Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες
 
ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

 

  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΥΡΗΣ...

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
dimisik
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος



Αριθμός μηνυμάτων : 6

 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΥΡΗΣ... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΥΡΗΣ...    ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΥΡΗΣ... Icon_minitimeΠεμ Απρ 18, 2013 12:23 am

Καλημερα σε ολους...διαβασα τα αρθρα σχετικα με την γυρη και την επεξεργασια της μετα το μαζεμα,αλλα δεν καταλαβα..τελικα την αφηνουμε σ ενα δωματιο να στεγνωσει λιγο ή την βαζουμε απευθειας στην καταψυξη;;;αν την βαλουμε στην καταψυξη,μετα που θα μπει στο βαζακι για τον φιλο μας ή τον πελατης μας,δεν θα μουχλιασει αφου θα εχει υγρασια;;τι ειναι τελικα καλυτερο;;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Maikpigasos
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
Maikpigasos


Αριθμός μηνυμάτων : 773

 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΥΡΗΣ... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΥΡΗΣ...    ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΥΡΗΣ... Icon_minitimeΠαρ Απρ 19, 2013 12:04 am

Την διατηρώ καταψύκτη.. συνέχεια..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΥΡΗΣ...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
» τιμες γυρης
» Χωρος για επεξεργασια των πλαισιων και του μελιου.
» Προβλημα με την παρασκευή βανίλιας
» Υποκατάστατο γύρης.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Μελισσοκομική τεχνική :: Μελισσοκομικά προϊόντα-
Μετάβαση σε: