kalispera kyries kai kyrioi.skeftomai na ginw kai egw enas apo esas
.tha sas fanei parakseno alla agapw tis melisses kai genika tin koinwnia tous apo mikro paidi.epireasmenos kai apo ena filo ,erasitexnh melissokomo,apofasisa na arxisw kai egw me skopo afou apokthsw thn analogi peira na asxolithw epaggelmatika.etsi kai arxisa na diavazw vivlia kai na apoktw thewritikes gnwseis sto antikeimeno.skeftomai na exw ta melissia mou stathera stin perioxi tou olimpou kai sigekrimena sto litohoro mias kai i xlwrida einai katallili symfwna me osa exw diavasei(yparxei elato rigani thimari kai ryki).tin alli vdomada tha topothetisw tis kipseles sto meros mou kai elpizw na aporofw gnwseis apo tis syzhthseis sas.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Από εδώ έχουμε...καλησπέρα κυριες και κύριοι.σκέφτομαι να γίνω και εγώ ένας από εσάς
.θα σας φανεί παράξενο αλλα αγαπώ τις μέλισσες και γενικά την κοινωνία τους από μικρό παιδί.επηρεασμένος και από ένα φίλο ,ερασιτέχνη μελισσοκόμο,αποφάσισα να αρχίσω και εγώ με σκοπό αφού αποκτήσω την ανάλογη πείρα να ασχοληθώ επαγγελματικά.έτσι και άρχισα να διαβάζω βιβλία και να αποκτώ θεωρητικές γνώσεις στο αντικείμενο.σκέφτομαι να έχω τα "μελισσια" μου σταθερά στην περιοχή του ολύμπου και συγκεκριμένα στο λιτόχωρο μιας και η χλωρήδα είναι κατάλληλη σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει(υπάρχει έλατο ρίγανη θυμάρι και ρείκι).την άλλη βδομάδα θα τοποθετήσω τις κυψέλες στο μέρος μου και ελπίζω να απορροφώ γνώσεις από τις συζητήσεις σας.
Παρακαλώ όλους να γράφουν στα ελληνικά... τα Greeklish δυσκολεύουν πολύ και είναι κουραστικά.