| Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
toadstul Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Κυρ Φεβ 07, 2010 4:46 pm | |
| Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια δικιά μου πατέντα η οποία για να υλοποιηθεί θέλει πάρα πολύ λίγα υλικά και κόπο!!!! Τα κύρια ''συστατικά'' είναι θέληση και μεράκι!!!!! Διάφορες φωτογραφίες από διαφορετική οπτική γωνιά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Εδώ έχει τοποθετηθεί το πλαίσιο και έχει περαστεί το σύρμα από της οπές [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Και εδώ έχει τεντωθεί το σύρμα από εμάς με το χέρι... αφού πρώτα έχουμε πιέσει το δεξιό και αριστερό κοματι από ξύλο του πλαισίου με τον ιδικό μοχλό, ώστε όταν απελευθερώσουμε τον μοχλό και έρθουν το δεξί και αριστερό ξύλινο κοματι του πλαισίου στην αρχική τούς κατάσταση να τεντωθεί το σύρμα επιπλέον... με αποτέλεσμα να μπορούμε να παίξουμε άρπα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Δευ Φεβ 08, 2010 1:21 pm | |
| toadstul ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση!!! Κάθε πατέντα είναι χρήσιμη! Ακόμα κι αν δεν την εφαρμόσουν κάποιοι, μπορεί να γίνει αιτία για την "γέννηση" ή την βελτίωση κάποιας άλλης πατέντας! | |
|
| |
pouk Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 29
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Δευ Φεβ 08, 2010 6:02 pm | |
| Κλασσική συνταγή αλλά καλή εφαρμογή χωρίς σφιξίματα!! Τι υλικό έχεις βάλει στην άκρη της μπετόβεργας στο σημείο που πιέζει το πλαίσιο??? | |
|
| |
toadstul Μέλος
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Δευ Φεβ 08, 2010 6:37 pm | |
| Στην άκρη της μπετόβεργας έχω τοποθετήσει ένα κομμάτι ενός εκατοστού περίπου ντουποραμα φ15 | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Τρι Φεβ 09, 2010 6:05 pm | |
| | |
|
| |
toadstul Μέλος
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Τρι Φεβ 09, 2010 9:06 pm | |
| Φτου...!!!! δεν πρόλαβα να καταχωρήσω την πατέντα ρε μαμοτο!! Γιαυτό δεν της ανεβάζουμε της πατέντες μας στα forum...?? Για να μπορεί ο καθένας μας να της "κλέψει" και να την εφαρμόσει στα μέτρα του με κάποιες δικές του πινελιές!!! | |
|
| |
gillas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 51
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Τετ Φεβ 10, 2010 7:53 pm | |
| επισεις μια έυκολη και καλή λύση είναι η εξης: σε μια μέγγενη στερεώνουμε ένα μεγάλο νταβίδι.Το νταβίδι πρέπει να έχει το άνοιγμα όσο το τελάρο τουλάχιστον.Μετα βάζοντας το τελάρο στο νταβίδι αρχίζουμε να το σφίγγουμε και μπορεί να πάρει έυκολα την παραμόρφωση που θέλουμε .Εγω το νταβίδι το έχω στερεωμένω σε ένα μικρό ξυλουργικό σταν που λειτουργεί σαν μέγγενη και έτσι είναι κινητό . | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Σαβ Μαρ 13, 2010 11:19 pm | |
| Με την δική μου πινελιά αφού έκλεψα την πατέντα του φίλου μας.. (έχει κανα δυο ατέλειες..) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Δευ Μαρ 15, 2010 9:54 pm | |
| | |
|
| |
tomas Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 4
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Δευ Μαρ 15, 2010 10:01 pm | |
| ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΙ. | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Δευ Μαρ 15, 2010 10:15 pm | |
| Φίλε Θωμά.. Τζάμι 10mm για να μπορεί να το κρατάει σταθερό ...και με βάρος ... για να κολλήσει το κερί όταν το ζεσταίνω με τον 12V ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΡΜΟΣΤΗΡΑ (Το χερούλι όλα τα λεφτά.. ) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
toadstul Μέλος
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Τρι Μαρ 16, 2010 4:09 am | |
| Ζωγράφισε ο Maikpigasos.....!!!!! Εύγε....!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Τρι Μαρ 16, 2010 11:43 am | |
| | |
|
| |
toadstul Μέλος
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Τρι Μαρ 16, 2010 11:53 am | |
| Δεν πειράζει... ο καθένας μας προσθέτει την πινελιά του προς όφελος όλων μας!!! Δηλ. εμένα δεν πήγε ο νους μου καθόλου στο να κατασκευάσω ένα καπάκι ώστε να πιέζω την κερήθρα με μιας ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο ομιομορφο!!!!
Και πάλι Εύγε!!!! | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων Τρι Μαρ 16, 2010 12:27 pm | |
| | |
|
| |
| Συσκευή Συρμάτωσης Πλαισίων | |
|