| Πως το κάνετε ρε παιδιά; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
olomelia BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 544
| Θέμα: Πως το κάνετε ρε παιδιά; Τρι Μάης 10, 2016 9:59 pm | |
| Από την πρώτη στιγμή που άρχισα ν'ασχολούμαι, με ενοχλούσε πολύ εκείνο το κρρριτς που αφαιρούσε μια-δυό-τρεις ζωές...
Σας απασχολεί κι εσάς;
Έχετε βρει κάποιο τρόπο να κλείνετε καπάκια, να βάζετε ορόφους, κτλ. που να ελαχιστοποιεί το θανατικό; | |
|
| |
nikos37 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Πως το κάνετε ρε παιδιά; Τρι Μάης 10, 2016 10:49 pm | |
| Εγώ τις καπνιζω λίγο και κατεβαίνουν και βάζω τον όροφο πλαγιοσυρταρωτα. Και πάλι όμως υπάρχουν απώλειες. Στα καπάκια δεν έχω θέμα γιατί χρησιμοποιώ κόντρα πλακέ για μεσοκαπακο που μπαίνει εύκολα χωρίς φονικά. Εκεί που έχω θέμα είναι στα πλαίσια. Όταν τα ενώνω δεν φαίνονται οι μέλισσες που είναι λίγο πιο χαμηλά και τις ζουλαω. | |
|
| |
BASILISP Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 407
| Θέμα: Απ: Πως το κάνετε ρε παιδιά; Τρι Μάης 10, 2016 10:52 pm | |
| Ακριβως οπως ο φιλος νικος. Πλαγιοσυρταρωτα και πολυ τυχη ... Με καπακια αυστραλιας. Ασχημος ηχος,το κριτςςςς... | |
|
| |
NikTheGreek Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 336
| Θέμα: Απ: Πως το κάνετε ρε παιδιά; Τρι Μάης 10, 2016 11:59 pm | |
| τωρα αμα σου πω οτι σημερα ειχα ακριβως την ιδια ερωτηση να κανω..αλλα με προλαβες , θα με πιστεψεις Αντε στο καπακι βαζεις το κηροπανο πρωτα και μετα καπνιζει λιγακι και γλυτωνεις καμποσες . Αντε και στα πλαισια , κλεινεις σιγα σιγα και γλιτωνεις αλλες τόσες .. Οταν ομως βαζεις τον επανω οροφο στην θεση του σε διοροφο μελισσι τι κανεις ? που ειναι και βαρυς ο "ατιμος" ..... εκει λυπαμαι αλλα δεν μιλαμε για ... κριτςςςς .... ειναι περισσοτερο "γενοκτονία " .... | |
|
| |
psath BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1223
| Θέμα: Απ: Πως το κάνετε ρε παιδιά; Τετ Μάης 11, 2016 12:31 am | |
| Όροφο και καπάκι τα βάζω συρταρωτά καπνίζοντας ελαφρά. Στο ένα χέρι το καπάκι στο άλλο το καπνιστήρι. Τον όροφο συχνά τον ακουμπάω στη μία πλευρά και μετά τον αφήνω σιγά σιγά καπνίζοντας συγχρόνως. | |
|
| |
matteus Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 831
| Θέμα: Απ: Πως το κάνετε ρε παιδιά; Τετ Μάης 11, 2016 12:39 am | |
| Αυτο το ζητημα με ενοχλουσε αρκετα παλιοτερα και τωρα σε μικροτερο βαθμο γιατι το πηρα αποφαση. Οσο καλα και να προσεξω παντα υπαρχουν απωλειες. Εαν επιθεωρω πολυ προσεκτικα αργω και χανεται πολυτιμος χρονος. Πιο πολυ με πειραζει οταν παω να τα ταισω και συμβαινει αυτο παρα στην κανονικη επιθεωριση. Γιατι λεω απο μεσα μου αντε στην επιθεωρηση θυσιαζονται μερικες για το καλο της κοινωνιας. Το να πηγαινεις να τις ταισεις ομως και να πεθαινουν παει πολυ χαχα. Βεβαια μιλαμε το πολυ για 2-3 μελισσες κολλημενες στο καπακι και αλλες 2-3 μελισσες οι οποιες θανατώνονται στα πλαισια. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Πως το κάνετε ρε παιδιά; Τετ Μάης 11, 2016 2:56 am | |
| Πλέον οχι. Ειναι κατι το φυσιολογικό και το αναπόφευκτο. Ειδικά αν με έχουν κατασπαράξει πριν......... | |
|
| |
olomelia BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 544
| Θέμα: Απ: Πως το κάνετε ρε παιδιά; Τετ Μάης 11, 2016 4:20 pm | |
| Νικ, διαβάζω τις σκέψεις σου - matteus έγραψε:
- Αυτο το ζητημα με ενοχλουσε αρκετα παλιοτερα και τωρα σε μικροτερο βαθμο γιατι το πηρα αποφαση. Οσο καλα και να προσεξω παντα υπαρχουν απωλειες.
Λοιπόν Ματέο κ Μπάμπη, σ'εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Με τα χρόνια, μ'ενοχλεί όλο κ περισσότερο να βλέπω μελισσάκια "χαλκομανία"... ειδικά γιατί τώρα ξέρω ότι δεν είναι απολύτως αναπόφευκτο. μάλλον ψύχωση θα είναι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την olomelia στις Τετ Μάης 11, 2016 9:07 pm, 1 φορά | |
|
| |
matteus Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 831
| Θέμα: Απ: Πως το κάνετε ρε παιδιά; Τετ Μάης 11, 2016 9:06 pm | |
| - olomelia έγραψε:
- μάλλον ψύχωση θα είναι...
Εγω εχω ψυχωση με τις μεταφορες οτι χανω πληθυσμους και τετοια χαχα | |
|
| |
| Πως το κάνετε ρε παιδιά; | |
|