καλησπερα κατ αρχας... το θεμα εχει ως εξης...
πατατα καπως χοντρη νουμερο 1...
χθες εγραψα εδω πως καποια μελισσια μου ειναι φουλ στο κηφηνοκελι... ε ηταν φουλ κ στο β/κ... πηρα τηλ ενα θειο μου κ μου ειπε πως ο φιλος (που τυχαινει να ειναι εκτος απο συναδελφοι κ φιλοι) μας αυτος οταν εκοψε τις παραφυαδες ειτε αντι να προσθεσει βασιλισσα αφησε τις παραφυαδες να τις φτιαξουν ειτε προσθεσε εκεινος τα τελαρα με τα β/κ... εμενα ομως δε μου ειπε κανενας τπτ κ απο ενδιαφερον κ μονο τις ανοιξα κ τις κοιταξα... αποτελεσμα?? να ξεσηκωθει ολο το μελισσοκομειο μου κ να φαω 1 κεντρι που δεν καταφερα να το αφαιρεσω επιτοπου με αποτελεσμα να παει ολο το δηλητηριο στο σημειο που με βρηκε... πρηστηκε καπως κ οσο περναει η ωρα ποναει περισσοτερο εν τω μεταξυ... ειναι ενδειξη αλλεργιας αυτο η ειναι νορμαλ?? οσο για τα μελισσια ησυχασαν μετα απο λιγη ωρα...
πατατα χοοοντρη νουμερο 2...
σημερα σε ενα μελισσι που ειχε δυναμωσει κ ειχε ξεκινησει να ψαχνει χωρο να χτισει σηκωσα οροφο... αυτο το μελισσακι μαλλον ορφανο θα ηταν γτ την κυρια δεν την ειχα δει εως προτινος καθολου... κ τι ειδα?? 2 βασιλισσες να γεννανε η μια απεναντι απ την αλλη κ το μελισσι ησυχο εως εκει που δεν παει... ουτε μια κινηση επιθετικη η μια στην αλλη... πως γινεται αυτο??? 2 βασιλισσες να "κυβερνανε" 1 μελισσι μονιασμενες?? το αφησα να κανει εκεινο οτι πρεπει κ να μην το ενοχλησω... ελα ομως που στο σηκωμα του οροφου μου πεφτουν λογω βαρους (μ επιασε λουμπαγκο ετσι οπως καθομουν κ τα εφτιαχνα) 2 τελαρα με μελι κ γονο επανω με αποτελεσμα να τις φρικαρω... τις κυριες δεν τις βρηκα πουθενα κατω κ καταχλωμιασα... πιθανον να ηταν στα κατω πλαισια... τις φρικαρα... ολες μαζευτηκαν σ ενα σημειο κατω κ καθομουν κ τις εψαχνα μην ηταν καμια μανα εκει σακατεμενη... μετα απο λιγη ωρα αυτες που δεν πετουσαν ανεβαιναν προς την εισοδο κ εκεινες που μπορουσαν μπηκαν αφου πρωτα προσανατολισαν τις μικρουλες...
συνολο 2 χοντροπατατες μεσα σε μια μερα... δε μου χει ξανατυχει εως τωρα κατι τοσο χοντρο κ νιωθω απιστευτες ενοχες...
κ μια φωτο με τα κοριτσακια μου (αυτο το ασημι κατω αριστερα ειναι το καπνιστηρι που συνεχως μου σπαει τα νευρα για να παρει μπρος...)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]την επομενη φορα που θα παω ελπιζω να μην ειναι ακομα φρικαρισμενα γτ εχω ακουσει πως αν φρικαρουν παρα πολυ ενδεχεται να φυγουν... η θα το χουν ξεχασει??