| Γεια σας παιδια... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Kostasex Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 9
| Θέμα: Γεια σας παιδια... Παρ Απρ 22, 2011 2:41 pm | |
| gia se olous eimai kainourios sto forum kai stin texni tis melisokomias... leimai 15 xronon kai molis ksekinisa..... 8elw na mou dwsete simboules giati den exw idea apo ta melissia... | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια... Παρ Απρ 22, 2011 3:53 pm | |
| κωστα γεια σου. 15 εισαι? ρε φιλαρακι οι δικοι σου το ξερουνε? απο συμβουλες αλλο τιποτα,αλλα θα χρειαστεις και χαρτζιλικι για τα μελισσια υγ. 1)δεν γραφουμε ισπανιολικα 2)το avatar σου παιζει να χρησιμοποιειτε ειδη | |
|
| |
Kostasex Νέο Μέλος
| Θέμα: .. Σαβ Απρ 23, 2011 1:30 am | |
| ναι ρε το ξερουν και ο πατερας μου θα με βοηθησει κιολας, μού εχει αγορασει ηδη τον εξοπλισμο και 6 πατώματα και με βοήθησε να τα βαψω και να τα φτιαξω..... Λοιπον όπως σας ειπα δεν ξερω την δουλεια αλλα ενας θειος μου βρήκε κυψελες διώροφες με μελισσες ολα κανονικά 100 ευρώ... εχει 15 αυτος ο φιλος του που τις πουλαει και ο πατερας μου ειπε να δωσουμε 1500 για να τις αγοράσουμε....
Και εγω σας ρωτώ δεν ειναι πολλα 15 μελλισσια +1 που εχω και +4 ακομα που θα μου κοψουν κατι φιλοι του πατερα μου?? εδω καλα καλα δεν ξερω την δουλεια θα τα βγαλω περα?? αλλα σκεφτομαι και οτι με τα 15 αυτα μελισσια αυτο το καλοκαίρι λογικα θα δώσουν μελι και θα βγαλω περισσοτερα λεφτα απο αυτα που θα τα αγορασω....
Να το παρω το ρίσκο??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την captain στις Σαβ Απρ 23, 2011 4:52 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : spelling) | |
|
| |
Kostasex Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια... Σαβ Απρ 23, 2011 1:31 am | |
| - Kostasex έγραψε:
- ναι ρε το ξερουν και ο πατερας μου θα με βοηθησει κιολας, μοθ εχει αγορασει ηδη τον εξοπλισμο και 6 πατοματα και με βοηθισε να τα βαψω και να τα φτιαξω.....
Λιπον ωπος σας ειπα δεν ξερς τιν δουλεια αλλα εινας θειοσ μου μου βρικε κυψελες δυοροφες με μελλισες ολα κανωνικα 100 ευρο... εχει 15 αφτος ο φιλος του που τις πουλαει και ο πατερας μου μου ειπαι να δωσουμε 1500 για να τισ αγωρασουμε....
Και εγω σας ρωτο δεν ειναι πολλα 15 μελλισσια +1 που εχω και +4 ακομα που θα μου κοψουν κατι φιλοι τοθ πατερα μου?? εδω καλα καλα δεν ξερω τιν δουλεια θα τα βγαλω περα?? αλλα σκεφτομαι και οτι με τα 15 αφτα μελλισσια αφτο το καλοκερι λογικα θα δοσουν μελλι και θα βγαλω περισσοτερα λεφτα απο αφτα που θα τα αγορασω....
Να το παρω το ρισκω?? συγνωμη παιδια με τα γραμματα δεν τα παω καλα και θα εχω πολλα και γελία ορθογραφικα λαθη | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια... Σαβ Απρ 23, 2011 4:46 am | |
| για ορθογραφια δες εδωκατι απο αυτα σιγουρα θα σου κανει για το ερωτημα σου .... για αρχη ειναι πολλα.εκτος και υπαρχει καποιος με πειρα κοντα σου. | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια... Σαβ Απρ 23, 2011 12:33 pm | |
| Καλώς ήρθες στην παρέα μας νεαρέ!!! Πολύ χαρούμενο κι ελπιδοφόρο μήνυμα μας στέλνεις που τόσο μικρός και θέλεις να ασχοληθείς με την φύση! Σου εύχομαι από καρδιάς και από ψυχής καλή επιτυχία σε όλα σου τα σχέδια!!!!!!!!!!! Για τα ορθογραφικά λάθη μην σκας. Δεν μας ενοχλούν αλλά αν θέλεις χρησιμοποίησε το λεξικό που έδειξε ο captain μας, θα ωφεληθείς εσύ! | |
|
| |
Kostasex Νέο Μέλος
| Θέμα: ... Σαβ Απρ 23, 2011 5:36 pm | |
| ευχαριστω.....
βασικα τα μελισσια μονο τάισμα θελουν??? και μετα η πολύ δουλεια ειναι το καλοκαιρι? | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια... Σαβ Απρ 23, 2011 9:36 pm | |
| Καλως ορισες στην παρεα. Επιτελους εδω μεσα .............καποιος στην ηλικια μου να μπορω να συνεννοηθω. Καλη αρχη . Αν θες συμβουλη μην ξεκινας με πολλα μελισσια. Και αν θες και μια ποιο σημαντικη ακομη ,που δεν αφορα τα μελισσια, μην παραμελησεις- παρατησεις το σχολειο. | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια... Κυρ Απρ 24, 2011 12:10 pm | |
| Καλώς ήρθες στο Melissologia και με το καλό στα μελίσσια. Το να έχεις μελίσσια είναι πάρα πολύ καλό. Επειδή όμως και εγώ άρχισα με μελίσσια σε μικρή ηλικία... να σου πω ότι τα 20 μελίσσια είναι πολλά. Καλύτερα είναι να αρχίσεις με 5 έως 10... αφού κανείς δεν γνωρίζει από μελίσσια στην οικογένεια σου, καλά είναι να φροντίσεις να βρεις έναν μελισσοκόμο εκεί κοντά να πηγαινεις το καλοκαίρι να τον βοηθάς (αν θες αντί για Ηπειρο γράψε την πόλη -κοινότητα σου μπας και είναι και άλλος εδώ από την ιδια περιοχή )... εάν έχει βιβλιοθήκη στην περιοχή σου, δες εάν υπάρχουν βιβλία μελισσσοκομίας να δανιστείς... εδώ στο φόρουμ έχει μια κατηγορία μελισσοκομικοί χειρισμοί όπου μπορείς να την μελετήσεις για αρχή και φυσικά να μην διστάζεις να ρωτάς. Πάνω από όλα μην βιάζεσαι... έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου και τα μελίσσια δεν θέλουν βιασυνες | |
|
| |
Kostasex Νέο Μέλος
| Θέμα: εφχαριστω Κυρ Απρ 24, 2011 6:58 pm | |
| ενταξει παιδια με καλυψατε πληρως σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας | |
|
| |
| Γεια σας παιδια... | |
|