Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ

Πήγαινε κάτω 
+25
ΓΙΑΝΝΗΣ 4
thoma.sbees
ghalepas
Vasilis.
ΜπαμπηςΚαστορια
Maikpigasos
matteus
xarhs
cobolt
ΚΑΝΑΡΗΣ
karnet
530
KENTRI
mpampis13
dim
mfit
Johnniebee
Διονύσης
artour
sotto
dimitris_nik
psath
newbee
Γιώργος-Κόρινθος
vedouzoskoni
29 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΓΙΑΝΝΗΣ 4
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 25

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ  - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ    ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ  - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Απρ 25, 2016 12:27 pm

καλημερα σε ολους μια ερωτηση σχετικη με το θεμα (ειπα να μην ανοιξω αλλο μιας και εχει να κανει με πλαστικη κυψελη) θελω να βγαλω την προπολη απο τις κυψελες ξερει καποιος ενα ευκολο και δοκιμασμενο κολπο?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Adami Drone
Μέλος
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 105

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ    ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ  - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Απρ 25, 2016 10:28 pm

ΓΙΑΝΝΗΣ 4 εγώ δεν έχω ολόκληρες πλαστικές κυψέλες αλλά έχω τροφοδότες και πατώματα. Τώρα τι κάνω εγώ... τις πλένω! Με ζεστό νερό και σαπούνι... τις ξεπλένω καλά και τις αφήνω να στεγνώσουν.. με ένα σφουγγαράκι παλιό, αυτό της κουζίνας για την πρόπολη, αν τώρα έχουν κερί το αφαιρώ πριν το πλύσιμο με το ξέστρο!
ΓΙΑΝΝΗΣ 4
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ    ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ  - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Απρ 26, 2016 12:24 am

Θα το δοκιμάσω αλλά μου φαίνεται δύσκολο έχει το πάτωμα κάποια σημεία που είναι δύσκολο να φύγει από εκεί θέλει πολύ τρίψιμο-ξύσιμο...σκέφτομαι με πίεση αλλά το ζεστό νερό? Μπορεί να κάνω δοκιμή σε πλυντήριο αυτοκινήτων που έχουν ζεστό νερό. ......ευχαριστώ
BASILISP
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 407

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ    ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ  - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Απρ 26, 2016 12:50 am

Η προπολη φευγει ευκολα με οινοπνευμα... Δεν γνωριζω αν αλλαζει το χρωμα στο πλαστικο ομως ta xapia mou
kir
BeeForce
BeeForce
kir

Αριθμός μηνυμάτων : 602

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ    ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ  - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Απρ 26, 2016 3:58 pm

Γιάννη αν είναι λίγες δοκίμασε σε ένα πανάκι καθαρή βενζίνη που καθαρίζουν τα ρούχα , αν είναι πολλές είναι ασύμφορο
ΓΙΑΝΝΗΣ 4
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ    ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ  - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Απρ 28, 2016 12:25 pm

Efharisto Efharisto Efharisto
kirkou
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ    ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ  - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 01, 2016 6:28 pm

Είμαι κι εγώ αρχάριος, χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Έχω 3 κυψέλες, 1 διώροφη πλαστική, 1 μονή πλαστική και 1 ξύλινη. Αυτό που παρατηρώ προς το παρόν είναι ότι η διώροφη πλαστική αν και τη ξεκίνησα πέρυσι το καλοκαίρι από παραφυάδα συγγενούς σε 5άρι ξύλινο, φέτος πάει πολύ καλά και έχει δυναμώσει πολύ. Να σημειώσω ότι στον μελιτοθάλαμο έχω βάλει για δοκιμή και 3 πλαστικά πλαίσια με επιφύλαξη. Χτίζουν όμως κι εκεί και αποθηκεύουν μέλι κανονικότατα.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» πλαστικη κυψελη !
» Ξεχειμωνιασμα σε πλαστικη κυψελη
» Έρευνα για πλαστική κυψέλη
» ΚΥΨΕΛΗ ΦΥΤΩΡΙΟ
» 1η κυψελη

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Τα μελισσοκομικά :: Οι αρχάριοι... τα νέα παιδιά-
Μετάβαση σε: