |
| Εξ' άλλου η γύρη αν δε γνωρίζεις πόσο καιρό είναι μαζεμένη και κατεψυγμένη, μπορεί να είναι άχρηστη σαν πρωτεϊνούχα τροφή για τα κορίτσια (Χαριζάνης, Θρασυβούλου). | |
|